Aile dostumuzun durumu çok kötüymüş gitmeli miyim?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Annemlerin arkadaş grubu vardı eşli görüştükleri. içlerinden biri (benim de arkadaşımın annesi oluyor ama o arkadaşımla samimi değilim pek görüşmüyorum) kanserdi durumu çok kötüleşmiş. :( Arkadaşımın babası diğer aileyi aramış çok kötü durumu son kez gelin görün demiş diğer aile de annemi arıyor annem söyledi bana annem diyince bile ağladım :( ben duyunca bile çok kötü oldum. Gerçekten çok zor bir durum şu an yazarken bile gözlerim doldu. Gitmesem ayıp olur mu sizce? Çok hassas bir insanım, gerçekten orda da ağlarım hüngür hüngür falan ortamı daha kötü yaparım diye korkuyorum. Napmalıyım sizce? :(

Annemlerin arkadaş grubu vardı eşli görüştükleri. içlerinden biri (benim de arkadaşımın annesi oluyor ama o arkadaşımla samimi değilim pek görüşmüyorum) kanserdi durumu çok kötüleşmiş. :KK43: Arkadaşımın babası diğer aileyi aramış çok kötü durumu son kez gelin görün demiş diğer aile de annemi arıyor annem söyledi bana annem diyince bile ağladım :KK43: ben duyunca bile çok kötü oldum. Gerçekten çok zor bir durum şu an yazarken bile gözlerim doldu. Gitmesem ayıp olur mu sizce? Çok hassas bir insanım, gerçekten orda da ağlarım hüngür hüngür falan ortamı daha kötü yaparım diye korkuyorum. Napmalıyım sizce? :KK43:
Aile dostunuzmuş gidin görün derim arkadaşlıklar,dostluklar böyle zamanlarda belli oluyor aslında şimdi o insanların çok desteğe ihtiyaçları vardır ağlıyacağınızı zannetmem ağlıyacak olsam ben ağlardım emin olun aile dostumuzun çocuğunu kanserden kaybettik en son ziyaretine gittiğimde beni gördüğünde çok sevinmişti sadece kapıdan görmesi bile yetmişti gözlerinin içi gülmüştü ağlamadım çünkü ben orada ağlasam ailesi ve çocuk etkilenirdi(eve gelirken ağladım),son görüşüm oldu :KK43::KK43: vefat etti bir kaç gün için de o ailenin şimdi desteğe ihtiyacı var.

ben de cenazelere vs katılamam çünkü bir feryat duysam içim gider herkesten çok ağlarım tanımadığım biri bile olsa. çevrem bunu bilir.

genelde telefon ederim,orada bile ağlarım ama işte.

arkadaşınız bu tarafınızı biliyorsa anlar belki,anlayışla karşılamaz derseniz de sıkın kendinizi bir görünün.

Bence gitmek lazım, ne olursa olsun insan zor zamanlar geçirirken yanında destek olan birilerine ihtiyaç duyuyor. İnsani durumlar, bugün sana yarın bana. Çok kötü olduğunu hissedersen telefonun çalmış gibi müsaade isteyip kalkarsın.

Hangisinde daha çok pişmanlık yaşamazsanız onu yapın. Gidip kötü olacaksanız gitmemeniz mantıklı ama sonrada keşke son kez görseydim demeyin. Vicdan yaşamayın kötü oluyor :(

cenaze evinde meftanın yakınlarından daha fazla, konu komşunun bilmemneyin kendini paralaması bana açıkçası samimiyetsiz ve rahatsız edici geliyor. siz öylesiniz demiyorum ama zaten hastanın olduğu bi eve gidip hüngür hüngür ağlayacaksanız gitmeyin. onların gülen bi surata ihtiyacı var. kaldı ki siz kızla çok yakın değilsiniz, annenizi aramışlar. onlar gitsin.

Back
X