- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Maalesef bazı aileler böyle çok tuhaflar, bir bayan tanıdığım vardi aynen sizin gibiydi annesi evlat ayrımı yapardı kadın yanında kaç kez hüngür hüngür ağladı gerçekten zor bir durum , ben olsam beni hiçe sayan ailemi yok sayar hayatıma bakardım, bayram seyran hariç görüşmezdimAilemden hiç bir destek görememek beni çıldırtıyor , maddi manevi ! Lafa gelince aileyiz ama icraata gelince kendi bkunda boğul!!! Hepsinin binbir türlü bahanesi var
Yaptığım maddi manevi sevgi pıtırcığı desteklerime yanıyorum , hoş tamamen içimden kalbimden geçerek destek oldum herkese , hani aileyiz ya!! Ve hayatım boyunca ilkem h kimseye asala muhtaç olmamaktı! Maddi yönden adla muhtaç değilim şükürler olsun ama , bebeği doğduktan sonra korona sürecine girmemizle birlikte desteğe ihtiyacım oldu manevi yönden , çok zorlu süreçler atlattım , ama ailem!!!! den destek göremedim, sürekli Kv den destek istedik , çünkü sağlık sorunları yaşadım !!! Kv de başka ilde !! Ama bkum kök ailemden bi destek görmedim !
lafa gelince biz aileyiz ! Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi de bana ,
İçim içimi yiyor zoruma gidiyor arkadaşlariçime sığmıyor hislerim
Kimse kimseye destek olmak zorunda değil bilmem ne diyecekler asla yazmasın , ben hayatımı tırnaklarımla ilmek ilmek kurdum aileden birşey beklemeden ve herkese de destek olarak kalbimden gele gele , ilk defa ihtiyaç duydum çok ama çok , ama kimsem yokmuş , çok acı bunla yüzleşmek
Muhtemelen dolmussunuz.Ailemden hiç bir destek görememek beni çıldırtıyor , maddi manevi ! Lafa gelince aileyiz ama icraata gelince kendi bkunda boğul!!! Hepsinin binbir türlü bahanesi var
Yaptığım maddi manevi sevgi pıtırcığı desteklerime yanıyorum , hoş tamamen içimden kalbimden geçerek destek oldum herkese , hani aileyiz ya!! Ve hayatım boyunca ilkem h kimseye asala muhtaç olmamaktı! Maddi yönden adla muhtaç değilim şükürler olsun ama , bebeği doğduktan sonra korona sürecine girmemizle birlikte desteğe ihtiyacım oldu manevi yönden , çok zorlu süreçler atlattım , ama ailem!!!! den destek göremedim, sürekli Kv den destek istedik , çünkü sağlık sorunları yaşadım !!! Kv de başka ilde !! Ama bkum kök ailemden bi destek görmedim !
Kimse kimseye destek olmak zorunda değil bilmem ne diyecekler asla yazmasın , ben hayatımı tırnaklarımla ilmek ilmek kurdum aileden birşey beklemeden ve herkese de destek olarak kalbimden gele gele , ilk defa ihtiyaç duydum çok ama çok , ama kimsem yokmuş , çok acı bunla yüzleşmek
Çok soyut yazmışsınız. Beklediğiniz destek nedir? Maddi değil manevi diyorsunuz. Telefonla halinizi hatrınızı sormaları mı, siz hastayken gelip bakmaları mı? Neden yanınızda olmuyorlar?Ailemden hiç bir destek görememek beni çıldırtıyor , maddi manevi ! Lafa gelince aileyiz ama icraata gelince kendi bkunda boğul!!! Hepsinin binbir türlü bahanesi var
Bitti zaten ! Çok üzgünümMuhtemelen dolmussunuz.
Sizde ona göre adımlar atarsınız ,sevgi pıtırcıklıgına gerek yok ozman.
Madem bukadr üzülüyırsunuz günün sonunda.
Sağlığımdan oldum ötesi var mı ? Kimisi çalışıyorum diyor! Kimisi çocuğum var diyor ! Hiç kimse kendini başkası İçin kasmıyor ya da çaba göstermiyorSizi iyi anliyorum. Bazi zamanlarda cocuklar dogduktan sonra bende böyle hissettim. Dediginiz gibi Allah kimseyi kimseyi muhtac etmesin. Bende ailemden bazi kisiler yardim etse burnumdan getiriyordu, bende yardim istemeyi biraktim cok acil bir durum olmadikca.
Kan kustugum halde kanamam durmadigi halde hastaneme goturmediler saçma sapan özel hastanede zaman kaybettim kan eegerim okadar dusmuski 2 idi hastaneye gittiğimde nasıl ölmedin dediler hastanede Allah'ıma şükürler olsun arabam var onla bile goturmediler gücüm olsa kendim gideceğim ayağa kalkamıyorum diyorum basım dönüyor nefes almakta zorlanıyorum herkes biryerlerde gitti Allah'ım devletimden razı olsun hastaneme gittim tedavimi oldum o halde bir iki pijama getirip bidaha ugramadilar çok güçlüsün sen yaparsın bakıcı tut bebeğine
Yanımda olmaları , hatta olmaya çalışmalarını görmek isterdimÇok soyut yazmışsınız. Beklediğiniz destek nedir? Maddi değil manevi diyorsunuz. Telefonla halinizi hatrınızı sormaları mı, siz hastayken gelip bakmaları mı? Neden yanınızda olmuyorlar?
Bencillik başka açıklaması yokNasıl bir destek beklediniz ? Neden vermediler, vermek istemediler ? Daha net yazarsanız daha iyi yorumlarız.
Sağlığımdan oldum ötesi var mı ? Kimisi çalışıyorum diyor! Kimisi çocuğum var diyor ! Hiç kimse kendini başkası İçin kasmıyor ya da çaba göstermiyor
Bana da bu yapılmazdı diyorum
BencillikNasıl bir destek beklediniz ? Neden vermediler, vermek istemediler ? Daha net yazarsanız daha iyi yorumlarız.
Ben ailede olsa kim nasıl yaklaşırsa bende öyle yaklaşıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Fazla verici olmak hiç kimse için iyi değil. Bundan sonra size nasıl geliyorlarsa öyle gidin. Sizin deyiminizle sevgi pıtırcığı olmayın.
Ve linç yeme pahasına yazıyorum; üslubumuz kimliğimizdir. Ne olursa olsun aileden bu şekilde bahsetmek doğru değil bana göre.
Ne anladım ben aileden ... konuşmaya gelince aile işte ..Bazen insana corba yapip getirmek bile destek olurken insanlar basina is almak istemiyor. Herkesin stresi ve hayat kosturmacasi var, ama hastalik baska birseye benzemiyor. Benim ailemin bazi üyeleri de yardim etse ya burnundan getirir, yada seni önceden bezdirirki bastan sorma diye. Aci ama öyle.
Bencillik
Ne anladım ben aileden ... konuşmaya gelince aile işte ..
Sanırım çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?