Aile hayatım hep sıkıntılı geçiyor..

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
Siteye internette gezinirken şans eseri tesadüf geldim ve üye olma kararı aldım herkes birbirine cok guzel tavsiyeler veriyor umarım banada yardimci olursunuz..
Oncelikle 20 yasindayim ve anneannemle yasiyorum (annem babam hayatta bosanma yok evlerde cok yakin) sebebi anneanneme fazla duskunum kendimi bildim bileli onunlayim kucukken hep teyzem ilgilenir ne istesem alirdi calisiyodu bekardi anneannem ben o bide diger teyzem yasiyoduk sonra teyzem evlendi tabi evlenince cok degisti aramiza sogukluk mesafe girdi ee kendi cocugu kizi oldu tabikide 8 yasinda kizi var kendi evi anneannemin evinede yakin teyzem hergun bizde yani anneannemin evinde kucuk kuzende biraz yaramaz odami darmadagin ediyo yatakta masada heryerde yemek yiyo kirletiyo bende temizliyorum ama bu durmadan tekrarlaniyo teyzemi uyariyorum teyze kirlettiginde lutfen sen temizlermisin diye tamam diyo bakiyorum hergun gene aynisi bugun gene teyzemle ufak kuzen geldi teyzem dolabi acmis bi tisortumu giydirmis cocuga kirletmis sonra baska tisort sonra gene tam 4 tane tisortumu giydirdi kirletip kirletip oysaki yaninda cocugun giysilerini aldigi halde ben giysinin lafini yapmiyorum tabikide ama giysiyi al makineye at ne bilim katla kenara koy yada savurup koltuga oraya buraya atiyolar yerine koyma yok bir seyi cocuk evi dagitiyo teyzem toplamiyo ben topluyorum ediyorum durmadan senelerdir bu hep boyle artik sabrimin son noktasina geldi dayanamiyorum.
Bu aksam teyzeme dedim bir sey aldiginizda yada ortalik dagildiginda teyze lutfen duzelt ben yoruldum artik sagdan soldan giysilerimi toplamaktan dedim
Teyzem acti agzini yumdu gozunu ben bekarken sana bakiyodum alirdim her sey ben sana lafini yaptim mi bir seyin haram olsun sende bizim bir seyimizi elleme dokunma vs vs sonra anneannem geldi odaya yanimda kadini dolduruyo biz giysilerine zarar veriyomusuz dokunmak yasakmis bize yaptiklarim haram olsun daha bi dunya sey ne terbiyesizligim kaldi ne de ahlaksizligim 2 si birden cok ustume geldiler .
Akrenlerim ablalarim ben ne yapayim? Ona ben dokunma bir seyime demedim aldigini yerine koyarmisin veya ev dagildiginda duzelt demek suc mu ? Bi ben topluyorum bi 64 yasindaki anneannem arkalarini topluyoruz 8 senedir bu boyle evli kendi evinden cok burda kaliyo enistemde evde yalniz bu aksamda suan teyzem burda kaliyo ben ne yapayim haksiz miyim ?

COK UZUN YAZMISIM KUSURUMA BAKMAYIN AMA COK DOLDUM .

Bi akıl fikir verecek yok mu ?

Niye kimse kendi evinde kalmıyor? Ailenizle kalın bir süre, olmaz mı? Baskıcı mı aileniz?
Bu soruna gelince asla düzelmez asla. Teyzen orayı ek bir evi olarak görüyor ve seninle ilgilendiği için küçükken bunları doğal buluyor.

Senin tisortün 8 yaşındaki kuzenine nasıl oluyor ? İnsanlar en ufak bişey de yaptıklarını başa kakarsa oooo iyiliğin anlamı kalmaz, sen demedin ki teyzene bana sunu al bunu al diye o da zamanında yapmasaymış boswer takma..

Haklı gibi gözüküyorsun. Ama olaya teyzenin gözüyle de bakmak lazım. Bazen genç anneler, annelerine çok bunaldıklarında gitmeyi tercih ederler. Benim ablam da öyle. Anneme gidince salar kendini pek bir şey yapmaz. Belki ben de öyle olurum yakında iihih :) ama senin teyzen hep oradaymış bilemiyorum. Ayrıca kendi evinden çok burada diyorsun ama farkındaysan sen de kendi evinde değilsin. Hiç böyle düşündün mü? Ailene dön bence. Sevgiler.

Kendi evimde annemle babamla hic kalmiyor degilim bi orda bu burdayim genelliklede burdayim aklim anneannemde kaliyo hasta kendisi ailedede evet baskicilik var teyzem kendi evinden cok burada bir sey diyemem emegi var bende ama bu yaptiklari dogrumu sizce ben artik dayanamiyorum teyzem yuzunden anneannemle tartisiyorum hep

Ben kendi evimde hic kalmiyo degilim kaliyorum anneannem bakti buyuttu beni benim gozumde annem o annemde 2 nci annem gibi gozumde anneanneme cok duskunum yasli ve hasta ben ilgileniyorum onla yardim ediyorum birakip kendi evime gecemiyorum teyzem 9 senedir evli 9 senedir yapiyo bunlari yeni olan bir sey degil onla tartistigimdada anneannemi bana karsi dolduruyo

Ben minyon tipliyim ve cocukta biraz kilolu tabikide ne istesem alirdi en ufak seyde basima kakmasindan biktim takma takma nereye kadar 9 senedir bu hep boyle anneannemi dolduruyo bana karsi

Geçmiş olsun, o zaman ne hayırlı torunsun maşallah. Allah bize de nasip etsin. Teyzen bence sana teşekkür etmeli. Benim yiğenim anneme baksa ilgilense ben teşekkür ederdim. Teyzenin evliliği kötü gidiyor sanırım? Ya da zaten sen topluyorsun sen bakıyorsun diye kendi evine gidesi gelmiyor. Belli bir süre yaptıklarına dokunma. Kendi toplayana kadar dursun.

Senin icin bu kadar dert olmussa al pilini pirtini annenin evine git.
Gitmiyo degilim aylarca kaliyorum zaten ayni mahallede kendi evimde anneannemin evide kendi evimde kaliyorum anneannemi ozluyorum oda kal benle diyo kaliyorum eve bi geliyorum ufak kuzen odayi darmadagin etmis neyim varsa kirmis yada kaybetmis teyzemin umrunda degil kös kös oturuyo toplamiyo da bunaldim artik dayanamiyorum arkasini toplama huyu yok

Ben minyon tipliyim ve cocukta biraz kilolu tabikide ne istesem alirdi en ufak seyde basima kakmasindan biktim takma takma nereye kadar 9 senedir bu hep boyle anneannemi dolduruyo bana karsi
O zaman biraz ailende kalacaksın teyzen uzun bir süre görüşmeyeceksin..

Kendi ailenizin yanında kalın.
Anneanne evi de değişikmiş, torunun anası babası var ama orda kalır, kızı evlendirir evi yakın ama o da çocuğuyla gelir kalır...
Evli evine, köylü köyüne.

Anneannemi dolduruyorsa, o da dolduruşa geliyorsa acaba göze mi batıyorsun? Bir süre kendi evine git ama gitmeden özür dile veee ben göze batmak istememiştim diyip önüne bak, belki de anneannen de sıkıldı, kendi işini görebilen bir yaşlı, yatalak değil ki.

Bende daginikligi sevmiyorum gozume gozume batiyo bide kendi esyalarim olunca hele her seyi yerine derleyip toplayip koyuyorum cocuk tabi dagitirda insan kendi cocugununda dagittigini toplar lafini yapinca ben sana baktim ne istesen aldim sende benim evimde hic mi giysilerimi giymedin etmedin vs vs giysemde katladim koydum anneannemi cok cok sevmeme ragmen kadini oyle bi dolduruyoki degisiyo kadin kendini acindiriyo bi degisik konusuyo kendi evliligine gelince kendi evinden cok burada kalasi geliyo sebebide kendi ev islerini tek basinda senelerdir yapamiyo hem cocuga bakip ev isi yapmayi eskiden calisiyodu ev isi ve cocukla ilgilenemedigi icin biz ilgilendik isi birakti gene ayni

Anneannem bacaklarindan rahatsiz cok uzun sure ayakta duramiyo ve seker hastasi,bunalip cok ustume geldiklerinde evime gittim dogal olarak anneannem aradi yavrum hadi gel ozlemedinmi anneanneni diye kiyamayip geldim hep anneannemle beraber bas basayken sıkıntı tartisma yok teyzemin her gelmesinde anneannemle aram bozulup aciliyo ben ne yapacagimi sastim kaldim.

Anladım canım. Valla çok kötüymüş. Bence arkadaşların da dediği gibi bir süre ortalıkta görünme. Özlesen de uzak dur birazcık. Hem sen de biraz rahatlamış olursun. Eğitim durumunu bilemiyorum ama okulların kursları falan oluyor. Bir hobi edin. Kendini düşün. Anneanneni biraz da annen ve teyzen düşünsün. Kendini geliştir kurslara git. Kafanı dağıt. Sonra yine ilgilenirsin anneannenle.

Kendi ailenizin yanında kalın.
Anneanne evi de değişikmiş, torunun anası babası var ama orda kalır, kızı evlendirir evi yakın ama o da çocuğuyla gelir kalır...
Evli evine, köylü köyüne.
Benim anneanemde aklim kalmasa merak etmesem kendi evimde duzenli kalirim zaten aklim kaliyo oda arayip gel yanima diyo teyzeme gelince evleneli 9 sene oldu kendi evinde kalmiyo hep burda kaliyo kendi evinde ev isi ve cocuga bakmayi 2 isi bi arada yurutemiyo burada boyle hep rahat rahat takiliyo nasil bi evlilik bu ben anlayamadim senelerdir

Teyzenizin evliliği sizi ilgilendirmez
Teyzeniz hep oradaysa anneanne de neden aklınız kalıyor hala anlamadım...
zaten teyzeniz orada...
Ayrıca da ikisi birden gelmiş üstünüze, anneannenize de tutumunuzu belli etmiş olursunuz, aradığında ben eskisi kadar rahat edemiyorum orada der kibarca reddedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…