Aile hekimi gebe izlenimi engellenebilir mi ?

Beni de arayan soran olmadi . Devletten direk kadın doğum gebe polikliniğinden randevu aldım. Test çubuğunda hamileliğim çıkmıştı zaten. Sonra tahlil falan oldu oda değerlerim için . Bende burdan ogrenip simdi e nabız dan hemen kapattım bilgiyi. Asm ye gitmeyi düşünmüyorum . Bu arada 5. Ayıma giricem haber gitmemiş demekki inşallah bundan sonra da gitmez.
Asm’ye gitmesini neden istemiyorsunuz? Özel değilse sebebini merak ettim.

Arkadaşlar özelde veya devlette beta HCG testi ve ultrasona gitsem aile hekimine direk bilgi gidiyormuş ve benim daha çok yeni aile hekimim de kuzenim. Görmesini istemiyorum şuan bunu e nabizdan engelleyebilir miyim? Veya kayıtsız işlem yaptırabilir miyim? Sırf bu yüzden testlerin pozitif çıktığı halde 5 gündür gidemedim.Lutfen acil cevap bekliyorum
Ne alaka bilmiyorum ama zaten senin izin vermediğin hiç bir bilgiyi göremez bilemez aile hekimi

Asm’ye gitmesini neden istemiyorsunuz? Özel değilse sebebini merak ettim.

Eksik yazdım haklısınız ben özele gidiyorum doğum sonrası çocuk için.
Asm tafsiye etmiyor gibi olmusum ancak kendi asm deki hemşirenin üslubunu sevmediğim den gitmiyorum . Öyle soyleyeyim ondan tercih etmiyorum.

Eksik yazdım haklısınız ben özele gidiyorum doğum sonrası çocuk için.
Asm tafsiye etmiyor gibi olmusum ancak kendi asm deki hemşirenin üslubunu sevmediğim den gitmiyorum . Öyle soyleyeyim ondan tercih etmiyorum.
Çünkü aile hekimim kuzenim ve bu kadar erken gebeliği bilmesini istemiyorum ilerleyen zamanlarda söyleriz.Bu arada bugün özel hastaneye gittim(medikal Park) ve evet gebelik bilgisi düşer dediler.Ozel muayenehaneye giderseniz açıklarsanız durumu bilgi gitmez dediler

Hay Allah duruma bak :) yani bunu görmesi için sizin tcniz ile giriş yapıp kontrol edito olması gerekmez mi? Biz bi yerde test yapınca bildirim falan gitmiyordur sanırsam aile hekimlerimize :KK64:
Gidiyor, devlet hastanesine başka bi şikayetle gittim kan tahlilinde gebelik çıktı, ertesi gün sağlık ocağı aradı,gebelik bilginiz geldi izleme gelin diye

Back
X