Aile dostumuz boşanıyor...

dsffs

Allahım bebeğimi koru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
271
83
298
Çok sevdiğimiz dostlarımız boşanıyor. Her ikisini de çok seviyorum ama onlar anlaşamadığı için yollarını ayırmaya karar verdi. Çekişmeli boşanma davası açıldı. Ben her ikisiyle de görüşüyorum. Ama biriyle görüştüğümde diğerine karşı hata yapıyor gibi hissediyorum. Eşlerden erkek olan ile ayni kurumda çalışıyorum. Eski eşiyle de telefonla görüşüyorum. Beni çok etkiledi bu durum. Eski mutlu günlerimizi,ailece gezmelerimizi çok özledim. Siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Nasıl davranmalıyım bilmiyorum...

Benimde kuzenle cok onun cok sevdigimiz nisanlisi ayrildi. Bir zaman sonra zaten onlar mutlu olmadigi ici eski tadi alamiyorsunuz. Ikisiyle de görüş neden gorusmeyesin ki bir zaman sonra sizin hasrette diniyor

Nasıl düşündürdünüz bana biiliyormusunuz?
Siz bile bir arkadaş olarak etkileniyorsanız boşanan ailede olan çocuklar nasıllar neler yaşıyorlar? Kıyamam ben onlara ya
İki tane çocukları var. Daha çok küçükler. Kreşe gidiyorlar.

Neden hata yaptığını düşünüyorsun?
Bu duruma da alışılır illa ki.
Ama ikisinin birbiri hakkında konuşmasına müsaade etme sonra senin başın ağrır ikisi arasında.
Hatalı olan erkek eş. Çok şey yaşatmış arkadaşıma. O yüzden hata yapmış gibi hissediyorum. Ama ikisini de çok seviyorum. Oneriniz için teşekkür ederim.

Boşanan biri olarak söylüyorum. Çok haklısın her iki tarafla görüşmek olmuyor. Eski eşimle görüşen insanlarla görüşmüyorum. Çünkü o beni çok kırdı beni çok kıran birisiyle gezip eğlenen dostlar istemiyorum. Boşanan arkadaşlarımda benim gibi hissediyor. Zaten psikologlar da dostlarınızı paylaştırın diyorlar. Uzun vadede çift taraflı görüşme olamıyor maalesef.

Boşanan biri olarak söylüyorum. Çok haklısın her iki tarafla görüşmek olmuyor. Eski eşimle görüşen insanlarla görüşmüyorum. Çünkü o beni çok kırdı beni çok kıran birisiyle gezip eğlenen dostlar istemiyorum. Boşanan arkadaşlarımda benim gibi hissediyor. Zaten psikologlar da dostlarınızı paylaştırın diyorlar. Uzun vadede çift taraflı görüşme olamıyor maalesef.
Çok yeni olduğu için belki de bu ruh halim. İkisinden de vazgeçemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Zamanla oturur inşallah. Cevabınız için çok teşekkür ederim,beni etkileyen bir cevaptı.

Eski eşimle görüşen insanlarla bende görüşmüyorum. İlla ki bir laf söz geliyor. Buda insanı çok geriyor.
Sağolsun ortak arkadaşlarım bu konuda çok net davrandılar ve diğer tarafla görüşmeyi kestiler.( burda eski eşimin insanları salak yerine koyup laf almaya çalışması da büyük bir etkidir)

Benim de bir aradasim var yani esimin arkadasi. Bosanmadan sonra ikisiyle de gorustuk ama onlar devamli birbirleri hakkinda konuştular o onu kotuledi oburu digerini. Simdi biraraya geleceklermis cok sevindim. Ama keşke benim agzimi aramasalardi :)

Kuzenlerim evlendi( Sanki başka kimse kalmadı da ).Sonra anlasamayip ayrıldılar. Evlatlari ayrılınca resmen iki kız kardeş birbirine düşman oldu.Hangi teyzeme gitsem diğerini anlatiyordu:işsiz:hicbiri ile görüşmüyorum ,çok mutluyum

Ahhh ahhh kuzenimin eski sevgilisi bir kız vardı. Mükemmel bir kızdı. Herkesi arar sorar derdine koşardı. Sonra kuzenim bunu aldattı. Ben de kuzenimle aramı baya bozdum kızla da görüşüyordum. Ama bana 'bana onu hatırlatıyorsun unutamıyorum' dediği için uzaklaştım da ondan.. Kız kendi hayatını kursun diye.
Zor tabi. Ama aralarında laf taşıma aracı olma sakın.

Çok sevdiğimiz dostlarımız boşanıyor. Her ikisini de çok seviyorum ama onlar anlaşamadığı için yollarını ayırmaya karar verdi. Çekişmeli boşanma davası açıldı. Ben her ikisiyle de görüşüyorum. Ama biriyle görüştüğümde diğerine karşı hata yapıyor gibi hissediyorum. Eşlerden erkek olan ile ayni kurumda çalışıyorum. Eski eşiyle de telefonla görüşüyorum. Beni çok etkiledi bu durum. Eski mutlu günlerimizi,ailece gezmelerimizi çok özledim. Siz böyle bir şey yaşadınız mı hiç? Nasıl davranmalıyım bilmiyorum...
Konunuz bana çocukluğumdaki yakin aile dostumuz bir çifti hatırlattı. 3 çocukları vardı, her hafta sonu birlikteydik, onlar bizde biz onlarda. Meğer adam kadını aldatiyomus boşandılar. İkisi de bizle görüşmedi. Tabi çocukken anlamıyordum, niye bir anda ilişkiler kesildi diye çok üzülmüştüm. Bizimkiler çok aradı uğraştı ama karı koca tüm eski çevreleriyle görüşmeyi bıçak gibi kesmişti. Tercih meselesi sizinkiler görüşüyormuş ne güzel. Ama yakında onla nasıl görüşürsün baskıları artarsa şaşmayın. Boşanma psikolojisi ağır malesef

Zamanla alışırsınız ,alışırlar.
MADEM her ikiside sizin için kıymetli size en çok ihtiyaç zamanlarında etkilenmeden bu durumlarından yanlarında olun.

Back
X