Aile içinde karmaşık duygularim

hastaya bakmak zordur. onun psikosunu anlamak daha zordur. hele huysuzsa çift kat zordur.
hastaya bakmışsın iyi olmuş, elbette adamın psikosu sapıtmıştır. filan filan bunlara deyinmiyorum..

şu anda kendini düşünüp karar vermen lazım. kocana boşanma davası açıp ondan kurtulabilirsin.
evden atabilirsin. kendine de minicik bir ev tut. soğan ekmek yersin dertsiz başım dersin...
kimse kusura bakmasın kansermiş öyleymiş böyleymiş iyileşmiş, herşeyi alıp yapmayı bilen adam karısını da iki güzel söz söyler, vefadır bu. sen bana gül gibi baktın koşturdun der insanlık eder bir güzel laf eder..
demiyorsa ayıp... bu adamdan bir cacık olmaz.

Dikkat alıyorum canim çünkü dediğin hepsini yaptım fazlasını araba istedim milletten surat laf bile yedim ben nankör oldum adamı neselendirmek için şarkı şöledik annemle ben kabahati oldum sebebi bizi uyarmadigi için halbuki biz iyiliği için yapmistik beni dinlemedi ki hiç ne dediysem yapmadı umursamadi bende sorun olduğunu şöledi psikoloğa gittim gel çift terapisine gidelim 1 seans gittik şikayet ettiğimi soyledi ve gitmedi

Ne nokta ne virgül ikisine yok beyefendi benim düşüncem nokta.
ayy gülmekten ölcem şimdi.kusura bakmayın yaşadıklarınıza gülmüyorum anlatış tarzınız komiğime gitti.gerçekten arada saygısız
Şu an sınırımden ağlıyorum artık çok yoruldum eşimden ne kadar ınat uyuz bir insan sürekli tartışıriz bu sefer işin içine annemde dahil oldu sus başım ağrıyor gibi eşimin odasından battaniyemle pike ve yastığı aldım salonda uyucam eşim olan adam pike yi alıcam ver diyor ben bunla rahat ediyorum diyorum yorgan ida var bu Sira annem yeter artık dedi battaniye getirdi annem elimden aldı verdi o şahsiyet bende dedim allahım bildiği gibi yapsın toprak koymasin ama eşime annem büyük ihtimal üstüne alındı söylendi alıp başımı gidesim var çok yoruldum ve kırıldım konuyu tam Anlatamam is olabilirim soru sorabilirsiniz annemle yasiyoruz boşanmak istedigimi söylüyorum bosanmiyor
bu pike olayı son nokta olmuş sanırım.okuduğum kadarıyla eşiniz hasta olmadan önceyde aynı daavnışlar içersindeymiş.dediğiniz gibi biraz yalnız kalın başınızı dinleyin.eşinizle olucak gibiyse annenizlede yaşamayın artık.hakınızda hayırlısı olsun.

yasmin1985 yasmin1985 Eşim hep benim alttan almamı ister o istediğinde konuşmak ister ben köle izavra bende gülüyorum artık halime nişanı aticaktim düzelcem diye söz verdi evleneli 2.5 sene 1 senede nişanlık ben hep başımı dinleyip devam etmektense bosanirim daha mantıklı

Gerçekten kararlıysan ayrılmaya bir defa net konuşup dava aç

Konuştum bugün düşünüyorum da neden hala duruyorum dedim ölçtüm biçtim iyiliği ne diye düşünüyorum ama yok unutmuşum ne hayallerle evlenmistim sonu her zaman güzel bitmezmis bugün net öğrendim

Çok konuştum eşimle kesinlikle benimle iletişime geçmiyor başkalarıyla geçiyor ama kısıtlı çözemedim hala ama. Sabah yanına gittim konuşmak istediğimi söyledim sınırlı değilim dedim beğenmediğim huyları söyle dedim diyorum ama inatla benim dediğim diyorsun ben emir vaki konuşmalardan nefret ederim dedim KilicBaligi KilicBaligi ben artık yoruldugumu iletişime geçmek istediğimi olmadığını terapistime sorduğunu çift terapisine gidebileceğimizi söyledi ses etmezsen istemediğini anlarım dedim ve ben sağlıklı bir iletişim ve sürekli böyle olmasını istediğimi söyledim ama kabul etmezsen ben bosanacagimi p.ertesi günü avukat bakacagimi dedim çıktım odadan bu sırada 1 kez çift terapisine gittik gereksiz buldu terapisti dediği dediğini yapsan sorun ortadan kalkacak tedavi olurken hep diken diken üstündeydim 1. Eşimin ailesi bilmiyordu 2. Tedaviyi yarım bırakmak istedi bişey olursa ailesine nasıl açıklarım derken abisi aradı verdi veristirdi haklıydı aslinda battaniye ortunuyorum ama yetmiyordu yedekler de annemin odasında bizim odadaki bazan altında ev konusunda guvenemiyorum iletişim yok ilgi yok hep kendi var benim düşüncemin önemi yok tatlı dille de desem sevmek fayda etmiyor
O halde sonuç belli. Madem ki sorun çözemeye uğraşan taraf hep sensin ve eşin çözüm üretmeye yanaşmıyor o halde kaçınılmaz son ile karşı karşıyasınız. Anladığım kadarıyla kafanda bitirmişsin, duygusal olarak da kendini hazır hissettiğinde gerekli işlemlere başlarsın. Ama altını çizerek hazır hissettiğinde diyorum, kavga sonrası bir sinir anında açılmış bir dava olmasın. Bu yüzden çıkacağın gezi hem seni ortamdan uzaklaştıracak hem daha sağlıklı karar almanı sağlayacak.

yasmin1985 yasmin1985 Eşim hep benim alttan almamı ister o istediğinde konuşmak ister ben köle izavra bende gülüyorum artık halime nişanı aticaktim düzelcem diye söz verdi evleneli 2.5 sene 1 senede nişanlık ben hep başımı dinleyip devam etmektense bosanirim daha mantıklı
sen nasıl mutlu olucaksan onu yap zaten canım.

O halde sonuç belli. Madem ki sorun çözemeye uğraşan taraf hep sensin ve eşin çözüm üretmeye yanaşmıyor o halde kaçınılmaz son ile karşı karşıyasınız. Anladığım kadarıyla kafanda bitirmişsin, duygusal olarak da kendini hazır hissettiğinde gerekli işlemlere başlarsın. Ama altını çizerek hazır hissettiğinde diyorum, kavga sonrası bir sinir anında açılmış bir dava olmasın. Bu yüzden çıkacağın gezi hem seni ortamdan uzaklaştıracak hem daha sağlıklı karar almanı sağlayacak.

Dediğiniz uygulayacagim teşekkür ederim fikirleriniz icin

Back
X