aile acısı

Benim 2 erkek kardeşim var. Biriyle kedi köpek gibiyizdir. Diğeri ise afedersin bir kız kardeşin yokluğunu hissettirmez bana :1: Kardeşlerin karakterleri çok farklı olabiliyor. Zamanla karakterler yerine oturmaya başladığında belki ortak noktalar bulursunuz.

ben örnek vereyim kendimle alakalı hiç beklemediğin anda kardeşin seni ters köşeye yatırıyor:47:

benden 9 yaş küçük erkek kardeşim var elimde büyüdü arkadaşlarına benden bahsederken ikinci annem der:9:gurbetteyim ben kız arkadaşını tanıştırmak için beni beklemiş düşünün yanı ona bile öyle söyledi kızcağız şimdiden korkmuştur iki kaynanam olacak diye:35: kardeşim sırrını paylaşır benimle ama benim
en büyük sırdaşım,arkadaşım,dostum canımmmmmm annem Allah onu başımdan eksik etmesin hiç kız kardeşim yada ablam olmadı diye üzülmedim hoş gurbette çok yanlızım anneciğim olsaydı iyi olurdu yanımda ama ne yapalım artık:5:

arkadaşım ayrıca her kız kardeş yada abladan sırdaş olmuyor malesef çevremizde çok örneği var sıkma oyüzden canını:16:

Son düzenleme:
ben ki kardeşime bi iyilik yaparken en ufak bi karşılık bile beklemem teşekkür bile istemezken:32:

böyle kopuk aileleri duyunca inanamıyorum nasıl böyleler. biz birbirimize çok bağlıyız. günde kaçkere ararız birbirimizi annem ve babam benim herşeyim. bir ablam var benden 15yaş büyük o benim ikinci annemdir. sırdaşım dert ortağım herşeyimdir. birde benden 11 yaş büyük abim vardı onu kaybettik çok büyük bir acı bazen diyorumki böyle birbirimize bu kadar bağlı olmasaydık belki bu kadar acı çekmezdim ama bilmiyorumki öylemi olurdu acaba. abim ölünce ablamla dahada kenetlendik birbirimize. keşke ailemle aynı şehirlerde olsaydık.

benim hiç kızkardeşim yok malesef ablamda. annemle paylaşmaya çalışıyorum ama bazen anne gibi bakıyor ve paylaştığıma o kadar pişman ediyor ki. ben decanım bildiğim 3 arkadaşım var onlarla konuşuyorum. üçünün de karakteri o kadar farklı ki olaylara farklı açılardan bakmamı sağlıyorlar.

ben anneme babama hiçbirşeyimi çekinmeden rahatça anlatırım mesele babam karşısına oturup sevgilim var demiştim annem sasırmıstı korkmadım hıc cnku en iyi babam bilir o korur he dısa karsı cekıngenım rahatlıgıma kımse bakmasın br erkek kardesım var onla hıc gecınemeyız bide halama cok rahat anlatırım

Son düzenleme:
Back
X