- 16 Kasım 2023
- 9
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi ladyantebellum
-
Reşitsiniz hiçbir hekim hastasının mahremiyetini ailesine söyleyip diplomasını yakmayı göze almaz , Tc girerken yanlış girmiştir belki sistemle ilgili bir sorun vardı rapor alması gerekiyordu bilemeyiz ama sanmıyorum haber gitsin oda ailenize söylesin , bu arada çok geçmiş olsun Allah şifa versinArkadaşlar perşembe aile hekimi e nabiza girmiş. Beni aramadı. Ben kanser hastasıyım ve ankarada tedavi görüyorum. Kemoterapi almayı reddediyorum. Salı günü kontrole gittim. Beni ikna etmeye çalıştılar ama olmadı. Cerrahi operasyon için uygun musun bakalım haftaya salı yine gel dediler. Perşembe aile hekimi e nabizima girmiş. Acaba onlara bir haber gitmiş olabilir mi? Bu arada kanser olduğumu ailemin de bilmesini istemiyorum. Saglik ocagi aileme haber falan vermez degil mi. Tüm radyoloji sonuçlarımı falan görüyorlar çünkü ve durduk yere neden girdi. Pazartesi soracağım arayıp ama aklıma taktım
Ailemle aram bozuk bu yüzden hiç bir şekilde bilmelerini istemiyorum. Yanıtınız için teşekkürlerReşitsiniz hiçbir hekim hastasının mahremiyetini ailesine söyleyip diplomasını yakmayı göze almaz , Tc girerken yanlış girmiştir belki sistemle ilgili bir sorun vardı rapor alması gerekiyordu bilemeyiz ama sanmıyorum haber gitsin oda ailenize söylesin , bu arada çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Karaciger. 2 sene öncede oldu ameliyat oldum ve alındı. Ancak tekrar nuksetti lezyon olustu. Bu sefer daha küçük olduğu için kemoterapi öneriyorlar ama çalışmam lazım bu yüzden reddediyorum. Ve de korkuyorum. Tekrar ameliyat edilirse işime gelecek bu durum. Çok teşekkürler.Çok geçmiş olsun ne kanserisiniz. Ailenize söylememe sebebiniz nedir. Ya da kemoterapi almama sebebiniz nedir
Hysy diye bir erişim ve yanında da doktorumun ismi yazıyor. Ayarlardan tüm hekimler görsün olarak kalmış bu sebeple girebiliyorE nabıza girdiğine emin misiniz? Şifresiz giremiyorlar diye biliyorum çünkü.
Ailemle aram bir kaç senedir bozuk. Öğrenmelerini istemiyorum. Kemoterapi dediğiniz gibi ağır bir süreç ve çalışmam lazım. Bu yüzden gittiği yere kadar gitsin kafasındayımÖncellikle çok geçmiş olsun.neden ailenize soylemiyosunuz ve en önemlisi neden kemoterapi almiyosunuz.kemoterapi ağır bı tedavi süreci ama ucunda iyileşmek var.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz yardım alın bu bu şekilde olmazAilemle aram bir kaç senedir bozuk. Öğrenmelerini istemiyorum. Kemoterapi dediğiniz gibi ağır bir süreç ve çalışmam lazım. Bu yüzden gittiği yere kadar gitsin kafasındayım
Hmm anladım o zaman resmi olarak izin vermiş oluyorsunuz ama pazaresi bir sorun, ayarları da kapatın. Çok geçmiş olsunHysy diye bir erişim ve yanında da doktorumun ismi yazıyor. Ayarlardan tüm hekimler görsün olarak kalmış bu sebeple girebiliyor
Bu sizin en dogal hakkiniz. Doktorlarin gormesini istemiyorsaniz kapatabiliyorsunuz.Ailemle aram bozuk bu yüzden hiç bir şekilde bilmelerini istemiyorum. Yanıtınız için teşekkürler
Geçmiş olsun e nabizda bir seçenek var isterseniz hekiminizin bazı bilgilere ulaşmamasi için isretliyorsunuzArkadaşlar perşembe aile hekimi e nabiza girmiş. Beni aramadı. Ben kanser hastasıyım ve ankarada tedavi görüyorum. Kemoterapi almayı reddediyorum. Salı günü kontrole gittim. Beni ikna etmeye çalıştılar ama olmadı. Cerrahi operasyon için uygun musun bakalım haftaya salı yine gel dediler. Perşembe aile hekimi e nabizima girmiş. Acaba onlara bir haber gitmiş olabilir mi? Bu arada kanser olduğumu ailemin de bilmesini istemiyorum. Saglik ocagi aileme haber falan vermez degil mi. Tüm radyoloji sonuçlarımı falan görüyorlar çünkü ve durduk yere neden girdi. Pazartesi soracağım arayıp ama aklıma taktım
Bilmiyorum. Ankaradan haber gelsin belki de bir psikolojik destek de alırım. Teşekkür ederimSağlıklı düşünemiyorsunuz yardım alın bu bu şekilde olmaz
Aynen. Ben o kısmı bilmiyordum yeni oğrendim. Benimki tüm hekimler görsün olarak kalmış. Şimdi düzelttim ama gören gördü tabiki. Pazartesi arayacağım. TeşekkürlerGeçmiş olsun e nabizda bir seçenek var isterseniz hekiminizin bazı bilgilere ulaşmamasi için isretliyorsunuz
Ben muayenemj düşünmeden yapmıştım doktor önceki mr sonuçlarına bu yüzden ulaşamamıştı sadece kendi muayenelerinj görebiliyor galiba o zaman
Hayır aile hekimi veya herhangi bir doktor sistemden rahatlıkla girebilirE nabıza girdiğine emin misiniz? Şifresiz giremiyorlar diye biliyorum çünkü.
Hayır benimkine şifresiz giremiyorlar mesela. Eski tahlillere bakmak için telefonuma kod geliyor o kodu verirsem ancak girebiliyorlar.Hayır aile hekimi veya herhangi bir doktor sistemden rahatlıkla girebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?