Yoksa kesin gözüyle bakıyor insan
Kendine iyi bakarsan, spor yaparsan, sağlıklı beslenip stresten uzak durursan riskleri azaltırsın.Kızlar yine sizler varsınız şükür de derlesebiliyorum. Başlıktan da anladığınız üzere ailemde malesef kanserden genç kayıplar oldu. Annem 54 yaşında meme kanseri ve ananem yine o yaşlarda rahim kanseri. İkisi de kadın hastalıkları olduğu için benim takilmam doğal değilmi. Şimdi herkesten kontrollerini yaptir vs yorumu gelecek biliyorum. O konuda sıkıntı yok. Farkındayım ve aksatmiyorum. Benim merak ettiğim böyle iki kuşak kadın hastalıkları kanseri olup 3. kuşakta olmayan bir örnek varmı? tanıdığınız bildiginiz bir örnek bile rahatlatacak beni. Yoksa kesin gözüyle bakıyor insan
gerçek örnek rahatlatır şimdi beni.
Teşekkür ederim şimdiden.
peki cnm annenin ailesinde başka kanser vakası varmı?ne alakası var yahu. biri göğüs biri rahim.. bu kadar beklentili olup çağırmayın hastalığı..
benim anneminde tek göğsü alındı ben hiç üzerime alınmıyorum ..
benzer durumdayiz benimde anneannem yumurtalik kanserinden annemde mide kanserinden vefat etti..ucuncu kusakta olurmu olmazmi bilmiyorum ama bu hastaligin genetik oldugunu biliyor ve risk altinda oldugumuzu biliyorum yapabilecegimiz tek sey vucudumuzu iyi dinlemek ve en ufak bir seyde dr a gorunmek onun haricinde bu dusunceyle yasamak cok yanlis bence kafandan at bunu ve vucudunu dinle gozlemleKızlar yine sizler varsınız şükür de derlesebiliyorum. Başlıktan da anladığınız üzere ailemde malesef kanserden genç kayıplar oldu. Annem 54 yaşında meme kanseri ve ananem yine o yaşlarda rahim kanseri. İkisi de kadın hastalıkları olduğu için benim takilmam doğal değilmi. Şimdi herkesten kontrollerini yaptir vs yorumu gelecek biliyorum. O konuda sıkıntı yok. Farkındayım ve aksatmiyorum. Benim merak ettiğim böyle iki kuşak kadın hastalıkları kanseri olup 3. kuşakta olmayan bir örnek varmı? tanıdığınız bildiginiz bir örnek bile rahatlatacak beni. Yoksa kesin gözüyle bakıyor insan
Vücudu dinleyerek ve gözlemleyerek nasıl kafadan sileceğizbenzer durumdayiz benimde anneannem yumurtalik kanserinden annemde mide kanserinden vefat etti..ucuncu kusakta olurmu olmazmi bilmiyorum ama bu hastaligin genetik oldugunu biliyor ve risk altinda oldugumuzu biliyorum yapabilecegimiz tek sey vucudumuzu iyi dinlemek ve en ufak bir seyde dr a gorunmek onun haricinde bu dusunceyle yasamak cok yanlis bence kafandan at bunu ve vucudunu dinle gozlemle
Benim babamın da maşallahı var. 90 oldu bile.Kendine iyi bakarsan, spor yaparsan, sağlıklı beslenip stresten uzak durursan riskleri azaltırsın.
Bu arada benim babamın bütün kardeşleri kanserden öldü. Babamsa doksana merdiven dayadı ama sağlıklı çok şükür. Diğer kardeşlerinden daha iyi bakıyor kendine. Karnını çoğunlukla yoğurt ve peynirle doyuruyor. Çay, sigara yok. Her yere yürüyerek gidiyor. Bu da onun sağlıklı olmasının sırları.
hayir anlamadin beni.dusunmemeye calis at kafandan ve vucudunu dinle yani biryerinde agri yada farkli birsey hissettiginde dr a git hatta senede bir kere devlette bile ic organlarina baktirabilirsin kanserle alakali testlerde yapiyorlar baska caresi yokVücudu dinleyerek ve gözlemleyerek nasıl kafadan sileceğiz
Evet psikolojimizi koruyup kontrollere gitmek tek yolu sanki.hayir anlamadin beni.dusunmemeye calis at kafandan ve vucudunu dinle yani biryerinde agri yada farkli birsey hissettiginde dr a git hatta senede bir kere devlette bile ic organlarina baktirabilirsin kanserle alakali testlerde yapiyorlar baska caresi yok
Budur ! ♡Bizim 7 ceddimiz de yok taa ki babama kadar. Birde böyle bir durum var
Olacaksa genetik yatkinlik olmadan da olur. Olmayacaksa olmaz
Kızlar yine sizler varsınız şükür de derlesebiliyorum. Başlıktan da anladığınız üzere ailemde malesef kanserden genç kayıplar oldu. Annem 54 yaşında meme kanseri ve ananem yine o yaşlarda rahim kanseri. İkisi de kadın hastalıkları olduğu için benim takilmam doğal değilmi. Şimdi herkesten kontrollerini yaptir vs yorumu gelecek biliyorum. O konuda sıkıntı yok. Farkındayım ve aksatmiyorum. Benim merak ettiğim böyle iki kuşak kadın hastalıkları kanseri olup 3. kuşakta olmayan bir örnek varmı? tanıdığınız bildiginiz bir örnek bile rahatlatacak beni. Yoksa kesin gözüyle bakıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?