Aile Arasında

Nevreste

Bir garip yolcu
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
289.384
594.058
42
Bugün Aile Arasında Filmini izledim...Müthiş eğlenceli,komik,duygusal,heyecanlı ve sürükleyici bir film...Gülmekten karnımıza ağrılar girdi...Gitmeye düşünenlere veya acaba hangi filme gitsem diye düşünenlere şiddetle bu filme gitmelerini öneriyorum...Engin Günaydın ve Demet Evgar muhteşem bir oyunculuk sergilemiş...Pişman olmayacaksınız...Karakterler çok iyi seçilmiş ve birbirine çok uyumlu,konu içinde konu sürükleyici bir film...1 dk bile sıkılmıyorsunuz sürekli aksiyon ve komedi...
Kahkahalarınız bol olsun....

aile-arasinda-1200x800.jpg



Gülse Birsel’in kaleme aldığı “Aile Arasında” adlı komedi filmi 1 Aralık’ta sinema severlerle buluştu. Vizyona girdiği günden beri beğenileri üzerinde toplayan proje iddialı oyuncu kadrosu ile merakları üzerine toplamaya devam ediyor.

Filmin hem senaristliğini hem de oyunculuğunu üstlenen Gülse Birsel, filmde Mihriban karakterini canlandırıyor. Canlandırdığı karakter için "İğrenç bir insan, ömür törpüsü gerçekten. Göreceksiniz ne komşu olmak isteyeceğiniz ne akraba olmak isteyeceğiniz... Ama çok etrafta tanıdığımız, bildiğimiz. Mihriban karakteri rezalet bir insan. Komik bir karakter. Şu ana kadar ben dizilerde daha aklı başında daha sakin ve dramaya yakın karakterler oynadım. Mihriban çok fena, evlerden ırak. Engin ile karı kocayı oynuyoruz. İlişki çok başka yerlere çevriliyor. Çok büyük bir rol değil Mihriban için başrollerden biri diyemeyiz. Fakat alanı olan bir roldü ve ben zevkle oynadım. İnşallah herkes çok nefret eder Mihriban'dan, bunu çok istiyorum" yorumunda bulunmuştu.
aile-arasinda-fragmani,paYVMmWNY0iKZhlU8u5qhA.jpg


Aile Arasında adlı komedi filmi usta oyuncu kadrosu ile beklenen ilgiyi üzerinde toplamayı başardı. Filmin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Engin Günaydın, Devrim Yakut, Gülse Birsel, Şevket Çoruh, Erdal
Özyağcılar, Fatih Artman, Su Kutlu ve Derya Karadaş gibi genç ve deneyimli isimler yer alıyor.

kapak-10.jpg


Aile Arasında film konusu nedir?


21 yıllık eşinin aniden terk ettiği Fikret ve 21 yıllık müzisyen sevgilisi tarafından bırakılan müzikhol vokalisti Solmaz, komik bir tesadüfle tanışır ve dost olur. Solmaz'ın kızı Zeynep bu sırada ailesiyle ilgili yalanlar söylediği Adanalı sevgilisinden evlenme teklifi alır. Solmaz, Fikret’ten, kızının saygın, efendi, emniyet müdürü babası rolünü oynamasını ister. Aile arasında bir kız isteme, bir de düğün olacak ve bu iş bitecektir. Ancak damadın geleneksel ailesi detaylı evlilik seremonileri planlamaktadır. Asla yalan söyleyemeyen, nevrotik, tedirgin Fikret, sert, silah taşıyan, kebapçı zinciri sahibi bir Adanalı aileye karşı hayatının rolünü oynamak zorundadır. İşler giderek tantanalı bir hal alınca Fikret kendini hiç beklemediği olayların ortasında bulacaktır.

Aile Arasında oyuncu kadrosu;

aile-arasinda-3-1.jpg


aile-arasinda.jpg



aile-arasinda-fragman-1-aralikta-sinemalarda_10119030-33450_1920x1080.jpg



aile-arasinda-filminden-ilk-fragman-240p-tn.jpg


Gülse Birsel

Gülse Birsel 1971 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini önce Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlayan Gülse Birsel Columbia Üniversitesi'nde de Sinema üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Günümüzde de senaryosunu yazdığı diziler ve köşe yazıları ile oldukça dikkat çeken Gülse Birsel, yazmaya üniversitede okurken Aktüel Dergisi'nde başlamış, sonrasında ise Esquire, Harper's Bazaar gibi dergilerde yayın yönetmeni olarak görev almıştır.

2000'li yıllarda Sabah Gazetesi'nde çalışmaya başlayan Gülse Birsel, bu gazetede köşe yazarlığı yapmış, sonrasında ise ekran macerasına ilk adımı attığı G.A.G isimli programı hazırlayıp sunmuştur.

Gülse Birsel ekranların fenomen olmuş dizileri Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'nın da hem senaryosunu yazmış hem de bu dizilerde baş rol oynamıştır. Avrupa Yakası'nda Ata Demirer, Evrim Akın, Tolga Çevik gibi isimlerle çalışan Gülse Birsel, Yalan Dünya adlı dizide de Beyazıt Öztürk, İrem Sak, Gupse Özay gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Gülse Birsel, şimdilerde Aile Arasında adlı filmin hem senaristliğini hem de oyunculuğunu üstlenmiştir. Komedi alanında başarı gösteren filmde Mihriban karakterini canlandırmaktadır.

Engin Günaydın

Engin Günaydın 1972 yılında Tokat ilinin Erbaa ilçesinde dünyaya gelmiştir. Henüz lise yıllarında tiyatroya merak sarmış ve okullar arasında düzenlenen tiyatro yarışmasına katılarak ödül almıştır. Bu başarısından dolayı öğretmenleri tarafından konservatuar okumaya yönlendirilmiştir. Önce Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarını kazanıp burada okumaya başlayan Engin Günaydın sonrasında İstanbul'a gelerek Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarına geçiş yapmış ve buradan mezun olmuştur.

Engin Günaydın ilk sahne deneyimini 1996 yılında Demet Akbağ gibi başarılı oyuncularla birlikte rol aldığı "Otogargara" adlı tiyatro oyununda atmıştır. Ardından yine Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Erdal Tosun gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu "Bir Demet Tiyatro" adlı TV dizisinde rol almış ve burada Zabıta İrfan karakterini canlandırmıştır.

Engin Günaydın ekranlarda ilk olarak Okan Bayülgen 'in sunduğu Zaga isimli komedi programı sayesinde tanınmış ve sevilmiştir. Zaga programında hazırladığı skeçler ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmış ve ekranlarda sevilen bir yüz olmayı başarmıştır. En büyük çıkışını ise senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı "Avrupa Yakası" dizisinde gösteren Engin Günaydın, bu dizide canlandırdığı Burhan Altıntop karakteri sayesinde kariyerinin en büyük yükselişini göstermiştir.

Avrupa Yakası dizisinden sonra Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Pelin Karahan gibi oyuncularla birlikte Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosunda yer alan Engin Günaydın bu dizide bir harem ağası olan Gül Ağa karakteri ile ekrana gelmiştir.

Son olarak ekranlarda Galip Derviş karakteri ile yer bulan Engin Günaydın, bu projeden sonra dizilerde rol almayı bıraktığını açıklamıştır.

Dizi oyunculuğunu bırakan Engin Günaydın, sinemada rol almaya devam edeceğini açıklamış ve en son beyaz perdede Leyla Liydia Tuğutlu ile İçimdeki Ses adlı sinema filminde rol almıştır. Tabi bundan önce de Yazı Tura, Vavien, Yeraltı, Takva, Gora, Yazgı gibi ses getiren yapımlarda rol alan Engin Günaydın sinemada da başarılı bir oyunculuk sergilemiş ve birçok kez "En İyi Erkek Oyuncu" dalında ödüle layık görülmüştür.

Engin Günaydın, şimdilerde ise izleyici karşısına Aile Arasında adlı komedi filmi ile çıkacak.
aile-arasinda-5.jpg

Demet Evgar

Demet Evgar 1980 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlayan oyuncu, Kenter Tiyatrosu, Kent Oyuncuları gibi Tiyatro topluluklarında görev almış ve çeşitli oyunlarda rol almıştır.

Başarılı bir Tiyatro oyuncusu olan Demet Evgar'ın ekran kariyeri ise 2000 yılında rol aldığı Yedi Numara adlı TV dizisi ile başlamıştır. Ardından Çınaraltı, Tatlı Hayat, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım gibi dizilerde de rol alan Demet Evgar'ın ekranlarda yükselişe geçtiği proje ise Emre Karayel ile birlikte rol aldığı 1 Kadın 1 Erkek adlı komedi dizisi olmuştur. Demet Evgar bu dizide Zeynep karakterini canlandırmıştır.

TV dizilerinin yanı sıra Sinema filmlerinde de başarılı rollerin hakkını veren Demet Evgar, Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm adlı filminde, Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde de rol almıştır. Ayrıca 2013 yılında vizyona giren baş rollerde Ali Atay'ın da bulunduğu Sen Aydınlatırsın Geceyi adlı sinema filminde rol alan Demet Evgar, bu filmde canlandırdığı Yasemin karakteri ile 19. Sadri Alışık Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Kanal D ekranının sevilen yapımlarından biri olan Vatanım Sensin dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Demet Evgar, bu dizide tarihte Kara Fatma lakabı ile anılan Fatma Seher karakterini canlandırmıştır.

Demet Evgar, şimdilerde ise izleyici karşısına Aile Arasında adlı komedi filmi ile çıkacak.

Devrim Yakut

Devrim Yakut, 27 Mayıs 1968 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Tam ismi Seher Devrim Yakut şeklindedir. 1992 senesinde eğitimini tamamlamıştır. Kendisi Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Eğitim aldığı alan öncelikle tiyatro kuramları ve sonrasında da oyunculuktur. Mezun olduktan sonra 1994–2003 seneleri arasında Adana Devlet Tiyatrosu bünyesinde oyuncu olarak görev sürdürmüştür. 2003 senesinde de Ankara Devlet Tiyatro’suna atanmıştır. Devrim Yakut aynı zamanda Adana Tiyatro Atölyesi kurucusu olup, burada da çalışmıştır. Bu kurumda hem oyunculuk yapmış hem de yapımcı ve eğitmen olarak çalışmıştır.

2005 senesinde temel oyunculuk dersleri vermeye başlayan Devrim Yakut, bu dersleri Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde vermiştir. 2007 senesinde de Ankara Devlet Tiyatrosu bünyesinde müdür yardımcısı olmuş, devamında da müdürlüğe yükselmiştir. 2008 yılına kadar bu görevini başarıyla sürdürmüştür. Çok yönlü ve başarılı biri olan Devrim Yakut, Bahçeşehir Üniversitesi Yüksek Lisans programında da oyunculuk eğitimi vermiş olup, özel hayatında da mutlu bir adım atmış ve 6 Haziran 2012 yılında da tiyatrocu olan Alper Kut ile hayatını birleştirmiştir. Birçok dizi ve sinema filminde de başarılı işlere imza atan Devrim Yakut, kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkmıştır.

Devrim Yakut, 2006–2015 yılları arasında oldukça başarılı film ve dizi projelerine imza atmıştır. İlk yer aldığı TV dizisi 2006 yılında Hisarbuselik isimli TV dizisi olup burada Naciye karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır. Unutma Beni, Keşanlı Ali Destanı, Yeniden Başla, Annem Uyurken, Ben Onu Çok Sevdim, Vicdan, Analı Oğullu, Home Ofis TV dizilerinde oyuncu olarak yer almış olan Devrim Yakut Kardeş Payı isimli TV dizisinin 2. sezonunda da anlatıcı dış ses olarak yer almıştır.

Devrim Yakut, şimdilerde Star TV’de yayınlanan Hayat Sırları dizisinin kadrosuna rol almaktadır.

Sinema kariyerinde de üstün başarılar gösteren usta oyuncu, şimdi vizyonda olan Aile Arasında adlı sinema filmi ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Karadeniz Artvin’lidir. İlk ve Orta öğretimi Üsküdar’da bitirmiş. Lise eğitimini Kartal Anadolu lisesinde bitirmeye hak kazanmıştır.

Liseden sonra Müjdat Gezen Sanat merkezinden mezun olmuştur. Reklamla beraber hayatı değişmiştir. Kokoreçci tiplemesini duyuran ünlü oyuncu çok sevilmiştir. Günay Karacoğlu ile evliliğinden 1 kızı bulunmaktadır. Daha sonra boşanmıştır.

Usta oyuncu bir çok sinema ve dizi filmlerinde rol almıştır;

1999 yılında Yılan Hikayesi dizisinde Yaşar karakterini canlandırdı

2002 yılında Azad dizisinde Zübeyir karakterini canlandırdı

2003-2004 yılında Sultan Makamı dizisinde Sultan karakterini canlandırdı

2005 yılında Canın Sağolsun dizisinde Tayfun karakterini canlandırdı

2005 yılında Savcının Karısı dizisinde Ünal karakterini canlandırdı

2006 yılında Gönül dizisinde Kudret karakterini canlandırdı

2008 yılında Anında Görüntü Show dizisinde Kendisi karakterini canlandırdı

2010 yılında Akasya Durağı dizisinde Müşteri karakterini canlandırdı

2010 yılında Umut Yolcuları dizisinde Mesut karakterini canlandırdı

2012 yılında İşler Güçler dizisinde Taksici karakterini canlandırdı

2006 yılından bugüne Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Mesut Güneri karakterini canlandırmaktadır.

Usta oyuncu Şevket Çoruh, şimdilerde ise Aile Arasında adlı sinema filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır.
Aile-Arasında-2.jpg

Erdal Özyağcılar

Erdal Özyağcılar 1948 İznik doğumludur. Şehir Tiyatroları oyuncusudur ve bu kurumdan emekli olmuştur. Konservatuvar öğrencisi olduğu dönemlerde kendisi gibi usta bir oyuncu olan eşi Güzin Özyağcılar ile tanışmıştır. Çift 1972 senesinde dünya evine girmiştir ve 2 çocukları vardır.

Erdal Özyağcılar, sinemaya 1966 senesinde çekilen Ölüm Tarlası adlı sinema filmi ile başlamıştır. Ardından Yeşilçam'ın unutulmaz örnekleri arasında gösterilen, Yılanların Öcü, Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı gibi önemli filmlerde rol almıştır.

Reklam filmlerinde de boy gösteren Erdal Özyağcılar son yıllarda ekranlara oynadığı diziler ile gelmektedir. Şehnaz Tango ve Bizimkiler gibi unutulmaz dizilerde rol almıştır. Son dönemlerde ise dikkat çektiği projeler arasında Elveda Rumeli, Yabancı Damat, Karadağlar, İki Yaka Bir İsmail gibi diziler sayılabilir.

Erdal Özyağcılar şimdilerde ise Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan "Gülümse Yeter" adlı dizide Seray Kaya, Pamir Pekin gibi son dönemlerin dikkat çeken genç oyuncuları ile birlikte rol almaktadır. Dizide Erdal Özyağcılar, "Hasan Efendi" karakterini canlandırmaktadır.

Erdal Özyağcılar, şimdi vizyon da olan Aile Arasında adlı sinema filmi ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Fatih Artman

Fatih Artman, 13 Şubat 1988 tarihinde Ankara‘nın Gazi Mahallesinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu kendi mahallesinde okudu. Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Fatih Artman başrolünde Erdal Beşikçioğlu‘nun oynadığı Behzat Ç. dizisindeki agresif polis memuru Harun karakteriyle büyük şöhret kazandı.

2013 yılında jean-paul-sartre’nin yazdığı ve Erdal Beşikçioğlu‘nun yönetmenliğini de yaptığı “Mezarsız Ölüler” adlı tiyatro oyununda Tatbikat Sahnesinde (Henri rolünde) oynamıştır.

2014 yılında BKM Film tarafından yapılan ‘Bana Masal Anlatma’ isimli sinema filminde Hande Doğandemir ile birlikte başrolleri paylaştı.

2017 yılında başrollerinde Bergüzar Gökçe Korel, Halit Ergenç, Onur Saylak‘ın oynadığı “Vatanım Sensin” dizisine 14üncü bölümden itibaren girmiştir.

2017 yılında yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan‘ın yaptığı “Tatlım Tatlım” adlı sinema filminde rol almıştır. şimdiler de ise Aile Arasında adlı sinema filmi ile izleyici ile buluşacaktır.

Su Kutlu

Su Kutlu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geliştir. Su Kutlu, 2012 yılında Eti reklam filminde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Liseden sonra eğitim hayatına devam etmeyen Su Kutlu, yine aynı yıl ekranlara gelen “Hayatımın Rolü” dizisinde profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Herhangi bir oyunculuk eğitimi almayan Su Kutlu, bu eksik yanını oyuncu koçları ile tamamlamış ve ardından “Çalıkuşu” dizisinde oynamıştır.

2013 yılına gelindiğinde ise “Ali Ayşe’yi Seviyor” adlı dizi de rol alan Su Kutlu, bu başarısının ardından 2015 yılında “Güzel Köylü” dizisinde “Sude” karakterini canlandırmıştır.

Yerel sinema ve dizilerin içinde yine görmeyi umduğumuz güzel oyuncu şimdiler de Aile Arasında adlı sinema filmi ile izleyici karşısına çıkacaktır.

Derya Karadaş

4 Mayıs 1981 yılında dünyaya gelen Derya Karadaş İstanbul’da doğmuş ve aslen Bingöllü'dür. 1980'de İstanbul'a taşınana kadar Bingöl'de yaşayan başarılı oyuncu rol aldığı karakterler ile hafızalara kazınmayı başarmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvarında öğrenim görmüş olup, aynı yerde eğitmenlik yapmaktadır.

Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisinde Zerrin karakteri ile seyirci karşısına çıkan Karadaş, bu rol ile adını duyurmuştur. Daha sonra Komedi Dükkanı, Güldür Güldür Show gibi yapımlarda yer almıştır.

Birçok sinema ve dizi projesine imza atan Karadaş, yine Gülse Birsel imzası taşıyan Aile Arası filminde Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel gibi isimlerle beraber rol almıştır.



 
Geçtiğimiz hafta izledim ben de gerçekten çok eğlenceliydi.
Demet Evgar'a bayılıyorum zaten bu filmde de döktürnüştü. Ayla Sözeri de çok iyiydi.
 
Geçtiğimiz hafta izledim ben de gerçekten çok eğlenceliydi.
Demet Evgar'a bayılıyorum zaten bu filmde de döktürnüştü. Ayla Sözeri de çok iyiydi.
Aynen Demet Evgar ve Engün Günaydın muhteşem bir performans sergilemişler...Tekrar tekrar izleyip güleceğim bir filmdi...:-)
 
Ben bunu sinema kanalında gördüm izledim cok hoşuma gitti.
Demet Evgar'ı çok bi severim zaten. Engin Günaydın desen oyunculuğunu seviyorum.
Filmi de beğenmiştim 👍🏻
 
X