• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi sorun :(

Melisamelisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
Merhabalar . Yardıma ihtiyacım var. Ben öğrenciyim kardeşim babam ve ben yaşıyoruz, annem çok önce vefat etti ev ile ben ilgileniyorum. Babam çok düşüncesiz. Köyde yaşayan babasını bize getirmek istediğini söyledi ilk ben de ona burda bakamayız ben okula gidiyorum bakıcak kimse yok sen de çalışıyosun sıkılır burda dedim ama dinlemedi getirdi. Şimdi evde rahat hareket edemiyorum, kardeşim de öyle. kendi evimizde misafir gibi olduk. Kendisi de sıkılıyo ama babam amcamlara götürmüyo ısrarla. Çok bunaldım ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Lütfenyardımcı olun :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu nasıl bi yaklaşım ?? anlayamıyorum .. babam köyde yaşayan babasını ne demek ? dedem desenize ...
atalar ne güzel atasözleri söylemişde ben şimdi burdan söylemeyeyim sizinde kalbiniz kırılmasın ama şunu unutmayın gün gelir dedenizin yerinde siz olursunuz torununuzda size boyle yaklaşır .sizde anlarsınız bunun yanlış olduğunu ama iş işten geçmiş olur .. insan atasınadamı bakamıycak artık evlatları istemiyor diye nerden nereye geldik anlamak çok güç ...

Babanız babasını tabi ki de ev getirecektir. dedeniz sıkılıyor olabilir o da rahat edemiyor olabilir ama bu oğluyla onun arasında, sizi de düşünmek durumundalar fakat siz dedenizin evinde de doğmuş olabilirdiniz. biraz daha anlayışlı olmaya çalışmalısın, çok sıradan olacak ama o yaşlara o durumlara bizler de geleceğiz. Bırak elinden geldiği kadar ilgilen evle işlerle, çekip çevirmek zordur elbet okulla birlikte ama onlar da bunun farkındadır ve senden fazlasını bekleyemezler zaten.:34:

çocuğun üstüne gitmeyin çocuk haklı tamam dede dese daha doğru olurdu ama diğer konuda haklı yetişkin insanlar evi çekip çevirmede zorlanıyor hem çocuk hem okula gidiyor hemde evi çekip çeviriyor amcası evliyse onların bakması daha doğru olur babasının bunu düşünmesi lazımdı ama babalar anneler kadar düşünemiyor işte bu kadarını keşke biri söylese gerçi anlayışlı mı bakalım söylemeyle anlayacak mı orası da var ...yani canım ya sen söyleyecen yada sözü geçer biri söyleyecek bunu babana şimdi aklıma geldi kısa süreliğine geldiyse olacak o kadar ama hep siz bakacaksanız amcanların bakması daha münasip tabi

Merhabalar . Yardıma ihtiyacım var. Ben öğrenciyim kardeşim babam ve ben yaşıyoruz, annem çok önce vefat etti ev ile ben ilgileniyorum. Babam çok düşüncesiz. Köyde yaşayan babasını bize getirmek istediğini söyledi ilk ben de ona burda bakamayız ben okula gidiyorum bakıcak kimse yok sen de çalışıyosun sıkılır burda dedim ama dinlemedi getirdi. Şimdi evde rahat hareket edemiyorum, kardeşim de öyle. kendi evimizde misafir gibi olduk. Kendisi de sıkılıyo ama babam amcamlara götürmüyo ısrarla. Çok bunaldım ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Lütfenyardımcı olun :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence bir şekilde amcalara götürün, neden amcalara gitmesi gerektiğini de uygunca açıklayın derim

Back
X