- 12 Ocak 2017
- 91
- 19
- 3
- Konu Sahibi sinemm3535
-
Anem diyor ben senin için pişiriyorum .Yapma dedim yemek ama duramıyor .İyi de annenin olmadığı Zaman'larda sen ne yapıyorsun
Yani o Bebek en küçükken ve hafta sonu uyanmıyor da hep annene mi denk geliyor
Sanki fazla şikayetçi gibi
Arkadaşlar eline sağlık desinler demiş de rutin olmuş artık her gün demesini beklemek garip bence
Özel bir yemek olur ağır her zaman yapılmayan bir şey olur denir de her gün eline sağlık demenin anlamı yok ki
Bu arada madem şikayetçi yapmasınlar
Bir de baban tadilat yaptı teşekkür bekledi de eşine sordu mu bunu yapmayı mesela
Ben bu siteden kız ailelerinin kız evini çok sahiplenip damatların da sürekli minnettar olmasını beklediği hissine kapıldım
Bebeğim 1 yaşına gelince doğ.günü yapmak istiyorum şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olucak.Kv.ile konuşmuyorlar ya bizimkiler haklı olarak.Nefret ediyoruz ailem ve ben.Daral geliyor düşündükçe.
yorumsuz kaldım ve siz hala eşinizi övüyorsunuz yok unuttuŞöyle oldu.Ses olayını sölemişlerdi kv.ye. O da sese katlanamayan defolur gider demişti.Anemi kovmuş gibi oldu
Çalışmamı çekemiyorlar.
Kv.çağırdım sordum hesabını zaten. Ama mecbur konuşmak zorundayım.yorumsuz kaldım ve siz hala eşinizi övüyorsunuz yok unuttu
yok bilmem ne diye anneme bu lafı söyleyeni paralarım net
çirkef dediğin kendi annen mi ,bunu bile bile neden bakıcı tutmuyorsun ?Aile apartmanında oturuyoruz ben çalışıyorum ve anemler bebeğime bakmak için gündüz bana geliyorlar. Hergün bana alt kattakileri şikayet ediyorlar onunda ufak çocuğu var.Sürekli evin kapılarının çarpıldığını apartman içinde birbirlerine seslendiklerini rahatsız olduklarını söylüyorlar.Benim bebeğimde sese çok duyarlı tam dalmazsa ufak sesten uyanıyor.Benim de aram iyi değil onlarla merhaba merhaba ve özel günlerde bir araya geliyoruz. Anemler bilinçli olarak kapıları kadının çarptığını söylüyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Artık hergün yapılan bu sitemlerden usandım.Kendi evi çok soğuk oluyor kışın .orda bakıcaktı ama.Birde getir götür olmasın soğukta dedik.Yazın kendi evinde bakmak istiyor.Eşim pek istemiyor 2 arada kalıcam.
Ayrıca sürekli eşimi eleştiriyolar.Her yemek yaptığında eline sağlık demesini bekliyor.Eşimde her defasında demiyor aklına gelmiyor.Babam evde bir tadilat yaptı geçen gün eşim teşekkür etmemiş.Daraldım iyice.
ayrıca kv.ve alt kalttaki akrabaylada küs anem.Apartmandaki. Daha önceden bazı şeyler oldu aralarında.Biraz çirkefler de.
Açıkçası huzursuzum
Gereken konuşmayı yaptım ben. Eski ben değilim eşimin ailesine karşı. Rezil olmaktan korkuyorlar başkalarınn yanında artık. Yapıştırıyorum hemen yanlarında kim olursa olsun lafımı .Evet aynen öyle.Erkekler hemen haksız olsalar bile kendi ailelerini üste çıkarıyorlar.Kabul etmiyorlar. Anesi inkar edince inanıyorlar.Ailem ne yapsın kavga dövüş mü.Konuşamamaktan ilişkileri kesmekten başka ne yapabilirler. Bende muhatap olmuyorum daha ne yapıyım.Kayınvalideniz annenize sese katlanamayan defolur gider mi dedi? Aileniz ve siz bu lafı nasıl yuttunuz? Bunu diyen sizin aileniz olsaydı neler işitirdiniz tahmin edebiliyor musunuz? Eşiniz de bebeğinize annenizin evinde bakılmasını istemiyorsa ya bakıcı tutar yada kendi annesine baktırır veya siz bakarsınız. Burada gördüğüm, okuduğum kadarıyla kız ailelerine istedikleri gibi laf söyleyebiliyor karşı taraf. Lütfen buna izin vermeyin ya herkesin bitanecik ailesi var..
Eşimin ailesine apartmandakilere dedim.Yanlış anlamışsınız.Aneme dermiyim canım o.Kimseden fayda yok kendi ailemizden başka kızlar.çirkef dediğin kendi annen mi ,bunu bile bile neden bakıcı tutmuyorsun ?
edit:zor işler gerçekten bence kesin bakıcı tut.
Eşinin teşekkür alışkanlığı kazanması lazım. Babanız ya da anneniz yapmak zorunda değil bunları. Ama destek oluyorlar e eşiniz de bi zahmet teşekkür etsin.
Teşekkür etmek çok güzel bir şey, aradaki muhabbeti arttıyor, insanı kibirden uzaklaştırıyor.
Tabiki sahip çıkıyorum el üstünde tutuyorum. Onlarda inat ettiler çalışcaksın nolursa olsun biz bu çocuğa bakıcaz dediler.Annen kendi gururunu hiçe sayıp o eve gelip senin çocuğuna bakıyor. Ailene biraz sahip çıkmalısın.
Bakıcıya güvenmiyorum.Yani hem maddı hem manevi yönden.sanırım imkanlarınız kısıtlı oldugu için bebegınıze ailenız bakıyor ve eşiniz tşk etmıyor bir zahmet kendine çeki düzen versin eşin ,
eşinde senden yana olmayınca binadan ayrılamıyorsun değil mi? zor çoook zor.Eşimin ailesine apartmandakilere dedim.Yanlış anlamışsınız.Aneme dermiyim canım o.Kimseden fayda yok kendi ailemizden başka kızlar.
En b uyuk hatam malesef.aliyorlar bi bina erkek cocuklarini mecbur birakiyolar yanlarinda oturtmaya.eşinde senden yana olmayınca binadan ayrılamıyorsun değil mi? zor çoook zor.
kamu spotu:Aile apartmanına he demeyin kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?