• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile baglari

Aile bağları güçlü olsa sorun olmasa da sorun :) Adam kendisine sahip çıkmayan ailesine yardım ediyor daha ne olsun, gerisi onu ilgilendirir. Siz mutluluğunuza bakın o her şeyi düşünmüştür.
 
Bence aile işlerine karışma zamanla oda gerçekleri görecek , durup dururken kötüye adın çıkmasın , herkes yaptığı hareketin bedelini öder
 
İlk uyelik mesajim
Ben bir erkegin annesinden yeteri kadar sevgi sefkat gormemesinin evlenecegi kadina sorunlar cikaracaginin kanisindayim.
 
Bence işini halletmeden evlenme ailesine yaptığı maddi yardımlarla ilgili gün gelcek söz hakkın olduğunu düşünceksin ve işin gücün elinde olsun ki laf söyleyebilesin bilmem anlatabildim mi.. özel sektöre başvurcan mecbur ataman olmuyorsa.. sevgilinle ilişkin iyiyse ailesini kafana takma bazı aileler öyle oluyor malesef ama o ailelerden harika çocuklar çıkabiliyor umarım sevgilin de öyledir
 
Sen bi evlende gör arkadaşım o sahip çıkmayan anneyi babayı benim eşim doğu görevindeyken annesini haftada bir falan arardı tabi o zaman sevgiliyiz aa neden anneni aramıyosun ara bekler diye akıl verirdim ben bi evlendim anne kıymete bindi bigün aramasa ertesi gün arıyo annesi ne yapıyosunuz hiç aramıyosunda diye iyce düşün :)
 
Benim esimin ailesi de boyle ya o kadar kopuklar ki ailece birbirlerinden birinden biri ölse 3 gun sonra haberleri olur herhalde :)

Evlendikten sonra da kopukluk devam ederse öksüz yetim bir kocayla evlenmiş gibi hissediyorsun

Maddi manevi hic bir destek bekleme ne mutlu gununuzde ne kotu gununuzde, kocamla biz birbirimize yeteriz uzuntumuzu de mutlulugumuzu da ikimiz paylasiriz yeter de :)
 
Evlenince kıymete biniyolar merak etme sen.
 
Sen evlenince para gondertmeyince ogullari kiymete biner.birden samimi olurlar unutma bu dediklerimi.tecrübe bu
 
25 yasindayim ve 2 yildir cok guzel bir iliskim var. buyuk fedakarliklar yapmis,benim kaprislerimi cekmis daha buyuk toplasan 2 tartismamiz olmustur.uzaktan yurutmemize ragmen..ben atanamamis bi ogretmenim ve bransimin atamasi cok az.erkek arkadasim cok guzel bi universiteden mezun iside ozelde iyi.bende ona yardimci olmak istiyorum fakat su sartlarda atanmam zor.cunku benim ortamim ve sorunlarimda el vermiyor suan.kizlar size
Sorum su

sanirim evlenme teklifi alacagim bu yakinlarda.fakat hem hayat sartlari hemde ailesinin uzak tavri tediirgin ediyor.1 yildir annesi evine 1 kez geldi... haftada 1 ariyor sanki bu cocuk evlatlik yanindaki oglu ve gelini dunyada tek.ablasi evlenip ayrilmis baskasiyla evlenmis suan durumu kotu bizimki ona kredi cekiyor faturalari oduyor..soyleyin sizinkilere diyorum bosver diyor.bana ben seni annemden cok sevdim dedi bir gun cok sasirdim.o sicakligi sevkati bulamamis.bu durum beni hayli geriyor.baglari cok kopuk iyi mi kotu mu bilmiyorum.beni sormuyor mu annen diyorum bizde konusulmaz diyor.kasimda istemeye gidecez demisti biri cikip dememis ki oglum noldu o is ?

Benimki de fazla gururlu baskasi olsa sirnasir araba al der ev al der.turkiye derecesi yapmis cogu sartlari eline verilmisken kiymet bilmeyen insanlarin yaninda desteksiz basari yakalamis cocuklari var fakat dis kapinin dis mandaliymis gibi davraniyorlar.

O da her seyi yaparim kendim,konusturmam diyo..diyo ama derken her seyden korkuyo..bende tek cocugum bu durumlara o kadar sasiriyorum ki.hata suc kimde bazen dusunuyorum.Babadir annedir diyorum hep hic kotu konusturmuyorum ama evlenirken neler olacak ya da sonra bilmiyorum ? Sizce nasil bir yol izlemeliyim akil verin bana simdiden tesekkur ederim
Canım siz nisanlanip evlenince kıymete biner sevgilin. Her gün aranip durursunuz. Bence boyle olursa daha iyi. Her an her seye karışan bi kv dense
 
İlk uyelik mesajim
Ben bir erkegin annesinden yeteri kadar sevgi sefkat gormemesinin evlenecegi kadina sorunlar cikaracaginin kanisindayim.
Sorun cikartacak bir.durum gorse belki ama anneden bir sey gormeyince o sevgiyi bana harciyo ya da bende ariyo bugune kadar ters bir hareketinide gormedim yemegini bile yapar yer :)) ama hayat tabiki sorunlar olacakta bence ailesyle vakit gecirms birey daha cok annesini ariyo esinde o daha sorun
 
Sen bi evlende gör arkadaşım o sahip çıkmayan anneyi babayı benim eşim doğu görevindeyken annesini haftada bir falan arardı tabi o zaman sevgiliyiz aa neden anneni aramıyosun ara bekler diye akıl verirdim ben bi evlendim anne kıymete bindi bigün aramasa ertesi gün arıyo annesi ne yapıyosunuz hiç aramıyosunda diye iyce düşün :)

Valla pek zannetmiyorum ama ben yinede arayip sormasi taraftariyim zaten uzagimizda olcaklar bayramdan bayramada desteklerini eksik etmeseler iyi olacakti ustesinden nasil gelicez her seyin bilmiyorm
 
Uzmanlar anneye saygili ve yakin olan erkegin esinede saygili ve deger verdigini soyluyor.Ona gore secimlerinizi yapin diyor,sizde gozlemleyin, annesindeki doyamadigi sevgiyi siz dolduramassiniz cunku siz essiniz.insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur ve mutlu evliliginiz olur.
 
Uzmanlar anneye saygili ve yakin olan erkegin esinede saygili ve deger verdigini soyluyor.Ona gore secimlerinizi yapin diyor,sizde gozlemleyin, annesindeki doyamadigi sevgiyi siz dolduramassiniz cunku siz essiniz.insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur ve mutlu evliliginiz olur.

Saygisiz demedim ki soguklar dedim :) bir de ser de cerkezlik var adetler falan sogukluk girmis araya. annesine yakin olanda yeri geliyo annesinin lafiyla esine saygisizlk yapiyo tesekkr ederim herkes icin hayrlisi olsun
 
Back
X