Aile evi ve sınava hazırlık

Tamam madem, gidip kendiniz gibi muhtemelen çoğu da ailesinin yanından kaçıp ders çalışma bahanesiyle dışarıda saatlerce çay kahve goygoy yapan insanları görün. Hayır hiç kütüphanede çalışmasak bilmediğimizden inanacağız da, bilince şu dedikleriniz abes geliyor.
Hanımefendi kütüphanede ne goygoyu kahvesi :D hayatın mutsuzluğunu burda insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz bu ne mantıksız yorumya 😄

Hanımefendi kütüphanede ne goygoyu kahvesi :KK70: hayatın mutsuzluğunu burda insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz bu ne mantıksız yorumya 😄
Kütüphanede demiyorum zaten. Kütüphaneye gidiyorum ayağına kütüphane dışında saatlerce vakit geçiren insanlardan bahsediyorum.

Kütüphanede demiyorum zaten. Kütüphaneye gidiyorum ayağına kütüphane dışında saatlerce vakit geçiren insanlardan bahsediyorum.
Eee konu sahibine kütüphane önerilmiş o da değerlendireceğim diyor. Ne alaka şimdi kahve goygoy? Gerçekten garipsiniz 😄

Eee konu sahibine kütüphane önerilmiş o da değerlendireceğim diyor. Ne alaka şimdi kahve goygoy? Gerçekten garipsiniz 😄
Diyorum ki, oraya giden insanların çoğu da konu sahibinin zihniyetinde gidiyor. Ailemin yanında sıkıldım, cebimde param da yok, bari kütüphaneye gideyim kafasında insanlar. Öyle insanlar da gidip saatlerce ders çalışmıyor, orada tanıştıkları insanlarla boş vakit geçiriyorlar.

Ben bile yanlış anladım vallahi 😄
Evet polemiğe girmek istemediğim için alıntılamadım 😅 daha hiç iyi bir yorum yaptığını görmedim, haftalık mutsuzluğunu nefretini kusmaya buraya geliyor kimse takmamalı, negatif yorumlardan besleniyor 🤣

Back
X