aile içi acılan dava

eşimin ailesi düğünde takılan altınlarımızı zorla aldılar. bunlar yasal olarak takıla kişinin zorla aldıkları için eşimle mahkeme açmayı düşünüyoruz elimizde daha once bize saldırdıkları polis raporuda var buda delil sayılırmı davayı kazanma ihtimalimiz nedir

bu nasıl bir terbiyesizliktir ya...ya ne demek evlenen çiftin altınlarını gasp etmek bu resmen hırsızlık.....nasıl aileymiş bunlar..böyle aileler var ne yazıkki..bunlar sırf altın toplansın ve gelinin elinden almak için düğün yaparlar..bence her türlü yasal hakkın var..sen ve eşinin o altınlar şahitlerinde var bence zaman kaybetme dava aç..

o bnden daha ısrarcı bu konuda zaten gormuyorzda onlardan kmseyı ortada gecmşten berı ogullarylada bi bağları yok her zaman bi çekişme varmş ezelden

anladım canım yukarda da yazmışsın sonradan gördüm pek çözülecek bi şey kalmamış
çok yazık yani insan oğluna bunları yapıyor mı ki diyecem ben de gördüğüm için yapmaz diyemiyorum

bnde vazgecicektmde işte hergn başka bşey ypıyoralar bn cevap vermedkcede onlar herseyi yparz ama bunun sesi çıkmaz dye dşnduler bnde onlara cok gzel bı cvp vereceğim bu seklde

Anladm canım.aslnda bende yaparm ama ailem istmz böyle bişeyı
Sen yap bence anlasnlar ses çkarmynca iyice uçuyolar

Ooo bu ne aman uzak durun , insanı katil eder öyleleri.Karı kılıklı adamlara sinir oluyorum.Be adam ne işin var senin gelinle.

ailecek acaip tipler gerizekalı adam bide igdip gagaladılar o karıyı bızım salağa diyo mlletn içinde adamlarda cevrmş kafasını bakıyo ınsan utanr senn oğlunun namusu bu hiç bşy deglse bile

Anladm canım.aslnda bende yaparm ama ailem istmz böyle bişeyı
Sen yap bence anlasnlar ses çkarmynca iyice uçuyolar

evet cunku ses cıkartmaynca ıstedklernı ypsalar nasılsa ses çıkartmıyor dyorlar ama ben onların yptıgı gibi ypmycam onlar çirkeflikle bsyler ypmaya calışıyo cevap daha alamazlar bnmle mahkmede hallederm ısımı

evet cunku ses cıkartmaynca ıstedklernı ypsalar nasılsa ses çıkartmıyor dyorlar ama ben onların yptıgı gibi ypmycam onlar çirkeflikle bsyler ypmaya calışıyo cevap daha alamazlar bnmle mahkmede hallederm ısımı

Ne dir bunların derdi anlamyrum valla.iyiki eşn yanında.takma bukadar.sen yaşadklrmı blsen.benim yanımda da eşm var o olmazsa o kadın benim elimde kalacaktı ya düşün

bu nasıl bir terbiyesizliktir ya...ya ne demek evlenen çiftin altınlarını gasp etmek bu resmen hırsızlık.....nasıl aileymiş bunlar..böyle aileler var ne yazıkki..bunlar sırf altın toplansın ve gelinin elinden almak için düğün yaparlar..bence her türlü yasal hakkın var..sen ve eşinin o altınlar şahitlerinde var bence zaman kaybetme dava aç..[/QUOTbi kendilerinni doğruları var o gülünç doğruları... kadına seccade nerdeydı namaz kılıcam dıyorum bana bn ypıyorum bana yaranmak ıcın namaz kılma dıyo benm ıcın namaz kılma bnde namaz zaten kmse için kılınmaz allak ıcın kılınır dedim sustu o derece cahıller ben acıgım dye sankı ıbadet edemiyorum en azndan namzz kılpta gdp oğlumun cocugu olmasn dye buyu yptırmıyorum onn gbi

Maalesf bozdurdk bikaç takı.çünkü ev taşyruz kavga oldu ev bulana kadar o evde ymdk dsarda ydk yada dsardan aldk.yani kısaca onlar da gdcek çünkü ev eşya bkyruz

hadi ya inşallah kolay bi yolunu bulursunuz canım bu devirde geçinmek ev eşya yenilemek çok zor

bu nasıl bir terbiyesizliktir ya...ya ne demek evlenen çiftin altınlarını gasp etmek bu resmen hırsızlık.....nasıl aileymiş bunlar..böyle aileler var ne yazıkki..bunlar sırf altın toplansın ve gelinin elinden almak için düğün yaparlar..bence her türlü yasal hakkın var..sen ve eşinin o altınlar şahitlerinde var bence zaman kaybetme dava aç..[/QUOTbi kendilerinni doğruları var o gülünç doğruları... kadına seccade nerdeydı namaz kılıcam dıyorum bana bn ypıyorum bana yaranmak ıcın namaz kılma dıyo benm ıcın namaz kılma bnde namaz zaten kmse için kılınmaz allak ıcın kılınır dedim sustu o derece cahıller ben acıgım dye sankı ıbadet edemiyorum en azndan namzz kılpta gdp oğlumun cocugu olmasn dye buyu yptırmıyorum onn gbi

Ay inanmyrum ya.bende acgm dye bna da böyle yapıyolar.ymek yapıyorum elimdn alıp tencereyi falan sallıyor bu ymek olmamş çünkü sen bismillah dmdn.!!!böylewbir zihniyet.illa seslimi diyip içimdn diyyrum belki?
Ya bu kaynanalar çok fena.bende neyapsam bidakka bidakka euzubillahmine diyorum eşimin yanında.bilerek:)

Ay inanmyrum ya.bende acgm dye bna da böyle yapıyolar.ymek yapıyorum elimdn alıp tencereyi falan sallıyor bu ymek olmamş çünkü sen bismillah dmdn.!!!böylewbir zihniyet.illa seslimi diyip içimdn diyyrum belki?
Ya bu kaynanalar çok fena.bende neyapsam bidakka bidakka euzubillahmine diyorum eşimin yanında.bilerek:)

hanımlar o zaman bu dava benden hepinize gelsin hepimizin intikamının birer simgesi olarak acıyorum davayı:1:

Back
X