• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıktık 4 senede ev ,araba aldık.Gerisi sizi ilgilendirmez.Battı herhalde
Sıkmamışsınız, birini babanız vermiş diğerini de düğüne gelen eş dost akrabanın taktığıyla almışsınız. Siz kimsiniz ki malınız varlığınız bize batsın? Borçla harçla ev alanın havası da ne bileyim, kimse yoklukla sınanmasın. Herkes el açıp hep bana hep bana diyor da bir size mi denk düşüyor? Milletin aile apartmanı var, mal varlığı sizinkini ezip geçecek üyeler var. Kendiniz gibi mi sanıyorsunuz herkesi? Çocuk yaptık siz bakacaksınız, eşyalarını ihtiyaçlarını siz alacaksınız diye millete laf sokan birisiniz. Keskin sirke küpüne zarar başkasına değil. Yazık o çevrenizdeki aldığınız cevapları beğenmediğiniz için haşladığınız tanıdıklara.

Mesajları okumadan sallamayı kesseniz.Biz baamların verdiği evde oturuyoruz.Biz ev alınca o ev erkek kardeşime verilecek.Biz topraktan aldık evi.Ev bitince oraya taşınacağız.Yani bize ait ilk ev olacak.
Senin ailende ayrımcılık yapıyor o zaman. Senden evi alıp kardeşine verecek yani sana ev yok ama kardeşine var.
Kocan da düşünüyor mudur acaba, bunlar bize deşil oğullarına ev veriyor çocuğumu göstermeyeyim diye? Ya da babanızın bayramda çocuklara verdiği parasına felan göz dikiyor mudur?

Yaşının küçük old düşünüyorum.
Davranışın da bunu destekliyor.

Sen argo şekilde bana hakaret ederken ben sinirlenmedim. Aynıyla mukabele etmedim. Sen neden bu kadar öfkelisin ?:işsiz:
Önceki konularında ailesinin ve kendisinin ağır psikolojik sorunları olduğunu yazmış bir de hamile. Karakter analizi yapılacak biri değil bu kadar yüklenilmesine üzüldüm. Biz ne kadar yazarsak yazalım anlayabileceğini düşünmüyorum.

Sıkmamışsınız, birini babanız vermiş diğerini de düğüne gelen eş dost akrabanın taktığıyla almışsınız. Siz kimsiniz ki malınız varlığınız bize batsın? Borçla harçla ev alanın havası da ne bileyim, kimse yoklukla sınanmasın. Herkes el açıp hep bana hep bana diyor da bir size mi denk düşüyor? Milletin aile apartmanı var, mal varlığı sizinkini ezip geçecek üyeler var. Kendiniz gibi mi sanıyorsunuz herkesi? Çocuk yaptık siz bakacaksınız, eşyalarını ihtiyaçlarını siz alacaksınız diye millete laf sokan birisiniz. Keskin sirke küpüne zarar başkasına değil. Yazık o çevrenizdeki aldığınız cevapları beğenmediğiniz için haşladığınız tanıdıklara.
Buraya üye olan bir arkadaşım tek çocuk, hem anne hem baba tarafı çok varlıklı. Babasının dedeleri Bodrum'un eskilerinden, sakız parasına mandalin bahçeleri alınmış zamanında, sayısı belli değil. Anne tarafından İzmir'de Gıda Çarşısında (çok işlek, aktif ticaret dönen bir yer) bir sürü dükkan. Dediğiniz gibi konu sahibi gelmiş burada düğün altını üstüne borç harç almaya çalıştığı evi ile hava atmaya çalışıyor. Şakaysa çok komik, gerçekse pathetic :D

Arkadaşım görüyorsan bu mesajımı bir like at da konu sahibin zoruna gitmesin. Çeken var çekemeyen var :P

Kendinize yapılsa kıyametleri koparacak olduğunuz konulara yaptığınız yorumları hayretle okudum.Evi ailem verdi,biz kira vermeyelim diye.Yeni aldığımız ev bitince biz oraya geçeceğiz ve bu ev erkek kardeşime verilecek.İki evden tutun da çocuk yapmasaydınıza kadar her şey söylendi.Kızım bir şeye ihtiyacınız var mı cümlesini duyamadığım için içten ile kırıldım.Konum yoruma kapandı.Sen kim hayırdır?
Konunun başında görümce bekardı ve siz ikinci evinizi almıştınız,

Konu ilerleyince görümce evlendi ilk eviniz de babanızın evi ve kardeşe verilecek ev haline geldi.

Normal hayatınızda da böyle çelişkili konuşup, yaşıyorsanız yazık çevrenizdeki insanlara.

Mesajları okumadan sallamayı kesseniz.Biz baamların verdiği evde oturuyoruz.Biz ev alınca o ev erkek kardeşime verilecek.Biz topraktan aldık evi.Ev bitince oraya taşınacağız.Yani bize ait ilk ev olacak.
Hani sıkıp 2 ev almıştınız, günün sonunda babanız bugün çıkın evden oğluma verdim dese emlakçı emlakçı gezip kiralık ev bakacaksınız. Birinin tapusu sizin değil, diğeri de daha inşaat halinde. Ağır psikiyatrik hastalık doğruysa ve hamilelik nedeniyle ilaç kesildiyse millet çocuğunu iyi takip etsin. Zaten eş ailesinin 23 Nisan'da çocuklara verdiği harçlığa deli olup bana sormadılar bile diyenden başka üslup beklenemez.

Hani sıkıp 2 ev almıştınız, günün sonunda babanız bugün çıkın evden oğluma verdim dese emlakçı emlakçı gezip kiralık ev bakacaksınız. Birinin tapusu sizin değil, diğeri de daha inşaat halinde. Ağır psikiyatrik hastalık doğruysa ve hamilelik nedeniyle ilaç kesildiyse millet çocuğunu iyi takip etsin. Zaten eş ailesinin 23 Nisan'da çocuklara verdiği harçlığa deli olup bana sormadılar bile diyenden başka üslup beklenemez.

Kendi babası oğluşuna ev verirken "kardeşime ev var, bana niye yok, haksızlık bu" demiyor, görümceye para verilince aklına geliyor evlat ayrımı, haksızlık vs.
4 sene kira ödememek de süper bir şey ama o ev erkek kardeş evlenene kadar emanet olarak verilmiş belli ki. Erkek kardeşin düğün altınlarını harcayarak, borca girerek ev almaya çalışması gerekmeyecek hiçbir zaman.
Herkes önce kendi ailesine baksa keşke.

Kayınvalidemlerin 4 evi var birinde kendileri yaşıyor birinin kirasını kendileri alıyorlar. Diğer ikisinden birinde de görümcem yaşıyor diğerinin kirasını da görümceme harçlık olarak veriyolar. Torunlarına doğru düzgün hiçbir şey almadılar, elle tutulur bir yardımları olmadı. Hiç beklentiye de girmedim. Kim maddi yardım yapıyorsa günün sonunda sizi yönetmeye çalışıyor. Hoş bizimkiler kuruş vermeden bizi yönetmeye çalıştı ama başaramadılar. Ne kadar uzak o kadar iyi. İnsanlara verdiğiniz yersiz yanıtlara bakacak olursak ciddi bir öfke probleminiz var, bu durum bebeğinize de yansır Allah korusun biraz relax.

Bir konusunda eşi için, evi var demiş. İlginç.

O değil de hamileyken koca dövme fikrini neden daha önce düşünemedik ya aşırı mantıklı 🤭 bebek var diye karşılık da veremezler ah ulan kaçırdık
Nasıl yahu? Siz dövmüyormusunuz yoksa? (!)

Neymiş o öyle, koca dediğinizin sırtından sopa, cebinden para eksik olmaz!
:rapci:

Annem bana hep dara düştüğünü kimseye anlatma gün gelir eşşekten nasihat dinlersin der. Bu kadar minnet etmeye el açmaya gerek yok. Durumu olmayan bir çift değilsiniz. İdare edebilirsiniz. Sizin özelde doğurmanız, yada 2. Ev almanız kaynananızı bağlamaz . O yüzden yakınmayın boşuna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X