Aile bağımlısı eşe son bir şans vermeli miyim?

Sizin şartlarınız neden yok? Bu kadar zor durumda mısınız da birey olarak sözünüz çıkmıyor?

ya bence guzel plan, sen de 2 ay evde kafani dinlersin ne guzel, keske benimkinin de köyü olsa da gitse

Sizin şartlarınız neden yok? Bu kadar zor durumda mısınız da birey olarak sözünüz çıkmıyor?
Evlenmeden önce şartlarım vardı hepsinden vazgeçti kendisi ancak bu şartlar sağlandığında beni mutlu edeceğini yoksa ömür boyu rol yapamayacağı dan kopacağını söylüyor

Herif 42 yaşında dede olacak nerdeyse hala değişir mi şans vereyim mi. Hayır komik tarafı senden şans isteyen yok. Şart sunan o sen değilsin hangi şanstan bahsediyosun?
Biri çıkıp kamera şakası dese şu konuya keşke.

Bana göre kabul edilecek bir tarafı yok ama eğer kabul ederseniz ağzınızı açıp birşey demeye hakkınız yok.Bu arada bu şekilde evlilik yürümez

Evlenmeden önce şartlarım vardı hepsinden vazgeçti kendisi ancak bu şartlar sağlandığında beni mutlu edeceğini yoksa ömür boyu rol yapamayacağı dan kopacağını söylüyor

Bakın hala aynı noktadasınız. Sizin şartlarınızı soruyorum yani sizin şarltarınızda onun şartlarına bağlı. Ben diyorum ki lütfen öncelikle kendi şartlarınız olsun ona buna bağlı olmadan.

Bu pişman olmuş hali mi? Ya ne çekiyorsun, evlenmeden önce farketememişsin şimdi biliyorsun niye şans veriyorsun ki?

Bu adam benim midemi bulandırdı.
Inşallah ayrılırsınız bunu yürekten diliyorum.
Ve kimse bu adamdan çocuk yapmaz inşallah bu dünyada soyu kurusun.
Böyle erkeklerle hiçbir kadın evlenmesin çocuk yapmasın hanımlar böyle böyle yok edelim bu pislikleri.

Birlikte güzel vakit geçiriyoruz.Gezmesini,film izlemesini,birlikte bir şeyler yapmayı benden önce o ister ama aile oldu mu gözü beni görmüyor varsa yoksa onlar
Bunları arkadaşlarınla da yapabilirsin, evlilik bu değil. Evlilikte karşılıklı fedakarlık, saygı, sevgi vardır. Senin ailene saygı duymayıp senin kendi ailesine tapmanı istiyor. Ailesi ile yaşamak için mi evlendin? Eşinin ailesi ile tabi ki görüşürsün, bayramda seyranda gidersin, belki iyi anlaşırsın ama sonuçta sonradan evlilikle oluşan bir akrabalık, samimi olmak zorunda değilsin. Buna seni zorlayamaz. Ailesine düşkünse evlenmesin, birlikte yaşasınlar. Siz de aralarına girmeyin bence.

Birlikte güzel vakit geçiriyoruz.Gezmesini,film izlemesini,birlikte bir şeyler yapmayı benden önce o ister ama aile oldu mu gözü beni görmüyor varsa yoksa onlar
Allah islah etsin boyle tipleri nolur.hayat karartmaya mi evlenir boyleleri.bir benzeri de ben de var.biz de terapist surecindeyiz.Yani cinsel anlamda da soguma yaratiyor isinamiyor insan bir sure sonra

Sizce?? Ne şansı ya adam şans istemiyor ki benim şartlarımı ya kabul edersin ya biter diyor. Şans isteyen kişi şartları sizin lehinize çevirip teklifte bulunur. Siz komple zarardasınız bu evlilikte

Ver tabi bacım. Öncekiler yetersiz kalmış, bu son verdiğin şansla adamın tepesinde bir hare belirecek ve göklerden gelen bir mesajla medeni bir insan olacak eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…