o fotograflar ılk zamanlara aıt şimdi çekıldıgımı koyamıyorum çunku moralım bozuluyor.Ondenr çok kut ve uc kısmı acayıp duran bır burnum var,kalkıklık ınermı sızın ne kadar zaman oldu 3 aydan sonra ınme olurmu burunda bana hala kalkık gelıyor bılmıyorum moralım çok bozuk ve elımden bırşey gelmıyor,insanın kendı elıyle kendını boyle bırşeye suruklemış olmanın verdıgı acıda bambaşka umarım daha duzelır.Çunku 3 aydan sonra degışmez dıyenler oldu[/QUOTE
]
canım, benim estetik sonrası zaten kalkık bir burnum yoktu çok az ucu aşağıya indi.seninde 3.4. ayların çok fazla olmasa da bir miktar daha iner bence kalkıklığı...tam aksine benimde burnumun ucu şişkikleri tam insin biraz daha ucu kalksın diye dua ediyorum :)) 3.ay değilde bence 6.aydan sonra değişmez, tabi bu burnun derisine de bağlı biraz.kalın deriliysen 7-9. ayları buluyormuş...bir de burnun geçirdiği operasyonada bağlı, eğer deviasyon olmuşsan burun daha da geç iyileşiyo..bir de kişinin bünyesini de işin içine katarsak, herkesin iyileşme süreci değişir. o sebeple biraz sabırlı olmak lazım. Hele 1 sene dolsun bakalım :)