bu nasıl bir terbiyesizliktir ya...ya ne demek evlenen çiftin altınlarını gasp etmek bu resmen hırsızlık.....nasıl aileymiş bunlar..böyle aileler var ne yazıkki..bunlar sırf altın toplansın ve gelinin elinden almak için düğün yaparlar..bence her türlü yasal hakkın var..sen ve eşinin o altınlar şahitlerinde var bence zaman kaybetme dava aç..[/QUOTbi kendilerinni doğruları var o gülünç doğruları... kadına seccade nerdeydı namaz kılıcam dıyorum bana bn ypıyorum bana yaranmak ıcın namaz kılma dıyo benm ıcın namaz kılma bnde namaz zaten kmse için kılınmaz allak ıcın kılınır dedim sustu o derece cahıller ben acıgım dye sankı ıbadet edemiyorum en azndan namzz kılpta gdp oğlumun cocugu olmasn dye buyu yptırmıyorum onn gbi
Ay inanmyrum ya.bende acgm dye bna da böyle yapıyolar.ymek yapıyorum elimdn alıp tencereyi falan sallıyor bu ymek olmamş çünkü sen bismillah dmdn.!!!böylewbir zihniyet.illa seslimi diyip içimdn diyyrum belki?
Ya bu kaynanalar çok fena.bende neyapsam bidakka bidakka euzubillahmine diyorum eşimin yanında.bilerek:)