aile acısı

my77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
250
4
0
Yozgat
merak ediyorum kardeşlerinizle aranızı dertleşirmisiniz mesela .....sizi anlarlarmı özellikle kızkardeşleriniz hatta bu anneniz bile olabilir

yoksa benim gibi bir sürü kardeşe sahip olduğu halde kendini yanlız ve sahipsiz hissedenlerdenmisiniz......

bizde 9 kardeşiz ama ablalarmla hiç anlaşamam hep yanlız hissederm tek sen dğlsn cnm üzülme...

anne babalar kardeş ne demek ve o sevgiyi kücükken aşılamayınca büyünce aynı o yazdığınız gibi oluyor malesef

Tek çocuğum ben, kardeşlikten habersizim haliyle.
Ama Allah'a çok şükür ki annem en iyi arkadaşımdır. Baba tarafından da büyük halam öyledir.
O da sanırım annemin de halamın da bekar olmasından kaynaklanıyor. 40 yaş üzeri bekar hatunlarla anlaşmak oldukça kolay, çılgın oluyorlar.
Onun dışında babam dahil kimseyle pek iletişimim yok değil yakınlık kurmak.

Benim 2 erkek kardeşim var. Biriyle kedi köpek gibiyizdir. Diğeri ise afedersin bir kız kardeşin yokluğunu hissettirmez bana Kardeşlerin karakterleri çok farklı olabiliyor. Zamanla karakterler yerine oturmaya başladığında belki ortak noktalar bulursunuz.

Son düzenleme:
bir kızkardeşim birde erkek kardeşim var en büyükleriyim.olabildiğince ılımlı olmaya çalışıyorum erkeği daha küçük anlaşıyoruz ama kız kardeşimle oldum olası anlaşamadık
yani çok zıtım herşeyimiz farklı evlendim hala öyle yani ben isterdimki ilk sıkıntısında bana gelsin benlekonuşsun bütün arkadaşları benimle iyi geçinir keşke ablam sen olssaydın diyen çok arkadaşıda oldu ama nedense biz anlaşamadık biraz mesafeliyiz görünürde bi sorun yok ama birbirimize herşeyimizi açamıyoruz fevriyiz o bana ben ona bir anda ters cevap veriyoruz kırılıyoruz haliylede sorunlarımızı dertlerimizi çokda detaylı paylaşamıyoruz bu durum bazen çok canımı sıkıyo kıskanıyorum abla kardeş olup iyi geçinenleri

Kardesiyle soğuk olanları anlayamyrm bir tane kızkardeşim var 16 yasında ben yeni evliyim ayrı sehirde değiliz malesef 10aydir sanki o benim ablam gibi yediğime ictigime kdr sorar yalnz kaldgmda korkyrmsn diye arıyor aklı hep bende tabii benimde aynı sekilde..bizim bağımız sevgimiz cok başka

2 kardeşiz, bir ablam var.. Çok iyi anlaşırız, dertleşiriz, muhabbetimiz sohbetimiz yerindedir..

biz 3 kardeşiz. 2 kız 1 erkek .erkek kardeşimle anlaşamam hiç.

ama kız kardeşimle çok iyi anlaşırız.hiç kavga ettiğimizi bilmem.
herşeyimizi paylaşırdık.(kıyafet para yemek).
herkes imrenirdi bize nasıl bu kadar anlaşbiliyosunuz diye:):)

2 erkek kardeşim 1 de kız kardeşim var.erkek kardeşlerimi de çok seviyorum iyi anlaşırız ama kız kardeşimle ilişkimiz daha başkadır ne de olsa bayanlar birbirini daha iyi anladığı için her türlü sıkıntımızı derdimizi birbirimizle paylaşabiliyoruz kafa yapımız çok uygun hepsini çok seviyorum

herkesin derdini ben dinlerim,anneminde dahil,maalesef kimseye sıkıntımı anlatamam,annemde dahil

herkesin derdini ben dinlerim,anneminde dahil,maalesef kimseye sıkıntımı anlatamam,annemde dahil

niye anlatmıyorsun ki canım:44:
bende annemle herşeyimi paylaşmam çünkü çok sinirli biridir örneğin eşimle bir sıkıntımı paylaşsam ona cephe alabilir.şimdilerde daha sakin olgun davranıyor ama yine de herşeyimi anlatmaya çekiniyorum ama kız kardeşime hatta görümcelerime ne sıkıntım varsa anlatıyorum onlar da bana anlatırlar
aslında ben herşeyimi herkese anlatmayı seven biri değilim ama insan bazen çatlayacak gibi oluyor paylaşmaya ihtiyaç duyuyor
en iyi sırdaşım kızkardeşim maalesef uzakta keşke yakın olsaydık

bilmiyorum ki neden anlatamıyorum,kimseyi sıkmak ,üzmek istemediğimden belki de

Merak etme, yalnız degilsin..
2 kız, 1 erkek kardesiz bizde, kız kardesimle aramda 1 yas var, anlasabiliyor musunuz derseniz, bazen evet bazen de hayır..
Erkek kardesimle de kız kardesim hic anlasamazlar kedi- köpek gibiler.
Kız kardesimin herseyini dinlerim, yargılamam ama o beni cok cabuk yargılar, kırar beni anlayabilmesi icin cogu zaman benim yasadıgım seyin basına gelmesi gerekiyor yoksa anlayamıyor..
Annemiz vefat etti, ben herseyi yaparım gocunmam, sen neden yapmıyorsun demem ama o der, cevap veriyor olmam da hosuna gitmiyor sadece kendisi konusmak istiyor neden böyle yapıyor anlamıyorum.. Yemekleri sürekli ben yaparım, '' neden sen yapmıyorsun '' demiyorum.. Ama o birseyi iki defa yapıyorsa '' hep ben yapıyorum, sen hic yapmıyorsun '' diye sitem ediyor.. Haklıymıs gibi,
Aramızda böyle sorunların olmamasını, iyi gecinmeyi cok istiyorum..

Son düzenleme:
benımde bı kız bı erkek kardeşım var
en büyüklerı benım

kız kardeşımle aram çok ıyıdır odalarımızı bıle ayıramıyoruz ben 2O o 15 yaşında kopamadık bırbırımızden hele kı gecelerı görün sız neler yapıyoruz bu odada
çok eğlencelı oluyor herşeyımızı anlatırız bırbırımıze

erkek kardeşımle aramda 1O yaş olmasına rağmen onunlada çok ıyıyım
en çok benı sever aıleden, kız kardeşımle hıııç anlaşamazlar ama ben onunlada çok ıyıyım

amaaaa annem gıbısı yok, en yakın dostum, sırdaşım herşeyım annemdır
en çok onunla dertleşırım oda aynı şekılde herşeyını bana anlatır, anne-kız değılde kanka ılışkısı gıbı

Biz de kalabalık aileyiz 5 kardeşiz ama birisi hariç diğerleriyle iyiyiz ararız konuşuruz sürekli farklı şehirlerde olmamıza rağmen.
Diğeri de iyidir ama kafamızı bozar bazen :)

benim benden 14 yaş küçük bi kız kardeşim avarr ama heralde bu hayyatta bana en yakın insan olması onsuz olan hayat nasıl çekilmez olurdur hayal bile edemiyorum

hiçbirzaman iyi bir aileye sahip olamadım annem yine annemdir birşey söylemek istemiyorum kızkardeşimi sevmiyorum erkek kardeşinle ne kadar iyi olursan öyleyim
aslında ben sadece beni anlamalarını istiyorum ailem olarak arkamda durduklarını görmek heee bu lafta var ama icraat sıfır bazen keşke hiç kardeşim olmasaymış diyorum ne gerek var
en azından annemin kıyaslamasına maruz kalmazdım

valla onu bunu bilmem mukayese edemem ama en büyük yalnızlık fikir yalnızlığıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…