Alkollü her şey dahile gidiyoruz senelerdir, Türk gecesinde dansözde oynar, revüde çıkar. Ne bileyim rahatsız da olmam.
Rahatsız olsaydım sanırım muhafazakar otellere bakardım bahsettiğiniz gibi hem alkol olacak hem mutaassıp olacak otel de az yani.
Varsa da 50’bin olmaz
Kız 50bine yer mi kaldı? Sana çocuk dostu harika 3 otel önerecektim ama 50bin mümkün değil.
Maalesef düşük bütçeli otellerde bu tarz şeyler çok olur. Yani bana anormal gelmedi.Dansöz revü vs değil derdim. Otelde konaklayanların seçilip sahneye çıkıp striptiz tarzı yarışa sokulması.
Kaç günlük bir tatil düşünüyorsunuz ki 50 bin için anca 2 günlük gibi olur
İslami şartlara uygun otellere bakacaksınız o zaman . bu arada 50 bine 2 gece belki olabilir bu tarz otellerde de şu sezondaMerhaba herkese. Geçtiğimiz yıllarda aldığımız her tatilde mutlaka sinirimi bozacak bir şey oluyor. 8 yaşında oğlum var aquapark ve her şey dahil olan otellere gidiyoruz mecburen. Onlar da hep Antalya civarı. Orda da derdim akşam eğlencelerindeki rezillikler.
Geçen yaz resmen eğlence adı altında güzellik yarışması diye bir şey yapıldı. Kadınlardan seksi dans vs yapmaları istendi. Çocuk olduğu için direk kalktık. Sonraki akşamlarda da bu tarz şeyler yapıldı. Oralar ve Ruslar için normal belki ama ben böyle bir şey istemiyorum açıkçası.
Bana her şey dahil olan aquaparkı olan ve en önemlisi rezil eğlencelerin olmadığı otel tavsiye edebilecek olan var mı? Yer önemli değil bütçe 50.000 diyebilirim. Ağustos ortasında gideceğiz.
Ağustos ayında 50.000 mümkün değil… konaklama kaç gün düşünüyorsunuz?
Arcanus Hotels Sorgun. Memnun kalmıştım çok büyük bir aqua parkı yok normal büyüklükte ama güzel hem de fiyat performans oteli olarak görüyorum.Merhaba herkese. Geçtiğimiz yıllarda aldığımız her tatilde mutlaka sinirimi bozacak bir şey oluyor. 8 yaşında oğlum var aquapark ve her şey dahil olan otellere gidiyoruz mecburen. Onlar da hep Antalya civarı. Orda da derdim akşam eğlencelerindeki rezillikler.
Geçen yaz resmen eğlence adı altında güzellik yarışması diye bir şey yapıldı. Kadınlardan seksi dans vs yapmaları istendi. Çocuk olduğu için direk kalktık. Sonraki akşamlarda da bu tarz şeyler yapıldı. Oralar ve Ruslar için normal belki ama ben böyle bir şey istemiyorum açıkçası.
Bana her şey dahil olan aquaparkı olan ve en önemlisi rezil eğlencelerin olmadığı otel tavsiye edebilecek olan var mı? Yer önemli değil bütçe 50.000 diyebilirim. Ağustos ortasında gideceğiz.
İslami şartlara uygun otellere bakacaksınız o zaman . bu arada 50 bine 2 gece belki olabilir bu tarz otellerde de şu sezonda
Arcanus Hotels Sorgun. Memnun kalmıştım çok büyük bir aqua parkı yok normal büyüklükte ama güzel hem de fiyat performans oteli olarak görüyorum.
Kingdom Otel Antalya, sabahları yüzmeye Rixos’a servisle gidiyorsunuz ve bütün gün The Land Of Legends tema parktan istediğiniz kadar faydalanabiliyorsunuz, otelin içinde de çocuklar için akşam çok güzel gösteriler var. Sabah maşa ve koca ayı geliyor çocukları selamlıyor falan, hele 23 nisana denk gelirseniz Allaaaaah büyük şenlik harika. Ama bu çok tuzlu maalesef. Ama diyorum ya çocuklar buraya bayılıyor. Biz bayılmıştık.Tamam siz yazın yine de bakayım
Dansöz revü vs değil derdim. Otelde konaklayanların seçilip sahneye çıkıp striptiz tarzı yarışa sokulması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?