Yorumlarınızı bekliyorum kızlar değiştirmek istediklerim var yeni bişeyler yapmak istiyorum sizde fikirlerinizi paylaşın. Olmuş ya da olmamış, şöyle yap ya da böyle yap gibi her türlü yorumunuza açığım....
aynen katılıyorum..
kombi dışında herşey çok şeker..
en önemliside sağlık yönü dikkat etmek lazım..
ömür boyu mutluluk ve huzur eksik olmasın evinizde canım
Evet balkon odaya dahil edildiği için öyle oldu. Görüntüsü benimde göz zevkimi çok bozuyor ama allahtan tehlikesi filan yok yeni model kombilerden gaz sızıntısı filan yapmıyor. Sağlık açısından değil ama görsellik açısından zararı...mafoldumben
Gayet güzel bir evin var aydınlık güle güle otur. Kombinin zararı olmadığını söylüyorsun ama herhangi bir arızasının olmayacağına garanti veremezsin bence mümkünse onu mutfağa koydur ama balkonun yoksa da yapabileceğin bir şey yok. Stickerler çok güzel durmuş yaa bayıldım gerçekten. Ben Tekzen' de görmüştüm satılıyordu orada almayı düşünmüştüm gayet güzel duruyormuş.
CANIM bence mutlaka yatak odanıza gaz alarmı alıp takın ne olur ne olmaz..
benim mutfağımda 2 türlü alarm var ALLAH KORUSUN şakaya ve ihmale gelmez..
elektronik bir şey arıza olma ihtimalini gözardı etme bence..
ayrıca oda evinin nazar boncuğu olsun canım takma
Kombi olayına katılmakla beraber, genel olarak salona gelin damat resmini asla yakıştıramıyorum.Bu benim düşüncem tabi ama gitmiyor o salona. Gelinlik resminiz dışında güzel bir tabloyla süsleyebilirdiniz salonu.
Onun dışında herşey çok güzel, güle güle oturun inşallah, ağız tadıyla