Birara kardeşimin hayatında biri olmuştu annemi daha az arıyordu annem ben ona çok emek verdim soğuyorum böyle yaptığı için diyordu. Anneler çıkarsız sever derler ama ben buna inanmıyorum, hala hepimiz anneme kendimizi sevdirmek için çabalıyoruz.. Allah yardımcımız olsun
Allah sizinde yardımcınız olsun, 3 günlük dünya herkes herkesi sevsin nedir kıskanmak , çocuğunun mutlu olmasını istemeli bir anne. Birde saygılı sevgi dolu çcuklardansa..Ben de öyle sanıyordum ama 26 yaşında ancak anladım, her anne çıkarsız sevmiyormuş.
Benim annem kaynanami kıskandığı icin beni evlattan saymıyor. Hamile halimle beni aç bırakıp evden kovmaktan beter etti. 1 aydir bir kere bile beni aramadi ama kızkardeşimi günde 4 kez arar
Git bir fakir sevindir. Rahat bırakmış seni. Bırak ablanla konuşsun, abini hayattan soğutsun. Sen de mesafe koy, o koymuş zaten. Önce haftada 1 sonra 2 haftada bir en nihayetinde ayda 1 şeklinde görüşün.Ben de öyle sanıyordum ama 26 yaşında ancak anladım, her anne çıkarsız sevmiyormuş.
Benim annem kaynanami kıskandığı icin beni evlattan saymıyor. Hamile halimle beni aç bırakıp evden kovmaktan beter etti. 1 aydir bir kere bile beni aramadi ama kızkardeşimi günde 4 kez arar
Ay pardon ben konu sahibi diye cevap verdimBen de öyle sanıyordum ama 26 yaşında ancak anladım, her anne çıkarsız sevmiyormuş.
Git bir fakir sevindir. Rahat bırakmış seni. Bırak ablanla konuşsun, abini hayattan soğutsun. Sen de mesafe koy, o koymuş zaten. Önce haftada 1 sonra 2 haftada bir en nihayetinde ayda 1 şeklinde görüşün.
Çok çabalıyorum ama annem malesef bana Allah yeter diyor, ve o kabul etmiyor bu durumu. hep babası yüzünden diyor, babam gideli 10 sene oldu birşeyler hala düzelmiyorsa bir dönüp bakmalı ama yapamıyor.annen de kardeşin de tedavi olmalı bence. psikologa yönlendirin derim.
İşte aileme çok bağlıyım onlara yardım etmek istiyorum, ablam zaten karşıda yaşıyor o ayda 1-2 kez görüyor ama ben de yanlarına gitmezsem iyice depresyona girecekler. Allah bana manevi güç versin enerji versin ne diyeyim. 32 yaşındayım ama hala annemin tepkisinden korkup dövme yaptıramıyorum. Annem dominant biridir.Allah yardimviniz olsun. 28 yillik karsilikli bagimlilik ustune farkinda olmayis. Bence duzelmesi cok zor, ancak kendileri isterlerse. Bence de siz kacin kurtarin kendinizi
haklısın bende hep bunu düşünüyorum çünkü annem şuanda bile sürekli karın olsa yaparsın edersin diyor, eskiden daha çok derdi de şimdi ben anlata anlata azalttı.Şuan işyerinde bile onlarla mesajlaşıyorumAnnen kardeşinin hayatını mahvediyor maalesef, yazık. Yarın bir gün evlense bile annenin yüzünden mutlu olamaz
bagimlilik psikiyatrik bir sorun. bunun icin uzmanlardan destek alınmasi şart..durum hiç normal degil..merhaba kızlar,
eski konularımdan hatırlarsınız ,babam genç bir kadınla evlendi ve çocuğu var. O evden gtitğinden beri aile içi tüm dengeler bozuldu. Annemle erkek kardeşim arasında bağımlılık var. Annem zor bir kadın. Hep ben der ve hepimizin ilk sırada onu tutmasını ister. Mesela ben ablamla samimi olayım ona tavır alır. Erkke kardeşim benimle samimi olsun bana tavır alır. Her konudan haberi olmalı, ilk ona anlatmalıyız. Çok mutlu görünemezsiniz çünkü kendi mutsuz diye ona içerler. Ben haftada en az 2 günümü ona ayırıyorum, evliyim ve çalışıyorum. Ablam ctesi yunanistan tatiline götürüyor, erkek kardeşim günde 5 kere arar. Aslında sorun erkek kardeşim çünkü hepimiz bir şekilde o evden çıktık ve kendimizi bir şeklide iyileştirdik. Erkek kardeşim obsesif malesef senelerdir böyle. Zaman zaman iyi oluyor zaman zaman kötü. Şuanda hasta olmaya takmış durumda, spor yapıyor, duruşum bozuk diyor ve bu yüzden sürekli evde yürüyor, sinirli. Sürekli neden hastalanıyorum diyor, sinüziti var onu takıyor. Ya spor yapamazsam diye ödü patlıyor. kaslı bir vücuda sahip olmak herkes ister ama bu onu aşırı takıntı yapmış onu takmasa başka şeyi takıntı yapıyor ve ataklar geçiriyor. Asla tedavi almıyor çok çabaladım yıprandım, ilaçlar bana zarar vercek diye kullanmıyor. Annemle birbirlerine aşırı bağlanmışlar. Günde 3 kez arasa annem neden aramadı diyor. Anlatmaya çalışıyorum, sanki o kocası gibi davranıyor ama değil. Bir yandan da hastalığından bunalmış bize dert yanıyor. Bende de anksiyete var yendim bazen hala yenmeye çalışıyorum ama aile içi ilişkiler okdr çarpıkki sürekli bunları duymak beni mahvediyor kızlar. Sürekli enerjımı paylaşmak zorundayım, bunaldım yetmeye çalışmaktan artık. Evlenince düzeldim aslında ayrı eve geçince ama şuanda da kardeşim için çok endişeliyim. Annem tatile gidicek nasıl konuşcam annemle yurtdışındayken diyor 28 yaşında kendisi. Annemde biliyorum onun bu bağımlılığından zevk alıyor. İkisi de tedavi olmalı başta annem. Annem hepimizin hayatında merkezde olmak istiyor malesef.. Buraya içimi dökmek için yazdım.. Elimden başka birşey gelemiyor çünkü...
Benimde ananem öyleydi maalesef. Demans teşhisi kondu hala oğullarına toz kondurmaz, hastane sürecinde 2 sene annem ve teyzelerim hep başında durdu, ev, yemek temizlik ayrı ilgilendiler. Ama konu oğullarına geldi mi şu an hasta haliyle bile laf söyletmez, kız evlatlarına geldi mi konu sağlıklıyken bile savunmazdı. Tek dediği oğullarımda oğullarım olurdu. Allah kolaylık versin size deBen de öyle sanıyordum ama 26 yaşında ancak anladım, her anne çıkarsız sevmiyormuş.
Çünkü her durumda beni arıyor bana dert yanıyor ikiside yani dışında kalamıyorum ki..Neden bu caba ve israr.herkesi birakin ve kendinize odaklanin.benimki sizinkinden daha kotu ablalar bekar ben evliyim.her konuda bana kocan yapsin kocan alsin der onlara yigar herseyi.eskiden aglardim simdi takmiyorum
Acmayin geri donmeyin.esiniz ve eger varsa cocugunuz herkes etkilenir bu durumdan suan fark etmeseniz bile bu duygular bulasici .ben uzak durarak yuvami kurtardimÇünkü her durumda beni arıyor bana dert yanıyor ikiside yani dışında kalamıyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?