Aile hekimi gebe izlenimi engellenebilir mi ?

Ece_9898

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
51
6
36
26
Arkadaşlar özelde veya devlette beta HCG testi ve ultrasona gitsem aile hekimine direk bilgi gidiyormuş ve benim daha çok yeni aile hekimim de kuzenim. Görmesini istemiyorum şuan bunu e nabizdan engelleyebilir miyim? Veya kayıtsız işlem yaptırabilir miyim? Sırf bu yüzden testlerin pozitif çıktığı halde 5 gündür gidemedim.Lutfen acil cevap bekliyorum

Hay Allah duruma bak :) yani bunu görmesi için sizin tcniz ile giriş yapıp kontrol edito olması gerekmez mi? Biz bi yerde test yapınca bildirim falan gitmiyordur sanırsam aile hekimlerimize :KK64:

Arkadaşlar özelde veya devlette beta HCG testi ve ultrasona gitsem aile hekimine direk bilgi gidiyormuş ve benim daha çok yeni aile hekimim de kuzenim. Görmesini istemiyorum şuan bunu e nabizdan engelleyebilir miyim? Veya kayıtsız işlem yaptırabilir miyim? Sırf bu yüzden testlerin pozitif çıktığı halde 5 gündür gidemedim.Lutfen acil cevap bekliyorum
Tc ile alakasi yok,ben acilden kan verdigimde beni saglik ocagindan aradılar gebelik varmis gelin kayit yapalim dediler,bos gebelikmis herneyse kurtaj oldm falan,sonra tekrar hamile kaldim bu sefer kadindogumdan randevu alip kan vermedim haftalar gecti arayan olmadi ben kendim gittim kalp atisi duyuldu gebelik kaydi yaptirmaya gittim. Durum boyle....

Hay Allah duruma bak :) yani bunu görmesi için sizin tcniz ile giriş yapıp kontrol edito olması gerekmez mi? Biz bi yerde test yapınca bildirim falan gitmiyordur sanırsam aile hekimlerimize :KK64:
Ben hastanede acilden kan verdigimde ,beni aradılar saglik ocagindan gebelik varmis gelin kayit yapalim die.

Özelde baktırırsan aile hekimine gitmiyor canım.

Gidiyor canım benim bütün kontrollerim.özelde oldu 2 gün geçmeden sağlık ocağından arandm gebesiniz gelin kayıt alalım diye..
Şöyle bişey var, devletten yapılan testlerin sonuçlarına bakmak için kayıt olduğun yerde seçenek var, yaptırdığın tahlilleri vs diğer doktorlar görebilsin mi diye. Eğer hiç kimse görmesini seçerse göremez. Ben özele gidiyorum, aile hekimliğinden kimse de arayıp sormadı hamilelikle ilgili hiç bişey.

Şöyle bişey var, devletten yapılan testlerin sonuçlarına bakmak için kayıt olduğun yerde seçenek var, yaptırdığın tahlilleri vs diğer doktorlar görebilsin mi diye. Eğer hiç kimse görmesini seçerse göremez. Ben özele gidiyorum, aile hekimliğinden kimse de arayıp sormadı hamilelikle ilgili hiç bişey.
Benim de e nabızda.bütün bilgilerim kapıla.. Sadece.gittiğim doktorum görebiliyor kimseye.gitmiyor.. Ama hamilelik.sisteme düşüyor hemen.. Benim hamileliğim kesinleştiği zaman sağlık oçağından arandım valla bilmiyorum sizin aile hekimliği aramadı belki sizi..

Benim de e nabızda.bütün bilgilerim kapıla.. Sadece.gittiğim doktorum görebiliyor kimseye.gitmiyor.. Ama hamilelik.sisteme düşüyor hemen.. Benim hamileliğim kesinleştiği zaman sağlık oçağından arandım valla bilmiyorum sizin aile hekimliği aramadı belki sizi..
Bilgilerin kapalı olduğu halde mi arandıniz?

Ben özellike sordum özel hastaneye, devlete gidiyor mu beta sonuçları diye. Hayır gitmiyor dediler. Bugün randevum vardı, bugün de sordum, bizim sistemimiz devlette gözükmüyor dediler.

devlet ile bağı olmayan özel lab. yaptırırsanız görmez ayrıca e nabızdan kapatabilirsinz ama gebelik bildirim gerektirdiği için yarar sağlar mı bilmem.

Bilgilerin kapalı olduğu halde mi arandıniz?
Evet çünkü gebelik bütün sistemde düşüyor.. özel hastane tahlil sonuçlarım e nabıs falan düşmedi ama sadece gebelik bilgisi düştü..

Ben özellike sordum özel hastaneye, devlete gidiyor mu beta sonuçları diye. Hayır gitmiyor dediler. Bugün randevum vardı, bugün de sordum, bizim sistemimiz devlette gözükmüyor dediler.
Sizinki devletle bağlı değilse bilemem.. Ama benim de tahlillerim beta sonuçlarım düşmedi zaten sadece gebelik durumu bilgisi bilgilendirmesi düştü

valla 3 kere gebe kaldım ama hiç sağlık ocagından arayan olmadı ,
gelin kayıt yapmamız lazım diye , terbiyesizler :63::KK70:

Sizinki devletle bağlı değilse bilemem.. Ama benim de tahlillerim beta sonuçlarım düşmedi zaten sadece gebelik durumu bilgisi bilgilendirmesi düştü
Gittiğim özellerde ssk geçerli ama sizin dediğiniz gebelik bilgilendirmesi durumunu daha önce duymadım. Ben ssk’dan yararlanmadığım için belki de gitmedi. Siz ssk’dan mı yararlanmıştınız acaba o yüzden mi gitti?

Gerçi ben daha sonrasında devlete de gittim, özelin de ssk’sından yararlandım. Yine de beni arayan soran olmadı.

Gittiğim özellerde ssk geçerli ama sizin dediğiniz gebelik bilgilendirmesi durumunu daha önce duymadım. Ben ssk’dan yararlanmadığım için belki de gitmedi. Siz ssk’dan mı yararlanmıştınız acaba o yüzden mi gitti?

Gerçi ben daha sonrasında devlete de gittim, özelin de ssk’sından yararlandım. Yine de beni arayan soran olmadı.
Yok hayır normal bir şekilde gittim.. Hatta aile hekimliğim bekarken olduğum yerdi direk oradan sistemde hamile olduğunuz bilgisi geldi kontrole gelin dediler bende evli ve başka yerde olduğumu söyledim o zaman aile hekimliğinizi bulunduğun bölgeye alın kontroller ve aşılar için çağırılacaksınız dediler.. Böyle oldu yani..

Beni de arayan soran olmadi . Devletten direk kadın doğum gebe polikliniğinden randevu aldım. Test çubuğunda hamileliğim çıkmıştı zaten. Sonra tahlil falan oldu oda değerlerim için . Bende burdan ogrenip simdi e nabız dan hemen kapattım bilgiyi. Asm ye gitmeyi düşünmüyorum . Bu arada 5. Ayıma giricem haber gitmemiş demekki inşallah bundan sonra da gitmez.

Back
X