• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile bağımlısı eşe son bir şans vermeli miyim?

Bu kadar bu kamilden vazgeçemediğine göre çok iyi sevişiyor herhalde az önce cinsellikli konudan geldim aklıma başka bişe gelmedi😃😃

Zaten kopamamışsın bir türlü hala şans vereyim mi dediğine göre aklın da kıt belli ki kabul et bence,bunu bıraksan da buna benzer bişe bulursun 🙈

Eşimle çok uzun yıllar çıkıp evlendik.Ancak evlendikten sonra ne söz verdiği ilcede ne de evde huzur verdi.Varsa yoksa ailesiydi.Onun ailesine yakın yaşamak istemediğimi belirtmeme rağmen evlendikten sonra odaları ayırarak ev içinde yemeğe temizliğe laf atarak(obsesif kendisi)her gün tartışmayla geçti.1 senelik evliyken evleri ayırdık.Mahkemelere çıktık hep mahkeme gününe kadar burnundan kıl aldirmazken,mahkeme günü herşeyi düzelteceğim deyip 1 gün sonra vazgeçti.Ayri şekilde 2 sene geçti ve bu süreçte hep görüştük.Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.Sundugu şartlarda babasına ev almak,benim ailemle çok görüşmemek vardı onlardan vazgeçti.Son bir şans istiyor ancak kendisi ev içinde aşırı karışan ve hiç bir şey begenmeyen biri,kız tarafını erkek tarafından geride görüyor.Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.Gecmisi hiç unutmuyor ve aileler bize gelirken telefonla gelsinler dedik diye bana ve aileme çok öfkeli.Kendisi tek erkek cocuk ve bütün sorumluluğu kendine alıyor.Kiz yeğeni ilerde kocanın ailene gideceksin ona göre ev işi öğren oraya ait olacaksın ataerkil kafasıyla yetişmesi gerektiğini savunuyor.Tum bunlara rağmen seni de mutlu ederim diye kendini duzelttigini iddia ediyor.Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
Ayrılmak istemeyen oysa onun sizin şartlarınıza uyması gerekiyor.
Sizin onunkilere değil
-şart dediği şeylerin hiç biri kabul edilir değil
-ailesiyle yaşamak tüm tatillerini i onlarla geçirmek zorunda değilsiniz en baştan kabul etmediğinizi açıkça belirtmişsiniz yan çizen o olmuş
- ev hanımları dahi temizlikçi çağırırken sizi sen yapacaksın asla olmaz diye zorlayamaz
-ayrıca konunuzu hatırladım eşiniz birlikte yaşanabilecek bir insan değil
Acayip titizlik huyları vardı
Adam akıllı tedavi olması lazım
Siz niye çekesiniz onun dertlerini şununu bununu hastalığını

Bunu sorduğunuza göre kararınızı vermişsiniz siz

Ayrılmak isteyen sensin ama ayrılmamak için şartlar koşan eşin.
Beyefendi hem temizlik hastası, hem de eline bir bez alıp masasını bile silmez, herşeyi senden bekler. Yardımcı bile çağırtmaz.
Çok yüz vermişsin çooook.

Konunuzu okumadım. Önceki konularinizi biliyorum. VERMEYİN. Desek de siz yine kendi bildiginizi okuyacaksiniz

Şartlı evlilik olmaz ki neyine şans vericeksin şartlarla kalıplaşmış olacaksın belli zaman sonra saçma sapan düşünceler emekli olunca köyüne gidecekmiş senede 30 gün izne gidecekmiş size dair bir planı yokki sadece şartlar var
Hiç son şans vermeye değmez erkekler son şansı (bana mecbur nasıl olsa ayrılamaz benden kafasını yaşıyor) algıları farklı

Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.

Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.

Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
Hâlâ şans vermeli miyim mi diyorsunuz gerçekten?

Eşimle çok uzun yıllar çıkıp evlendik.Ancak evlendikten sonra ne söz verdiği ilcede ne de evde huzur verdi.Varsa yoksa ailesiydi.Onun ailesine yakın yaşamak istemediğimi belirtmeme rağmen evlendikten sonra odaları ayırarak ev içinde yemeğe temizliğe laf atarak(obsesif kendisi)her gün tartışmayla geçti.1 senelik evliyken evleri ayırdık.Mahkemelere çıktık hep mahkeme gününe kadar burnundan kıl aldirmazken,mahkeme günü herşeyi düzelteceğim deyip 1 gün sonra vazgeçti.Ayri şekilde 2 sene geçti ve bu süreçte hep görüştük.Sartlari aileye yakın yaşamak,yazları en az 20-30 gün memleketine gitmek,emekli olunca 3-4 ay köyünde kalmak bu konulardan hiç vazgeçmedi.Sundugu şartlarda babasına ev almak,benim ailemle çok görüşmemek vardı onlardan vazgeçti.Son bir şans istiyor ancak kendisi ev içinde aşırı karışan ve hiç bir şey begenmeyen biri,kız tarafını erkek tarafından geride görüyor.Ben de çalışmama rağmen ev işlerini benim görevim görüyor ve kesinlikle temizlikçi tutmama karşı,aile içindeki her şeyi yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz ,tartistigimiz her şeyi ailesine anlatıyor ve buna şeffaflık diyor.Gecmisi hiç unutmuyor ve aileler bize gelirken telefonla gelsinler dedik diye bana ve aileme çok öfkeli.Kendisi tek erkek cocuk ve bütün sorumluluğu kendine alıyor.Kiz yeğeni ilerde kocanın ailene gideceksin ona göre ev işi öğren oraya ait olacaksın ataerkil kafasıyla yetişmesi gerektiğini savunuyor.Tum bunlara rağmen seni de mutlu ederim diye kendini duzelttigini iddia ediyor.Guvenmiyorum ama son bir şans vermeli miyim?
Hayır

Kendiniz için çizdiğiniz gelecek akşama kadar işte yorulup, eve gelince koca hizmeti için kendini paralayıp, gece kocanızın koynuna girip gönlünü eyleyip, birde kendi alnınızın teriyle kocanızın ailesine ev alıp, kendi ailenize uzakran bakmak mı cidden ? Adam sizden şans istememişki sizle evli kalmak için şartlarını sunmuş; o şartlarda kölelikten hallice, siz hala hangi kafayla devam etmeyi düşünüyorsunuz ben onu anlamadım.

Son şans isteyen kişi tedavi olur, ayrılma sebeplerini ortadan kaldırır.

Ancak pasazade hem şans istiyor hem de aynı devam ederek mutlu edeceğini söylüyor.

Tabi ki vermeyin, ayrılın yolunuza bakın. Bundan sonraki yıllarınız bari çöp olmasın.
Ben de diyorum evi ayıran bendim.Dilekceyi de ben verdim.Bitmesin diye çok cabaladigim için önceden şartları o sundu ve kendi hayatıma kazık atmak istemiyorum diyor beni dusunmeden

Kendiniz için çizdiğiniz gelecek akşama kadar işte yorulup, eve gelince koca hizmeti için kendini paralayıp, gece kocanızın koynuna girip gönlünü eyleyip, birde kendi alnınızın teriyle kocanızın ailesine ev alıp, kendi ailenize uzakran bakmak mı cidden ? Adam sizden şans istememişki sizle evli kalmak için şartlarını sunmuş; o şartlarda kölelikten hallice, siz hala hangi kafayla devam etmeyi düşünüyorsunuz ben onu anlamadım.
Ailesine ev alacaktı ondan vazgeçti ama diğerleri doğru.Kiz erkek tarafına gider diye dusunuyor,kendi aileme de gitmeme karışamaz ama kendisi benim aileme karşı çok mesafeliydi onu da düzeltmek istediğini söyledi.

Back
X