Tek avantaj çocukla zaruri durumlarda ilgilenmeleri ki o da yoksa sizde taşındıktan sonra da pek bir şey değişmezAile apartmanında yaşıyoruz. Evliyim. Bir hastaneye gidecek olsam yada bi cemiyete giderken vs. cocugumu kayinvalideme birakiyorum. Bu cok nadir oluyor.Babanneye degilde komsuya birakiyormusum hissi yasiyorum..Beraber yasarken benim gordugum tek avantaj bu..
Herkes kendi cocuguna baksin ben ugrasamam yemesine icmesine gezdirmesine vs vs ben karismam sadece severim diyen bir kayinvalidecigim var. ; ))
Sorum şu; alternatif olarak yasayabilecegimiz baska bir ev var.Tasinirsak bu uzakligin ne gibi dezavantajlarini yasariz?.. (mesafe en fazla yarim saat)
uzak deyince yurtdışı, okyanus aşırı filan zannettimAile apartmanında yaşıyoruz. Evliyim. Bir hastaneye gidecek olsam yada bi cemiyete giderken vs. cocugumu kayinvalideme birakiyorum. Bu cok nadir oluyor.Babanneye degilde komsuya birakiyormusum hissi yasiyorum..Beraber yasarken benim gordugum tek avantaj bu..
Herkes kendi cocuguna baksin ben ugrasamam yemesine icmesine gezdirmesine vs vs ben karismam sadece severim diyen bir kayinvalidecigim var. ; ))
Sorum şu; alternatif olarak yasayabilecegimiz baska bir ev var.Tasinirsak bu uzakligin ne gibi dezavantajlarini yasariz?.. (mesafe en fazla yarim saat)
Ben 16 saat uzağım bi zorluğu yok kafam aşırı rahat. Tabi çocuk olunca bilememuzak deyince yurtdışı, okyanus aşırı filan zannettimkorkmayin ya, o kadar uzak değilmiş, bişey olmaz
hangi cemiyete gidiyorsunuz ?Aile apartmanında yaşıyoruz. Evliyim. Bir hastaneye gidecek olsam yada bi cemiyete giderken vs. cocugumu kayinvalideme birakiyorum. Bu cok nadir oluyor.Babanneye degilde komsuya birakiyormusum hissi yasiyorum..Beraber yasarken benim gordugum tek avantaj bu..
Harika , darısı başımaBen 16 saat uzağım bi zorluğu yok kafam aşırı rahat. Tabi çocuk olunca bilemem
(mesafe en fazla yarim saat)
Ne güzel bir kayınvalide. Benimki de ben bakayım bakıcı istemem diye eşimin kanına girer ve bı b.k da yapmaz dediklerimi uygulamaz çocuğu hasta eder umurunda olmaz ama yeter ki bizi yönetsin. Sizin durumunuzda size zararı yoksa yakında olsun ne olacak bence arada bir bile bırakmak iyi bişeyAile apartmanında yaşıyoruz. Evliyim. Bir hastaneye gidecek olsam yada bi cemiyete giderken vs. cocugumu kayinvalideme birakiyorum. Bu cok nadir oluyor.Babanneye degilde komsuya birakiyormusum hissi yasiyorum..Beraber yasarken benim gordugum tek avantaj bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?