Aile binası

efsane_kus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
74
11
3
Selam arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle aynı binadayız hiç bir şekilde sorun yaşamadım onlarla bana karışmazlar bende onlara ama köyde yaşıyoruz ben buraya alışamadım burdan nefret ediyorum her gün ağlıyorum merkeze taşınmak istiyorum ben merkezden gelin geldim sizce ne yapmalıyım eşim de çıkmaz burdan çıkarsa ailesi onu reddermiş aşırı sıkıcı bşr yer

Selam arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle aynı binadayız hiç bir şekilde sorun yaşamadım onlarla bana karışmazlar bende onlara ama köyde yaşıyoruz ben buraya alışamadım burdan nefret ediyorum her gün ağlıyorum merkeze taşınmak istiyorum ben merkezden gelin geldim sizce ne yapmalıyım eşim de çıkmaz burdan çıkarsa ailesi onu reddermiş aşırı sıkıcı bşr yer
Keşke baştan bunları konuşsaydınız . Ama köyden merkeze gitti diyede bir aile evladını reddetmez ya eşiniz abartıyor bence alın karşınıza eşinizi önce onunla sonra ailesiyle konuşup halledin .

Ben de merkezde yasiyorum koye tasinmak icin can atiyorum. Bu arada merkezde dogdum buyudum ben oyle biktim ki. Koyde temiz hava alabilmek gezen tavuk yumurtasina ulasabilmek taze sut temin edebilmek harika nimetler. Bide toprak varsa domates biberde ekerdim oh mis 😊 hangi koy hangi il orasi?

Keşke baştan bunları konuşsaydınız . Ama köyden merkeze gitti diyede bir aile evladını reddetmez ya eşiniz abartıyor bence alın karşınıza eşinizi önce onunla sonra ailesiyle konuşup halledin .
Biz başta konuştuk 1 sene köyde kalacak daha sonra eşimin Ankara’da iş yeri vardı oraya gidecektik öyle anlaştık sonra işi kapandı kaldık burda ben Ankara’ya gitmeyeceğimizi bilseydim evlenmezdim ki

Ben de merkezde yasiyorum koye tasinmak icin can atiyorum. Bu arada merkezde dogdum buyudum ben oyle biktim ki. Koyde temiz hava alabilmek gezen tavuk yumurtasina ulasabilmek taze sut temin edebilmek harika nimetler. Bide toprak varsa domates biberde ekerdim oh mis 😊 hangi koy hangi il orasi?
Yani tam da köy değil ama önceden köydü şimdi mahalle oldu ama köy gibi balkona bile çıksam herkes uzaylı görmüş gibi bakar markete asla gidemem utanırım bakışlardan mesela

Evlenmeden önce konuşacaktın, geçti artık..

O temiz havadan da gezen tavuktan da bir süre sonra emin olun sıkılırsınız. Sobayı yakıp sabaha donarak uyandığınızda, duş almak için soba yakmanız gerektiğinde, o gezen tavuk ve ineklerin bakımı için b.kun içinde kaldığınızda, çocuklarınızın köy okulunda bütün imkansızlıklarla okuduğu bir hayata başladığınız da köyün havasını hala seviyorsanız işte o zaman gerçekten köyü sevdiğimize inanırım 😂 şehirde doğmuş büyümüş bir köy öğretmeni olarak yazdım size bunları. Ve dahaaaa nicesi…

En başında gelip otururum diye kabul ettiysen şimdi ikna etmen zor olacak :(

Back
X