• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile baskısı ile boşanma?

merhaba arkadaslar,

29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.

bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?
Kocaman kadın yahu çocuk mu
Bırakın ne istiyorsa onu yapsın
Ahlaksızlık da yapmamış ki namusuyla evlenmiş sonuçta.

polisi ararsam benı de öldürürler
Ellemeyin bırakın köşede öldürsünler kızı bu mudur yani? Neyi soruyorsunuz o zaman?.
İnandırıcı gelmedi kusura bakmayın bu kadar cani bir aile zaten kızlarını yurtdışına master yapmaya yollamazdı.

Bence ruh hastası olan kendileri... Kızın kocası hiç mı merak etmiyor " benim eşim nerede " diye ? Orada bir kopukluk var sanki ?
kızın kocası arıyormuş ama gizli konuluyorlar ben dün kzın yanına gidebildim. eşine zarar vereceğiz öldürürüz dedikleri için yanına gidemiyor eşine dövüldüğünü de söyleyemiyor. sadece annem hasta yanında kalmalıyım deyıp oyalıyor kocasını

Allah Allah daha neler duyucaz ya. Evlenmis insani ayirmaya calisiyorlar. Bosanmaya ikna etmeyin yani kiz sevmis ki ailesine ragmen evlenmis. Bu arada esi hangin ulkeden kizin,uyrugu ne yani ? Niye bu kadar takmislar ki esine ? Bence de ihbar edin polise, yazik bir de dovuyorlarmis. Doktora bakirelik muayenesine de gotursunler bari tam olsun

kızın kocası arıyormuş ama gizli konuluyorlar ben dün kzın yanına gidebildim. eşine zarar vereceğiz öldürürüz dedikleri için yanına gidemiyor eşine dövüldüğünü de söyleyemiyor. sadece annem hasta yanında kalmalıyım deyıp oyalıyor kocasını
Senin akrabalar Ali kıran baş kesen mı ? Hayırdır ya kim kimi öldürüyor ?? Git kızla bir daha konuş ve eşi aradığında söylesin, polise haber versin alsın kızı oradan... Kolaydı öyle asarız keserizler... Adamlara bak ya şaka gibi !

Ellemeyin bırakın köşede öldürsünler kızı bu mudur yani? Neyi soruyorsunuz o zaman?.
İnandırıcı gelmedi kusura bakmayın bu kadar cani bir aile zaten kızlarını yurtdışına master yapmaya yollamazdı.
inanmamakta özgürsünüz kız bursla gitti yurtdışına zaten kaçmak için biraz da aileden ve bu denli baskı yapabıleceklerını bende bılmıyordum

Allah Allah daha neler duyucaz ya. Evlenmis insani ayirmaya calisiyorlar. Bosanmaya ikna etmeyin yani kiz sevmis ki ailesine ragmen evlenmis. Bu arada esi hangin ulkeden kizin,uyrugu ne yani ? Niye bu kadar takmislar ki esine ? Bence de ihbar edin polise, yazik bir de dovuyorlarmis. Doktora bakirelik muayenesine de gotursunler bari tam olsun
memleketı için değil hristiyan diye istemıyorlar çoğunlukla

sağlıksız bir evlilik ve ilişki olduğunu düşünüyorlar.
Öyle bile olsa bu şekilde çözemezler ki.
Onlar öncelikle kızı bi rahat bıraksın ki kız da duruma baksın.
İnşallah çok mutlu olur ama tut ki olmadı, güzel gitmiyor ileride anlaşamazlarsa kapıyı çekip ailesine geri dönebilsin en azından.
Bu şekilde ayrılsa yarın kaçıp gitmeyeceğinin garantisi mi var?
Kızı koruyalım derken daha çok hata yapmasına sebep oluyorlar bu şekilde

Senin akrabalar Ali kıran baş kesen mı ? Hayırdır ya kim kimi öldürüyor ?? Git kızla bir daha konuş ve eşi aradığında söylesin, polise haber versin alsın kızı oradan... Kolaydı öyle asarız keserizler... Adamlara bak ya şaka gibi !
eşini çağırmışlar evlilik cüzdanı ve pasaportunu da alsın gelsin konuşalım demişler amaçları ne olabılır kı?

allahım ne günlere kaldık yurt dışında master yapan kızlarını ruh sağlığı yerinde diil diye doktora mı götürdüler. ya kız canına falan kıysa çok mu hoşlarına gidicek acaba? kuzeniniz kaç yaşında? bence bir an önce polise haber verin dövüp evde tutmak nedir ya.

Öyle bile olsa bu şekilde çözemezler ki.
Onlar öncelikle kızı bi rahat bıraksın ki kız da duruma baksın.
İnşallah çok mutlu olur ama tut ki olmadı, güzel gitmiyor ileride anlaşamazlarsa kapıyı çekip ailesine geri dönebilsin en azından.
Bu şekilde ayrılsa yarın kaçıp gitmeyeceğinin garantisi mi var?
Kızı koruyalım derken daha çok hata yapmasına sebep oluyorlar bu şekilde
eşi için evlilik cüzdanı ve pasaportunu alıp gelsin konuşalım demişler amaçları ne olabılır kı?

allahım ne günlere kaldık yurt dışında master yapan kızlarını ruh sağlığı yerinde diil diye doktora mı götürdüler. ya kız canına falan kıysa çok mu hoşlarına gidicek acaba? kuzeniniz kaç yaşında? bence bir an önce polise haber verin dövüp evde tutmak nedir ya.
29 yasında kız

Back
X