S sedauygar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 43 1 0 İstanbul 21 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sedauygar #1 arkadaşlar, mutfağımın ahşap perdesi ışığı yakınca az da olsa içeriyi gösteriyor. ve ben acayip rahatsızım. çokta severek almıştım. bunu önlemek için ne yapabilirim. lütfen yardımcı olun.
arkadaşlar, mutfağımın ahşap perdesi ışığı yakınca az da olsa içeriyi gösteriyor. ve ben acayip rahatsızım. çokta severek almıştım. bunu önlemek için ne yapabilirim. lütfen yardımcı olun.
millionaire Guru Kayıtlı Üye 30 Eylül 2010 351 16 318 21 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sedauygar #2 yani sonuçta sadece silüet halinde görünüyor olabilir.neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım.:44:.dert etme bu kadar..
yani sonuçta sadece silüet halinde görünüyor olabilir.neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım.:44:.dert etme bu kadar..
sewha Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2010 45 1 36 Şanlıurfa 23 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sedauygar #3 camlarına film çekmeyi dene veya arkasına stor yaptırmayı denemelisin.