- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Aile bağımlılığından onur duyan ve onlarla içli dişli olmayı isteyen biri.Senenin 6 ayı yok diye kalan zamanı onlara ayırmak istiyor.Evde kal dediğimde beni umursamıyor ve onlar istemese de kendi göbek bağını kurtarmıyor bunu yapan insanlar var sen de yapabilirsin diyerek beni bencillikle sucluyor
Yengec burcu mu ya
Eşimle çok uzun yıllar çıkıp evlendik.Ancak evlendikten sonra ne söz verdiği ilcede ne de evde huzur verdi.Varsa yoksa ailesiydi.Onun ailesine yakın yaşamak istemediğimi belirtmeme rağmen evlendikten sonra odaları ayırarak ev içinde yemeğe temizliğe laf atarak(obsesif kendisi)her gün tartışmayla geçti.1 senelik evliyken evleri ayırdık.Mahkemelere çıktık hep mahkeme gününe kadar burnundan kıl aldirmazken,mahkeme günü herşeyi düzelteceğim deyip 1 gün sonra vazgeçti.Ayri şekilde 2 sene geçti ve bu süreçte hep görüştük.Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.Sundugu şartlarda babasına ev almak,benim ailemle çok görüşmemek vardı onlardan vazgeçti.Son bir şans istiyor ancak kendisi ev içinde aşırı karışan ve hiç bir şey begenmeyen biri,kız tarafını erkek tarafından geride görüyor.Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.Gecmisi hiç unutmuyor ve aileler bize gelirken telefonla gelsinler dedik diye bana ve aileme çok öfkeli.Kendisi tek erkek cocuk ve bütün sorumluluğu kendine alıyor.Kiz yeğeni ilerde kocanın ailene gideceksin ona göre ev işi öğren oraya ait olacaksın ataerkil kafasıyla yetişmesi gerektiğini savunuyor.Tum bunlara rağmen seni de mutlu ederim diye kendini duzelttigini iddia ediyor.Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
ya bence guzel plan, sen de 2 ay evde kafani dinlersin ne guzel, keske benimkinin de köyü olsa da gitseEvet hep ileriyi planlar olmadık senaryolar kurar ve cevabımı sorar.Ailesi yılın yarışı köyde kalıyor onların izinden gitmeye çalışıyor ama annesi babası aynı köyden.Ben şehirde büyüdüm yapamam diyorum belki alışırsın 2 ay bile olsa gelirsin ben de 1-2 ay tek kalırım diyor
Evlenmeden önce şartlarım vardı hepsinden vazgeçti kendisi ancak bu şartlar sağlandığında beni mutlu edeceğini yoksa ömür boyu rol yapamayacağı dan kopacağını söylüyorSizin şartlarınız neden yok? Bu kadar zor durumda mısınız da birey olarak sözünüz çıkmıyor?
ya bence guzel plan, sen de 2 ay evde kafani dinlersin ne guzel, keske benimkinin de köyü olsa da gitse
[/QUOTEBen de öyle düşündüm ancak ailesi olunca gözü beni hiç görmüyor ki hipnotize olmuş gibi onlarla olduğunda görünmez oluyorum benya bence guzel plan, sen de 2 ay evde kafani dinlersin ne guzel, keske benimkinin de köyü olsa da gitse
Evlenmeden önce şartlarım vardı hepsinden vazgeçti kendisi ancak bu şartlar sağlandığında beni mutlu edeceğini yoksa ömür boyu rol yapamayacağı dan kopacağını söylüyor
Bunları arkadaşlarınla da yapabilirsin, evlilik bu değil. Evlilikte karşılıklı fedakarlık, saygı, sevgi vardır. Senin ailene saygı duymayıp senin kendi ailesine tapmanı istiyor. Ailesi ile yaşamak için mi evlendin? Eşinin ailesi ile tabi ki görüşürsün, bayramda seyranda gidersin, belki iyi anlaşırsın ama sonuçta sonradan evlilikle oluşan bir akrabalık, samimi olmak zorunda değilsin. Buna seni zorlayamaz. Ailesine düşkünse evlenmesin, birlikte yaşasınlar. Siz de aralarına girmeyin bence.Birlikte güzel vakit geçiriyoruz.Gezmesini,film izlemesini,birlikte bir şeyler yapmayı benden önce o ister ama aile oldu mu gözü beni görmüyor varsa yoksa onlar
Allah islah etsin boyle tipleri nolur.hayat karartmaya mi evlenir boyleleri.bir benzeri de ben de var.biz de terapist surecindeyiz.Yani cinsel anlamda da soguma yaratiyor isinamiyor insan bir sure sonraBirlikte güzel vakit geçiriyoruz.Gezmesini,film izlemesini,birlikte bir şeyler yapmayı benden önce o ister ama aile oldu mu gözü beni görmüyor varsa yoksa onlar
Sizce?? Ne şansı ya adam şans istemiyor ki benim şartlarımı ya kabul edersin ya biter diyor. Şans isteyen kişi şartları sizin lehinize çevirip teklifte bulunur. Siz komple zarardasınız bu evlilikteEşimle çok uzun yıllar çıkıp evlendik.Ancak evlendikten sonra ne söz verdiği ilcede ne de evde huzur verdi.Varsa yoksa ailesiydi.Onun ailesine yakın yaşamak istemediğimi belirtmeme rağmen evlendikten sonra odaları ayırarak ev içinde yemeğe temizliğe laf atarak(obsesif kendisi)her gün tartışmayla geçti.1 senelik evliyken evleri ayırdık.Mahkemelere çıktık hep mahkeme gününe kadar burnundan kıl aldirmazken,mahkeme günü herşeyi düzelteceğim deyip 1 gün sonra vazgeçti.Ayri şekilde 2 sene geçti ve bu süreçte hep görüştük.Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.Sundugu şartlarda babasına ev almak,benim ailemle çok görüşmemek vardı onlardan vazgeçti.Son bir şans istiyor ancak kendisi ev içinde aşırı karışan ve hiç bir şey begenmeyen biri,kız tarafını erkek tarafından geride görüyor.Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.Gecmisi hiç unutmuyor ve aileler bize gelirken telefonla gelsinler dedik diye bana ve aileme çok öfkeli.Kendisi tek erkek cocuk ve bütün sorumluluğu kendine alıyor.Kiz yeğeni ilerde kocanın ailene gideceksin ona göre ev işi öğren oraya ait olacaksın ataerkil kafasıyla yetişmesi gerektiğini savunuyor.Tum bunlara rağmen seni de mutlu ederim diye kendini duzelttigini iddia ediyor.Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
Ver tabi bacım. Öncekiler yetersiz kalmış, bu son verdiğin şansla adamın tepesinde bir hare belirecek ve göklerden gelen bir mesajla medeni bir insan olacak eşin.Eşimle çok uzun yıllar çıkıp evlendik.Ancak evlendikten sonra ne söz verdiği ilcede ne de evde huzur verdi.Varsa yoksa ailesiydi.Onun ailesine yakın yaşamak istemediğimi belirtmeme rağmen evlendikten sonra odaları ayırarak ev içinde yemeğe temizliğe laf atarak(obsesif kendisi)her gün tartışmayla geçti.1 senelik evliyken evleri ayırdık.Mahkemelere çıktık hep mahkeme gününe kadar burnundan kıl aldirmazken,mahkeme günü herşeyi düzelteceğim deyip 1 gün sonra vazgeçti.Ayri şekilde 2 sene geçti ve bu süreçte hep görüştük.Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.Sundugu şartlarda babasına ev almak,benim ailemle çok görüşmemek vardı onlardan vazgeçti.Son bir şans istiyor ancak kendisi ev içinde aşırı karışan ve hiç bir şey begenmeyen biri,kız tarafını erkek tarafından geride görüyor.Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.Gecmisi hiç unutmuyor ve aileler bize gelirken telefonla gelsinler dedik diye bana ve aileme çok öfkeli.Kendisi tek erkek cocuk ve bütün sorumluluğu kendine alıyor.Kiz yeğeni ilerde kocanın ailene gideceksin ona göre ev işi öğren oraya ait olacaksın ataerkil kafasıyla yetişmesi gerektiğini savunuyor.Tum bunlara rağmen seni de mutlu ederim diye kendini duzelttigini iddia ediyor.Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
Şans vermiyorum sadece soruyorumBu pişman olmuş hali mi? Ya ne çekiyorsun, evlenmeden önce farketememişsin şimdi biliyorsun niye şans veriyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?