- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi maviyesiltuna
hastaya bakmak zordur. onun psikosunu anlamak daha zordur. hele huysuzsa çift kat zordur.
hastaya bakmışsın iyi olmuş, elbette adamın psikosu sapıtmıştır. filan filan bunlara deyinmiyorum..
şu anda kendini düşünüp karar vermen lazım. kocana boşanma davası açıp ondan kurtulabilirsin.
evden atabilirsin. kendine de minicik bir ev tut. soğan ekmek yersin dertsiz başım dersin...
kimse kusura bakmasın kansermiş öyleymiş böyleymiş iyileşmiş, herşeyi alıp yapmayı bilen adam karısını da iki güzel söz söyler, vefadır bu. sen bana gül gibi baktın koşturdun der insanlık eder bir güzel laf eder..
demiyorsa ayıp... bu adamdan bir cacık olmaz.
Dikkat alıyorum canim çünkü dediğin hepsini yaptım fazlasını araba istedim milletten surat laf bile yedim ben nankör oldum adamı neselendirmek için şarkı şöledik annemle ben kabahati oldum sebebi bizi uyarmadigi için halbuki biz iyiliği için yapmistik beni dinlemedi ki hiç ne dediysem yapmadı umursamadi bende sorun olduğunu şöledi psikoloğa gittim gel çift terapisine gidelim 1 seans gittik şikayet ettiğimi soyledi ve gitmedi