Aile bağımlısı eşe son bir şans vermeli miyim?

Ver tabi bacım. Öncekiler yetersiz kalmış, bu son verdiğin şansla adamın tepesinde bir hare belirecek ve göklerden gelen bir mesajla medeni bir insan olacak eşin.
Haklısınız kimse değişmez.Heralde evlenmeden önceki hallerine dönüp kaybetmekten korksun istiyor insan belki kılıf uyduruyorum kendime

Sizce?? Ne şansı ya adam şans istemiyor ki benim şartlarımı ya kabul edersin ya biter diyor. Şans isteyen kişi şartları sizin lehinize çevirip teklifte bulunur. Siz komple zarardasınız bu evlilikte
Evet kendinden emin nasıl mutlu olacağını sunuyor ama benim duygularımı yok sayarak ben senden bir şey istemedim bunu herkes yapıyor diyerek suçlu cikartiyor

Haklısınız kimse değişmez.Heralde evlenmeden önceki hallerine dönüp kaybetmekten korksun istiyor insan belki kılıf uyduruyorum kendime
Kaybetmekten de korkmasın. Mümkünse bu adamla bir ilişkiniz de olmasın. Bu adam için söylenecek tek söz var.
Bana uzak, allaha yakın olsun.

Aynı benim babam. Siz çalısıyorum demissiniz. Bence tekrar birlesmeyi düsünmeyin. Annem ev hanımı oldugu icin katlanmak zorunda kaldı. Cok gitgelli bir hayat yasadik. Borc harc bitmezdi. Eve yapılan bir sey yoktu. O paranın nereye gittigini ima ettikce bizi sindirmeye calisirdi. Halen de öyle degismedi. Bu yapıda biriyle yasamasi zor. Size tek tavsiyem ona dönmeyin.

Evet çok güzel yazmışsınız ailesini bu kadar ön planda tutacakti keşke benimle evlenmeseydi çünkü ben de kabile hayatını değil bireysellik seviyordum.Doysunlar birbirlerine

Evet aile düşkünü olan insanlar ölene kadar hayatlarını onlara,öldükten sonra da anılarına aşıyorlar kendilerini.Yeni bir aile kuramadan ölüyorlar

Ay çok tiksinç bir erkek.
Hadi kendinden geçtin, ileride olacak çocuklarına yazık. Zihniyete bak.

Bu derece sert mizahı, fikirleri olan birinin açıkçası sizden şans istediğini bile düşünmüyorum. Şu ana kadar kestirip atsaydınız çoktan unutmuş ve yolunuza bakıo olacaktınız. Önceki konularınızı biliyorum, mesleğiniz vardı. Neden sürekli sürekli kendinizi ve ailenizi üzüyorsunuz. Acaba Bi psikolog desteği mi alsanız

Şans vermiyorum sadece soruyorum
Kaç yüz kere sordunuz.
Bir umut düzeldi düzelir diyen arıyorsunuz. Tekrar barışacaksınız çünkü.
Bakın şans vereceksiniz demiyorum barışacaksınız diyorum. Çünkü bir insan şans isterse karşı tarafın da isteklerini yerine getirir, bir orta nokta arar. Adam orta nokta arıyor mu? Hayır. Adam sadece sizin gibi bir insan daha bulamayacağı için barışmak istiyor.

senin ailen yok mu? demiyorlar mi kendine ne yapiyosun diye? ezdirme kendini bunun icin büyütmedik seni demiyorlar mi?

Evet takılı kaldım sanırım bağımlı yapım var.Bir türlü kestirip atamadım

Evet galiba o bana şans veriyor ben ona değil hiç ortak noktamız yok

Evet takılı kaldım sanırım bağımlı yapım var.Bir türlü kestirip atamadım
Benim eski eş kişisi de hemen hemen böyleydi. Bana göre hatta cogu kişiye göre hatalı o, ama lutfeder GB bana şans verirdi, sanki ondan şans istemişim gbi. Yoruyorlar adamı 2 bucuk sene ev li kaldım, ne uzadık ne kısaldık. Ne pozitif anlamda sonuç alabildim, nede kendimi dibe girmekten kuratabildim. Hala evli kalmaya devam etsem yine aynısı olucaktı.boşanmak biliyorum hiç kolay değil ama belirsizlik bu ya sananlar cok daha zor.

Şu an nasılsınız?

Yazdıklarınızı okuyun derim . Mantıklı bir insan bunları asla kabul etmez yanından bile geçmez . Ama siz sorduğunuza göre kabul edip barışacaksınız gibi geldi bana .

Evet galiba o bana şans veriyor ben ona değil hiç ortak noktamız yok
Siz olsanız vermez misiniz? Ben veririm. Hem maaşı var, hem her terbiyesizliğine susan, her şeyine sabır çeken bir eş. Kendi ailesine kötü davranıp ailesinin evinden çıkarmıyor. Siz ayrılsanız bulamaz kimseyi. Kimse çekmez. Kadınlar akıllandı artık. Sizin gibi üç beş saf kadını yakalayan kemiriyod ruhunu.
Öğretmensiniz. Meslektaşız. Biz çocuklara öğreteceğiz ayakta durmayı, bir nesle yön veriyorsunuz kolay değil. Önce bir kendinize güvenin.
Siz mesleği olan bir kadınsınız. Boşanıp baştan bir hayat yaşabilirsiniz. Sırf evli kalmak için kendinizi neden yıpratıyorsunuz.
Ömrü billah bekar kalırım mutlu mutlu yaşarım. Siz bir karın ağrısıyla yaşıyorsunuz ama tuvalete gitmiyorsunuz. Hayatınızdan çıkarıp ağrısız yaşamak mümkünken üstelik. Burada sürekli mutsuz huzursuz konular açıyorsunuz ama temiz yeni güzel bir sayfa açamıyorsunuz. Evlilik bu kadar gerekli bir şey mi? Yaşamaktan da mo önemli. Siz şu an ne hayatı ne evliliği yaşamıyorsunuz. Millet ne der diye böyle bir hayata kendini hapis etmek bir öğretmene özellikle yakışmıyor.
Artık ayağa kalkıp kendinize yakışanı yapın.
Bir ömür mutsuz olup, bir adamın paşa keyfine bırakmayın kendinizi.
Mesleği olmayan iş bulamayan kadını anlıyorum ama aileniz fe boşanmanızı isterken bunu yaşamanızı anlamıyorum.
Daha neyi bekliyorsunuz gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…