Aile apartmanı

Aşırı karışan ve sürekli hizmet bekleyen biri😀
Canım idare edebildiğin kadar idare et eşini ve uzak kalmaya çalış geçen bir akrabadaydık onların da aile apartmanı ve kaynana biraz fenaydı ya gelinlere üzüldüm eşinle güzelce konuş ve anlamasını sağla inşallah hakkında hayırlısı olsun😘

Size sadece şunu söylüyorum 1 senedir kaynanamla aynı apartmandayım destan oldu konularım. Gencecik enerjik çok tatlı naif bir kızdım taki beni delirttiler. İte kaka kavgayla konuşmayla biraz düzene girdi sakın sakın aklınız varsa sakın yakın aynı apartman almayın çekilecek dert değil.
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Canım idare edebildiğin kadar idare et eşini ve uzak kalmaya çalış geçen bir akrabadaydık onların da aile apartmanı ve kaynana biraz fenaydı ya gelinlere üzüldüm eşinle güzelce konuş ve anlamasını sağla inşallah hakkında hayırlısı olsun😘
Amin inşallah çok teşekkürler 😘😘😘

Kayınpederiniz ve kayınbiraderinize birer ev aldıklarında sizin eviniz boşa çıkacak. Satın o evi siz de kendinize ev alın.

Merhaba kızlar. 🙋‍♀️ Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm😗

Çok sıkıntı aynı apartman işi dertsiz başına dert alırsın

Bence her aile apartmani kötü olacak diye birşey yok. Bende aile apartmanındayim KV elti. Yani o mesafe olursa aranızda komsuluktan farkı yok bana gore. Ama bizim apartmanimiz büyük 12 katlı. Hepimiz farklı katlardayiz filan bununla da ilgili olabilir. Bana hergun yemek yapmak daha zor geldi açıkçası

Bana şu anki düzeninizden daha kolay olur gibi geldi. Bence şu an yapılacak en mantıklı şey bir arada yaşamanız kapınız ayrı olduktan sonra sorun olmaz. Sınırlarınızı çizin.

Merhaba kızlar. 🙋‍♀️ Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm😗
Tek söyleyeceğim ve vereceğim tavsiye aile apartmanı asla düşünmeyin.

eşiniz sanırım hep ''kendinden feda eden'' taraf... maalesef benim eşim de aynı şekilde. ama aile apartmanı, aile evi biraz sıkıntılı olabilir. burada bütün aile fertlerinin gerçekten ortaklaşa bir iş bölümü olması gerekiyor aynı eşinizin aile şirketi ya da işleri gibi. bir şirkette bile ortaklardan birisi az çalştığında sorun çıkar... aile apartmanına karar aşamasında mutlaka en baştan konuşulması gereken şey iş bölümü olmalıdır.

Şuan beş kişiye yemek yapıyormuşsunuz zaten bi kayınvalide ile elti mi rahatsız ediyor sizi, valla ben sizde diş gösterecek yüzü görmüyorum o yüzden idare edin
Kayinvalideden ziyade eltim de yemek yapayım o zaman o da otursun 😀

Valla eltiniz pasif değil gayette zeki bir kadınmış salağa yatıp herşeyi size yaptırıyor 😂 evliliğini zora sokarsın sana diyim kardeşim aklın varsa asla kabul etmezsin benim kayınvalidem de aile apartmanında oturuyor kadını yıllarca ezmisler kavga gürültü kanser hastası olmuş daha yeni yeni iyileşiyor mesafe candır ne kadar iyi olsanda bir arada oldu mu mutlaka sorun cikicak mesela hep sen yapcaksin eltin oturcak belli bir süre sonra sana gelecekler bu kavga sorunu olacak en basiti ama esin ne kadar adil bile olsa asla ailesine laf soyletmeyedebilir başını yakarsın ne kadar iyi olsalar da uzakta iyi olsunlar anca milletin hizmetçisi olursun sana diyim

Back
X