• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile baskısı ile boşanma?

eşini çağırmışlar evlilik cüzdanı ve pasaportunu da alsın gelsin konuşalım demişler amaçları ne olabılır kı?
Anlattığına göre hiç konuşulacak tipler değiller,başka amaçları var benden demesi.. hiç öğle işlere girişmesinler, polisi arayın ya da eşini arayın anlatın ya da kıza destek çıkın cesaret verin o arasın eşini ve anlatsın herşeyi... Şu an yaptıkları suç!

eşi için evlilik cüzdanı ve pasaportunu alıp gelsin konuşalım demişler amaçları ne olabılır kı?
Boşansınlar diye uğraşacaklar sanırım.
O bir yola girmiş. Hata ya da değil onu zaman gösterecek.
Ailesi kırgındır büyük ihtimalle habersiz evlendiği için ama, soğuk bir şekilde de olsa kızlarına destek olmaları lazım.
Bu şekilde yapacağı hataları az çok kestirebilirsiniz. Aile bir şekilde bunları ayırıyor, o tekrar kaçıp gidip evleniyor, mutsuz oluyor ve geri de dönemiyor... İşte bu noktada dönüşü olmayan hatalar yapabilir. İnşallah hiçbirini yaşamak zorunda kalmaz.
Siz de konuşun dayınızla

29 yasindaki kiz resti cekemedi mi?
Enteresan
Yurt disinda master yaparken yabanci biriyle evleniyor sonra aile dovup eve kapatiyor.
Bu tarz bir kadin coktan arkasina bakmadan gitmeliydi hatta yurt disinda evlendiyse hic donmesine bile gerek yoktu

Anlattığına göre hiç konuşulacak tipler değiller,başka amaçları var benden demesi.. hiç öğle işlere girişmesinler, polisi arayın ya da eşini arayın anlatın ya da kıza destek çıkın cesaret verin o arasın eşini ve anlatsın herşeyi... Şu an yaptıkları suç!
ne amaçları olabılır kı? ne işlerine yarayabılır evlilik cüzdanı ve pasaport

merhaba arkadaslar,

29 yasındaki kuzenim yurtdışında master eğitimi yaptığı sırada biriyle tanışmış ve birkaç yıllık flört döneminden sonra aileye evlenmek istediklerini belirtmişler. fakat aile din farkı ve kültür farkı gibi nedenlerden dolayı evliliğe izin vermemişler. bunlarda onaysızca evlenmişler. aileye evlendiklerini söyledikten sonra kızı dövüp eve kapattılar, eşiyle görüştürmüyorlar ve ayrılması konusunda baskı yapıyorlar.

bu aile aynı zamanda benimde ailem (dayımın kızı olduğu için) kızın durumuna üzülüyorum ne yapmam lazım boşanmaya ikna mı etmeliyim? ayrılırlarsa ailedeki herkes rahatlayacak. herkes aranızda cinsellik yaşandı mı diye soruyor kız cevap vermiyor hatta hamilelik testi bile yaptırdılar. ne yapılması gerekir?

29 yaşında yurt dışında master eğitimi yapacak yeterliliğe sahip bir kadın kiminle evleneceğini seçebilecek ruhsal yeterliliğe sahip değil öyle mi? burada ruh hastası olan ne yazık ki kızın ailesi

Boşansınlar diye uğraşacaklar sanırım.
O bir yola girmiş. Hata ya da değil onu zaman gösterecek.
Ailesi kırgındır büyük ihtimalle habersiz evlendiği için ama, soğuk bir şekilde de olsa kızlarına destek olmaları lazım.
Bu şekilde yapacağı hataları az çok kestirebilirsiniz. Aile bir şekilde bunları ayırıyor, o tekrar kaçıp gidip evleniyor, mutsuz oluyor ve geri de dönemiyor... İşte bu noktada dönüşü olmayan hatalar yapabilir. İnşallah hiçbirini yaşamak zorunda kalmaz.
Siz de konuşun dayınızla
o kadar gerikafalı ve cahil bir adam ki konuş onunla boşanmaya ikna et o mantıklı düşünemıyor insan içine çıkamaz o adamla bi daha memlekete gelemez elin yavurunu koluna takıp bu benım eşim diyemez diyor

29 yasindaki kiz resti cekemedi mi?
Enteresan
Yurt disinda master yaparken yabanci biriyle evleniyor sonra aile dovup eve kapatiyor.
Bu tarz bir kadin coktan arkasina bakmadan gitmeliydi hatta yurt disinda evlendiyse hic donmesine bile gerek yoktu
burada evlenmişler

Şurada amaçlarının ne olduğu önemli değil biliyor musun? Yani boşanmak için zorlayabilirler ya da cüzdan ve pasaportu alıp saklayabilirler ne bileyim yırtabilirler yani bir çok secenek var fakat şu an ailenin yaptığı suç... Ben olsam gözümü kırpmadan şikayet ederdim...

Şurada amaçlarının ne olduğu önemli değil biliyor musun? Yani boşanmak için zorlayabilirler ya da cüzdan ve pasaportu alıp saklayabilirler ne bileyim yırtabilirler yani bir çok secenek var fakat şu an ailenin yaptığı suç... Ben olsam gözümü kırpmadan şikayet ederdim...
kıza bu evlilik olmaz ayrıl boşan ilerde annem babam haklıymış dersin diye konuşmam için bana da diretiyorlar

o kadar gerikafalı ve cahil bir adam ki konuş onunla boşanmaya ikna et o mantıklı düşünemıyor insan içine çıkamaz o adamla bi daha memlekete gelemez elin yavurunu koluna takıp bu benım eşim diyemez diyor
Allah sabır versin. Sen evli misin bekar mısın bilmiyorum ama bak kuzeninin yerinde sen de olabilirsin. Destek olun birbirinize. Kız kendine zarar verirse sen de çok üzülürsün

kıza bu evlilik olmaz ayrıl boşan ilerde annem babam haklıymış dersin diye konuşmam için bana da diretiyorlar
O işi geçsinler bir kere evlenmiş olacak iş değil ! Evlatlarının ruh hastası olduğunu düşünen bir ailenin sözü de dinlenmez... Kızı hastaneye kadar götürüp rapor almaya çalışmaları cahillikten başka bişey değil...

Pasaporta el koyup kızın bir yere gitmemesini evlilik cüzdaniyla bosatmayi planlıyorlardir ne olacak
Allah için şunu yapanları bir şekilde yakalatin kızla hiç konuştun mu ?
Kaçmanın bir yolunu ariyor mu

Back
X