- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi 777mutluluk
Ne guzelçok sevindim,ben de öğretmenim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzelçok sevindim,ben de öğretmenim.
sınıf öğretmenliği hocam,sizin?Ne guzelbransin ne?
Ingilizce benim desınıf öğretmenliği hocam,sizin?
Bölümünüz ataması kolay olan bir bölüm mü? Sizin atanmanız ailenize çok güzel kapılar açar. Ben atanınca çok şey değişti hayatımızda. Babamın kavga seslerinde KPSS çalıştık hepimiz. Sizi çok iyi anlıyorum. Benğm babam da öyleydi. Biz iş güç sahibi olur olmaz annem boşandı da rahat ettik hepimiz.Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım iyisinizdir.Ben hiç iyi değilim.Öyle çok bunaldım ki.Dün midemden endoskopi oldum,bugün tam oturdum KPSS çalışacağım,annem ve babam her zamanki gibi tartışmaya başladılar.Sürekli aynı şeyleri döndürüp döndürüp tartışmaları sinirim,i bozuyor.Kpss'e bu kadar az kalmışken,dün endoskopi olmuşken ve stresten,sinirden uzak kalmaya çalıştıkça yaptıkları şeylere artık katlanamıyorum.Bu kadar anlayışsız oluşları,bu kadar umursamaz oluşları yıpratıyor beni.Bazen cidden ölmek istiyorum,daha 23 yaşındayken ölüm diliyorum onların yüzünden kendime.Geleceğe dair umudumu alıyorlar benden,mücadele etme isteğimi,beden ve ruh sağlığımı da.Sinirden ağladım ve çalışmamda yarıda kaldı.Babam çok sinirli bir adam,sinir anında gözü hiçbir şeyi görmüyor.Annemde bunu biliyor ama ona rağmen sanki inadına tartışmayı uzatıyor.Onların yüzünden kardeşiminde psikolojisi bozuldu.Bu sene şehirdışına okumaya gidecek,ya bir şey olursa diye gitmek bile istemiyor.Cidden artık enerjim bitti,bazen intiharı bile düşünür hale geldim.