Aile Apartmanı

Bebeğim 1 yaşına gelince doğ.günü yapmak istiyorum şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl olucak.Kv.ile konuşmuyorlar ya bizimkiler haklı olarak.Nefret ediyoruz ailem ve ben.Daral geliyor düşündükçe.

Anem diyor ben senin için pişiriyorum .Yapma dedim yemek ama duramıyor .

Dışarda yapın u şeklinde bi masa ayarlatın masanın bi ucunda anneniz diğer tarafında onlar olur müzikten pekte konuşlmaz ortamda gerilmez

Kayınvalideniz annenize sese katlanamayan defolur gider mi dedi? Aileniz ve siz bu lafı nasıl yuttunuz? Bunu diyen sizin aileniz olsaydı neler işitirdiniz tahmin edebiliyor musunuz? Eşiniz de bebeğinize annenizin evinde bakılmasını istemiyorsa ya bakıcı tutar yada kendi annesine baktırır veya siz bakarsınız. Burada gördüğüm, okuduğum kadarıyla kız ailelerine istedikleri gibi laf söyleyebiliyor karşı taraf. Lütfen buna izin vermeyin ya herkesin bitanecik ailesi var..

çirkef dediğin kendi annen mi ,bunu bile bile neden bakıcı tutmuyorsun ?
edit:zor işler gerçekten bence kesin bakıcı tut.

Gereken konuşmayı yaptım ben. Eski ben değilim eşimin ailesine karşı. Rezil olmaktan korkuyorlar başkalarınn yanında artık. Yapıştırıyorum hemen yanlarında kim olursa olsun lafımı .Evet aynen öyle.Erkekler hemen haksız olsalar bile kendi ailelerini üste çıkarıyorlar.Kabul etmiyorlar. Anesi inkar edince inanıyorlar.Ailem ne yapsın kavga dövüş mü.Konuşamamaktan ilişkileri kesmekten başka ne yapabilirler. Bende muhatap olmuyorum daha ne yapıyım.

Annen kendi gururunu hiçe sayıp o eve gelip senin çocuğuna bakıyor. Ailene biraz sahip çıkmalısın.

sanırım imkanlarınız kısıtlı oldugu için bebegınıze ailenız bakıyor ve eşiniz tşk etmıyor bir zahmet kendine çeki düzen versin eşin ,

Eşimin ailesine apartmandakilere dedim.Yanlış anlamışsınız.Aneme dermiyim canım o.Kimseden fayda yok kendi ailemizden başka kızlar.
eşinde senden yana olmayınca binadan ayrılamıyorsun değil mi? zor çoook zor.
kamu spotu:Aile apartmanına he demeyin kızlaaaar

Eşinizin her seferinden eline sağlık demesi niye zor olsun ki siz yemek yapınca demiyor mu ? Tabikide demeli anneniz bunu beklemekte tabikide haklı duvar yemek pişirmiyo sonuçta bi eline sağlık demekle dili aşınmaz annenize hak vermek yerine sanki annenizden bıkmış tavrınızıda anlayamadım hayattayken kıymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…