- 12 Ocak 2017
- 91
- 19
- 3
- Konu Sahibi sinemm3535
-
bakıcı tut daha iyi huzurunu kaçırmak yerineAile apartmanında oturuyoruz ben çalışıyorum ve anemler bebeğime bakmak için gündüz bana geliyorlar. Hergün bana alt kattakileri şikayet ediyorlar onunda ufak çocuğu var.Sürekli evin kapılarının çarpıldığını apartman içinde birbirlerine seslendiklerini rahatsız olduklarını söylüyorlar.Benim bebeğimde sese çok duyarlı tam dalmazsa ufak sesten uyanıyor.Benim de aram iyi değil onlarla merhaba merhaba ve özel günlerde bir araya geliyoruz. Anemler bilinçli olarak kapıları kadının çarptığını söylüyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Artık hergün yapılan bu sitemlerden usandım.Kendi evi çok soğuk oluyor kışın .orda bakıcaktı ama.Birde getir götür olmasın soğukta dedik.Yazın kendi evinde bakmak istiyor.Eşim pek istemiyor 2 arada kalıcam.
Ayrıca sürekli eşimi eleştiriyolar.Her yemek yaptığında eline sağlık demesini bekliyor.Eşimde her defasında demiyor aklına gelmiyor.Babam evde bir tadilat yaptı geçen gün eşim teşekkür etmemiş.Daraldım iyice.
ayrıca kv.ve alt kalttaki akrabaylada küs anem.Apartmandaki. Daha önceden bazı şeyler oldu aralarında.Biraz çirkefler de.
Açıkçası huzursuzum
Şöyle oldu.Ses olayını sölemişlerdi kv.ye. O da sese katlanamayan defolur gider demişti.Anemi kovmuş gibi olduSıkıntı sadece kayınvalide de değil bence.
Annenin ve babanın da eşin hakkında eleştirileri nahoş olmuş.
eleştirmeyi seviyolar sanırım :)Ailen fazla alıngan galiba.
Şöyle oldu.Ses olayını sölemişlerdi kv.ye. O da sese katlanamayan defolur gider demişti.Anemi kovmuş gibi oldu
Çalışmamı çekemiyorlar.
Annesinde hata bulmuyor malesef.Sizde bu söze karşı hala o evde misiniz ?
Eşinizin annesinin hatasını affettirmek için elini yapmadığı şey kalmaması lazım tabiki bi özür bi teşekkür bi eline sağlığı fazlasıyla beklerler
Bence çalışmanı değil de belki annenin hergün sizde olmasına, bebeğe bakmasına bozuluyorlardır eşinin ailesi.Şöyle oldu.Ses olayını sölemişlerdi kv.ye. O da sese katlanamayan defolur gider demişti.Anemi kovmuş gibi oldu
Çalışmamı çekemiyorlar.
hafta sonu aşırı bir ses herzaman olmuyor.Ama bazen oluyor tabi.Benimde bebeğim büyicek oda evde koşacak belki.O yüzden bişey sölemek istemiyorum. Küsüyolar herşeye zaten. Birbirimize tahammülümüzün olması lazım.Yani benim çocuğumun büyümesini bekliyorum ben.Şikayet ederlerse de lafım hazır.''Biz 5 yıldır senin çocuklarını şikayet etmedik diye'' .İyi de annenin olmadığı Zaman'larda sen ne yapıyorsun
Yani o Bebek en küçükken ve hafta sonu uyanmıyor da hep annene mi denk geliyor
Sanki fazla şikayetçi gibi
Arkadaşlar eline sağlık desinler demiş de rutin olmuş artık her gün demesini beklemek garip bence
Özel bir yemek olur ağır her zaman yapılmayan bir şey olur denir de her gün eline sağlık demenin anlamı yok ki
Bu arada madem şikayetçi yapmasınlar
Bir de baban tadilat yaptı teşekkür bekledi de eşine sordu mu bunu yapmayı mesela
Ben bu siteden kız ailelerinin kız evini çok sahiplenip damatların da sürekli minnettar olmasını beklediği hissine kapıldım
işin zor bacım.... çözümde kolay degil... eşine desen onlar yapmasın diyecek..onlara yapma desen başka türlü oalcak...Aile apartmanında oturuyoruz ben çalışıyorum ve anemler bebeğime bakmak için gündüz bana geliyorlar. Hergün bana alt kattakileri şikayet ediyorlar onunda ufak çocuğu var.Sürekli evin kapılarının çarpıldığını apartman içinde birbirlerine seslendiklerini rahatsız olduklarını söylüyorlar.Benim bebeğimde sese çok duyarlı tam dalmazsa ufak sesten uyanıyor.Benim de aram iyi değil onlarla merhaba merhaba ve özel günlerde bir araya geliyoruz. Anemler bilinçli olarak kapıları kadının çarptığını söylüyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Artık hergün yapılan bu sitemlerden usandım.Kendi evi çok soğuk oluyor kışın .orda bakıcaktı ama.Birde getir götür olmasın soğukta dedik.Yazın kendi evinde bakmak istiyor.Eşim pek istemiyor 2 arada kalıcam.
Ayrıca sürekli eşimi eleştiriyolar.Her yemek yaptığında eline sağlık demesini bekliyor.Eşimde her defasında demiyor aklına gelmiyor.Babam evde bir tadilat yaptı geçen gün eşim teşekkür etmemiş.Daraldım iyice.
ayrıca kv.ve alt kalttaki akrabaylada küs anem.Apartmandaki. Daha önceden bazı şeyler oldu aralarında.Biraz çirkefler de.
Açıkçası huzursuzum
+1Teşekkür eline sağlık unutulur mu ?
Eşiniz kaba annenizin beklentisi normal .
Masaya oturmadan hatırlatın tadilat vb şeyler için de çok güzel olmuş " teşekkür ederiz " de ikinizin yerine öyle kurtar durumu .
Alt kattakini uyarın biraz dikkat etsinler
Bravo evet tam bahsettiğin gibi.Bebeğe anemlerin bakmasına bozuluyorlar.Bakıcıya rahat vermezler 2 günde postalarlar.Bakıcı araştırmıştım.Maaşımın tamamını vermem gerekti ve güvenebileceğim kimse yoktu.Bence çalışmanı değil de belki annenin hergün sizde olmasına, bebeğe bakmasına bozuluyorlardır eşinin ailesi.
Bakıcı tutup her iki tarafa da eşit mesafe de olmaktan ya da taşınmaktan başka çaren yok gibi.
Tamam işte sorunun neden kaynaklandıgını biliyorsan, cözüm yolu bulman daha kolay olur.Bravo evet tam bahsettiğin gibi.Bebeğe anemlerin bakmasına bozuluyorlar.Bakıcıya rahat vermezler 2 günde postalarlar.Bakıcı araştırmıştım.Maaşımın tamamını vermem gerekti ve güvenebileceğim kimse yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?