ne alaka
ne alaka 1 arttı bir residenceda oturuyrum yazdıklarına dilkkat edin önceiyi olmuş bence fuhuş yuvaları resmen , aşk bitene kadar aşk bitince sex partneri değişiyor
taze vücut,genç sevgili olan kadına oluyor
tek yaşayanlara sözüm yok ama birlikte yaşayıp sex partnerini değiştireneiğrenç kafalar. feci sinirlendim. tek yaşayan insanlara nedir bu düşmanlığınız.
iyi de arkadaşlar böyle genelleyemeyiz ki, mesela ben üni yakınında oturuyorum, tek başına yaşayan, ya da üni de memur bi sürü insan var, onlar 1 + 1 ev tutuyo doğal olarak, ayrıca ailelerden de çok oturan var hem de çocuklu, hatta biz bile düşündük bi ara, sığabilir miyiz diye hala düşünüyoruz, zaten bi dönemde yaşamıştık geçmişte çocuğumuz ufakken 1+1 de
tek yaşayanlara sözüm yok ama birlikte yaşayıp sex partnerini değiştirene
ama genelleme yapıyorsnuz. laflarınızın gittiği yere dikkat edin önce. her 1 artı 1 deyaşayanlar fuhuş yapmıyor. 4 odalı evlerdede fuhuş olur 3 odallılarda. bunu genelleyemezsiniz.tek yaşayanlara sözüm yok ama birlikte yaşayıp sex partnerini değiştirene
Güç veya maddi imkan yetmediği için daha küçük dairelerde yaşamanın yolunu arıyoruz çoğumuz , doğru. Yalnız inşaat sektöründe rant amaçlı bu gidişe son verilmezse pek çok inşaat sadece 1+0 dairelerden oluşacak. Uzun vadede yaşama alanı bulmamız zorlaşacak. Fiyatlamalar da 75 metrekarelik küçük 2+1 daireler dahi çok uçuk fiyatlanıyor. En azından İstanbul da gözlemlediğim bu yönde.
ama genelleme yapıyorsnuz. laflarınızın gittiği yere dikkat edin önce. her 1 artı 1 deyaşayanlar fuhuş yapmıyor. 4 odalı evlerdede fuhuş olur 3 odallılarda. bunu genelleyemezsiniz.
bunlar tek yaşamaya karşılar. insanları kendi gibi yaşatmak illa aile olmak zorunda bırakmak amacındalar. tek başına yaşayan kadınada düşman bunlar
benim aldığım bir artı bir ev 230 binlira. istanbulda evlerde küçülme var zaten. benim site bir artı bir ve 2 artı birden oluşuyor. ve burada bir artı birde yeni evlilerde yaşıyor
valla ben bir artı bir evimden çok memnunum. daha önceki evim 3 artı birdi. 2 oda kullanılmıyordu.okypete , arkadaşın önyargısı yüzünden sinirlenme. Evet , hatalı bir genelleme. Tek yaşamaya karşı olup olmamaları açısından bakmıyorum mesela ben şu anda konuya.
İstanbul da devam eden dönüşüm projelerinde konutlar gittikçe küçülüyor. Büyük konutların fiyatları ve hedef kitlesi ise kalbur üstü kesim oluyor. İnşaat sektörüne bir kısıtlama getirilir ve 1+1 ve 1+0 lar önlenir ise 2+1 daire fiyatları da bir nebze frenlenir ve yalnız yaşayan insanlar daha geniş bir evde oturma imkanına da sahip olabilir.
Konutu dönüşüme girenler de " 1+1 veriyorum işine gelir ise , gelmezse sat git baskısı ve tehdidi " ne maruz kalmamış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?