Aile hekimi neden e nabiza girer

ladyantebellum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
9
2
1
29
Arkadaşlar perşembe aile hekimi e nabiza girmiş. Beni aramadı. Ben kanser hastasıyım ve ankarada tedavi görüyorum. Kemoterapi almayı reddediyorum. Salı günü kontrole gittim. Beni ikna etmeye çalıştılar ama olmadı. Cerrahi operasyon için uygun musun bakalım haftaya salı yine gel dediler. Perşembe aile hekimi e nabizima girmiş. Acaba onlara bir haber gitmiş olabilir mi? Bu arada kanser olduğumu ailemin de bilmesini istemiyorum. Saglik ocagi aileme haber falan vermez degil mi. Tüm radyoloji sonuçlarımı falan görüyorlar çünkü ve durduk yere neden girdi. Pazartesi soracağım arayıp ama aklıma taktım

Reşitsiniz hiçbir hekim hastasının mahremiyetini ailesine söyleyip diplomasını yakmayı göze almaz , Tc girerken yanlış girmiştir belki sistemle ilgili bir sorun vardı rapor alması gerekiyordu bilemeyiz ama sanmıyorum haber gitsin oda ailenize söylesin , bu arada çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Ailemle aram bozuk bu yüzden hiç bir şekilde bilmelerini istemiyorum. Yanıtınız için teşekkürler

Çok geçmiş olsun ne kanserisiniz. Ailenize söylememe sebebiniz nedir. Ya da kemoterapi almama sebebiniz nedir
Karaciger. 2 sene öncede oldu ameliyat oldum ve alındı. Ancak tekrar nuksetti lezyon olustu. Bu sefer daha küçük olduğu için kemoterapi öneriyorlar ama çalışmam lazım bu yüzden reddediyorum. Ve de korkuyorum. Tekrar ameliyat edilirse işime gelecek bu durum. Çok teşekkürler.

E nabıza girdiğine emin misiniz? Şifresiz giremiyorlar diye biliyorum çünkü.

Öncellikle çok geçmiş olsun.neden ailenize soylemiyosunuz ve en önemlisi neden kemoterapi almiyosunuz.kemoterapi ağır bı tedavi süreci ama ucunda iyileşmek var.
Ailemle aram bir kaç senedir bozuk. Öğrenmelerini istemiyorum. Kemoterapi dediğiniz gibi ağır bir süreç ve çalışmam lazım. Bu yüzden gittiği yere kadar gitsin kafasındayım

Geçmiş olsun e nabizda bir seçenek var isterseniz hekiminizin bazı bilgilere ulaşmamasi için isretliyorsunuz

Ben muayenemj düşünmeden yapmıştım doktor önceki mr sonuçlarına bu yüzden ulaşamamıştı sadece kendi muayenelerinj görebiliyor galiba o zaman

Aynen. Ben o kısmı bilmiyordum yeni oğrendim. Benimki tüm hekimler görsün olarak kalmış. Şimdi düzelttim ama gören gördü tabiki. Pazartesi arayacağım. Teşekkürler

Çok geçmiş olsun. Umarım ameliyat yada KT gerek kalmaz. KT süreci zor biliyorum ama ihmal etmeye gelmez. İlerleme durumunda daha zor olmaz mı?

Benim kızım da üç buçuk yaşında lösemiye yakalandı. KT ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Ailenizle sorununuz ne bilmiyorum ama hastalık aileden saklanacak bir şey degil. Karşınızda normal aile yoksa bir şey diyemem.

Çok geçmiş olsun.
Saygım var sebeblere ama genede bunu tek başınıza
Bunu bilipte kimse olmadan mücadele etmek zor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…