- 7 Ağustos 2019
- 415
- 301
- 33
- 40
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Haklısınız kimse değişmez.Heralde evlenmeden önceki hallerine dönüp kaybetmekten korksun istiyor insan belki kılıf uyduruyorum kendimeVer tabi bacım. Öncekiler yetersiz kalmış, bu son verdiğin şansla adamın tepesinde bir hare belirecek ve göklerden gelen bir mesajla medeni bir insan olacak eşin.
Evet kendinden emin nasıl mutlu olacağını sunuyor ama benim duygularımı yok sayarak ben senden bir şey istemedim bunu herkes yapıyor diyerek suçlu cikartiyorSizce?? Ne şansı ya adam şans istemiyor ki benim şartlarımı ya kabul edersin ya biter diyor. Şans isteyen kişi şartları sizin lehinize çevirip teklifte bulunur. Siz komple zarardasınız bu evlilikte
Kaybetmekten de korkmasın. Mümkünse bu adamla bir ilişkiniz de olmasın. Bu adam için söylenecek tek söz var.Haklısınız kimse değişmez.Heralde evlenmeden önceki hallerine dönüp kaybetmekten korksun istiyor insan belki kılıf uyduruyorum kendime
Ozguvenim eksik bu yüzden bu kadar sürdüSizden bir cacık olmaz.
Yazık ya.
Bu kadar kendine değer vermeyip el adamına değer veren insan olamaz.
Koca zor bulunuyor tabii (!)
Aynı benim babam. Siz çalısıyorum demissiniz. Bence tekrar birlesmeyi düsünmeyin. Annem ev hanımı oldugu icin katlanmak zorunda kaldı. Cok gitgelli bir hayat yasadik. Borc harc bitmezdi. Eve yapılan bir sey yoktu. O paranın nereye gittigini ima ettikce bizi sindirmeye calisirdi. Halen de öyle degismedi. Bu yapıda biriyle yasamasi zor. Size tek tavsiyem ona dönmeyin.Eşimle çok uzun yıllar çıkıp evlendik.Ancak evlendikten sonra ne söz verdiği ilcede ne de evde huzur verdi.Varsa yoksa ailesiydi.Onun ailesine yakın yaşamak istemediğimi belirtmeme rağmen evlendikten sonra odaları ayırarak ev içinde yemeğe temizliğe laf atarak(obsesif kendisi)her gün tartışmayla geçti.1 senelik evliyken evleri ayırdık.Mahkemelere çıktık hep mahkeme gününe kadar burnundan kıl aldirmazken,mahkeme günü herşeyi düzelteceğim deyip 1 gün sonra vazgeçti.Ayri şekilde 2 sene geçti ve bu süreçte hep görüştük.Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.Sundugu şartlarda babasına ev almak,benim ailemle çok görüşmemek vardı onlardan vazgeçti.Son bir şans istiyor ancak kendisi ev içinde aşırı karışan ve hiç bir şey begenmeyen biri,kız tarafını erkek tarafından geride görüyor.Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.Gecmisi hiç unutmuyor ve aileler bize gelirken telefonla gelsinler dedik diye bana ve aileme çok öfkeli.Kendisi tek erkek cocuk ve bütün sorumluluğu kendine alıyor.Kiz yeğeni ilerde kocanın ailene gideceksin ona göre ev işi öğren oraya ait olacaksın ataerkil kafasıyla yetişmesi gerektiğini savunuyor.Tum bunlara rağmen seni de mutlu ederim diye kendini duzelttigini iddia ediyor.Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
Evet çok güzel yazmışsınız ailesini bu kadar ön planda tutacakti keşke benimle evlenmeseydi çünkü ben de kabile hayatını değil bireysellik seviyordum.Doysunlar birbirlerineBunları arkadaşlarınla da yapabilirsin, evlilik bu değil. Evlilikte karşılıklı fedakarlık, saygı, sevgi vardır. Senin ailene saygı duymayıp senin kendi ailesine tapmanı istiyor. Ailesi ile yaşamak için mi evlendin? Eşinin ailesi ile tabi ki görüşürsün, bayramda seyranda gidersin, belki iyi anlaşırsın ama sonuçta sonradan evlilikle oluşan bir akrabalık, samimi olmak zorunda değilsin. Buna seni zorlayamaz. Ailesine düşkünse evlenmesin, birlikte yaşasınlar. Siz de aralarına girmeyin bence.
Evet aile düşkünü olan insanlar ölene kadar hayatlarını onlara,öldükten sonra da anılarına aşıyorlar kendilerini.Yeni bir aile kuramadan ölüyorlarAynı benim babam. Siz çalısıyorum demissiniz. Bence tekrar birlesmeyi düsünmeyin. Annem ev hanımı oldugu icin katlanmak zorunda kaldı. Cok gitgelli bir hayat yasadik. Borc harc bitmezdi. Eve yapılan bir sey yoktu. O paranın nereye gittigini ima ettikce bizi sindirmeye calisirdi. Halen de öyle degismedi. Bu yapıda biriyle yasamasi zor. Size tek tavsiyem ona dönmeyin.
Bu derece sert mizahı, fikirleri olan birinin açıkçası sizden şans istediğini bile düşünmüyorum. Şu ana kadar kestirip atsaydınız çoktan unutmuş ve yolunuza bakıo olacaktınız. Önceki konularınızı biliyorum, mesleğiniz vardı. Neden sürekli sürekli kendinizi ve ailenizi üzüyorsunuz. Acaba Bi psikolog desteği mi alsanızEşimle çok uzun yıllar çıkıp evlendik.Ancak evlendikten sonra ne söz verdiği ilcede ne de evde huzur verdi.Varsa yoksa ailesiydi.Onun ailesine yakın yaşamak istemediğimi belirtmeme rağmen evlendikten sonra odaları ayırarak ev içinde yemeğe temizliğe laf atarak(obsesif kendisi)her gün tartışmayla geçti.1 senelik evliyken evleri ayırdık.Mahkemelere çıktık hep mahkeme gününe kadar burnundan kıl aldirmazken,mahkeme günü herşeyi düzelteceğim deyip 1 gün sonra vazgeçti.Ayri şekilde 2 sene geçti ve bu süreçte hep görüştük.Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.Sundugu şartlarda babasına ev almak,benim ailemle çok görüşmemek vardı onlardan vazgeçti.Son bir şans istiyor ancak kendisi ev içinde aşırı karışan ve hiç bir şey begenmeyen biri,kız tarafını erkek tarafından geride görüyor.Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.Gecmisi hiç unutmuyor ve aileler bize gelirken telefonla gelsinler dedik diye bana ve aileme çok öfkeli.Kendisi tek erkek cocuk ve bütün sorumluluğu kendine alıyor.Kiz yeğeni ilerde kocanın ailene gideceksin ona göre ev işi öğren oraya ait olacaksın ataerkil kafasıyla yetişmesi gerektiğini savunuyor.Tum bunlara rağmen seni de mutlu ederim diye kendini duzelttigini iddia ediyor.Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
Kaç yüz kere sordunuz.Şans vermiyorum sadece soruyorum
Ailem de devam etmemi hiç istemiyorsenin ailen yok mu? demiyorlar mi kendine ne yapiyosun diye? ezdirme kendini bunun icin büyütmedik seni demiyorlar mi?
Evet takılı kaldım sanırım bağımlı yapım var.Bir türlü kestirip atamadımBu derece sert mizahı, fikirleri olan birinin açıkçası sizden şans istediğini bile düşünmüyorum. Şu ana kadar kestirip atsaydınız çoktan unutmuş ve yolunuza bakıo olacaktınız. Önceki konularınızı biliyorum, mesleğiniz vardı. Neden sürekli sürekli kendinizi ve ailenizi üzüyorsunuz. Acaba Bi psikolog desteği mi alsanız
Evet galiba o bana şans veriyor ben ona değil hiç ortak noktamız yokKaç yüz kere sordunuz.
Bir umut düzeldi düzelir diyen arıyorsunuz. Tekrar barışacaksınız çünkü.
Bakın şans vereceksiniz demiyorum barışacaksınız diyorum. Çünkü bir insan şans isterse karşı tarafın da isteklerini yerine getirir, bir orta nokta arar. Adam orta nokta arıyor mu? Hayır. Adam sadece sizin gibi bir insan daha bulamayacağı için barışmak istiyor.
Benim eski eş kişisi de hemen hemen böyleydi. Bana göre hatta cogu kişiye göre hatalı o, ama lutfeder GB bana şans verirdi, sanki ondan şans istemişim gbi. Yoruyorlar adamı 2 bucuk sene ev li kaldım, ne uzadık ne kısaldık. Ne pozitif anlamda sonuç alabildim, nede kendimi dibe girmekten kuratabildim. Hala evli kalmaya devam etsem yine aynısı olucaktı.boşanmak biliyorum hiç kolay değil ama belirsizlik bu ya sananlar cok daha zor.Evet takılı kaldım sanırım bağımlı yapım var.Bir türlü kestirip atamadım
Şu an nasılsınız?Benim eski eş kişisi de hemen hemen böyleydi. Bana göre hatta cogu kişiye göre hatalı o, ama lutfeder GB bana şans verirdi, sanki ondan şans istemişim gbi. Yoruyorlar adamı 2 bucuk sene ev li kaldım, ne uzadık ne kısaldık. Ne pozitif anlamda sonuç alabildim, nede kendimi dibe girmekten kuratabildim. Hala evli kalmaya devam etsem yine aynısı olucaktı.boşanmak biliyorum hiç kolay değil ama belirsizlik bu ya sananlar cok daha zor.
Rabiime şükürler olsun ki evli oldugum zamandan kat be kat iyiyim. Çok afedersiniz it GB davranan, tuvaletteki bk yerine koyan Bi insan müsvettesi yok hayatımda. Allahım benim GB olan bütün boşanmış bayanlara huzur ve mutluluk versin inşallahhŞu an nasılsınız?
Ailem de devam etmemi hiç istemiyor
Siz olsanız vermez misiniz? Ben veririm. Hem maaşı var, hem her terbiyesizliğine susan, her şeyine sabır çeken bir eş. Kendi ailesine kötü davranıp ailesinin evinden çıkarmıyor. Siz ayrılsanız bulamaz kimseyi. Kimse çekmez. Kadınlar akıllandı artık. Sizin gibi üç beş saf kadını yakalayan kemiriyod ruhunu.Evet galiba o bana şans veriyor ben ona değil hiç ortak noktamız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?