Aile içinde karmaşık duygularim

E o zaman hemen bi avukata danış çok rahat çıkarırsınız evden tabi boşanmak istiyosan ev annenin sonuçta istese ikinizide atabilir evden sonuçta ama iyi düşün canım hayırlısı olsun hakkınızda

Çok yoruldum canim sogudum artık artışından çok ekşisi var yanına gidip uyumak dahi istemiyorum bu kibir ve kabrisi onceden neler şöledi artık evde durmak ıstemiyorum

Annemden destek görüyor bu sefer iyicene kabarıyor olay salonda oldu es29 ben 30

yanlis animsamiyor isem esiniz kanser idi.
maviyesil, esinin 1000 destege ihtiyaci var iken senin de 999 destege ihtiyacin var muhakkak. aldigi ilaclar, gordugu tedaviler dolayisiyla esinin tutarsiz-agresif-ani parlamali gececek gunleri bir sure... bu sure zarfinda stabil kalacak olan kisi sensin.

Annenizle yaşamanız çok saçma.
Evde devamli birileri olunca insan stresli oluyor ve kavgaya meyilli oluyor.
Tam anlamadım ama öyle bosanilacak bir olay göremedim ben?!

Çok yoruldum canim sogudum artık artışından çok ekşisi var yanına gidip uyumak dahi istemiyorum bu kibir ve kabrisi onceden neler şöledi artık evde durmak ıstemiyorum
Kocanı al karşına konuş ama ciddi olduğunu anlasın sonra çık bi avukat bul başlat işlemleri vakit kaybetme uzadıkça çirkinleşir herşey iyice..

peki siz ikiniz yasasaniz sorunlar devam edermi

Eşime göre hayır bana göre evet bilgisayar oyun oynar ilgilenmez sohbet etmez kesinlikle sorun cozemeyiz bu olay salı gününden surtusuyor aslında yüzümden yorgan bikeyi çekti aldı artan tarafları bana sokuyor çok sinirlendim carsambadan bu yana yanında yatmıyorum çift terapisine kabul etmiyor

yanlis animsamiyor isem esiniz kanser idi.
maviyesil, esinin 1000 destege ihtiyaci var iken senin de 999 destege ihtiyacin var muhakkak. aldigi ilaclar, gordugu tedaviler dolayisiyla esinin tutarsiz-agresif-ani parlamali gececek gunleri bir sure... bu sure zarfinda stabil kalacak olan kisi sensin.

Kanser mi?
Çok üzüldüm ya. Allah şifa versin.
Konu Sahibi eğer öyleyse lütfen ona destek olun. Kolay günler gecirmiyordur eminim. Agresif olabilir ama lütfen ona kötü davranmayın yazık ya..

Annenizle yaşamanız çok saçma.
Evde devamli birileri olunca insan stresli oluyor ve kavgaya meyilli oluyor.
Tam anlamadım ama öyle bosanilacak bir olay göremedim ben?!

O zaman para yoktu mecburen geldik şimdi bende güvenip çıkamıyorum iletişim yok denilecek sekilde

Kanser mi?
Çok üzüldüm ya. Allah şifa versin.
Konu Sahibi eğer öyleyse lütfen ona destek olun. Kolay günler gecirmiyordur eminim. Agresif olabilir ama lütfen ona kötü davranmayın yazık ya..

Tedavi gördü bitti zaten hep böyle yaparak oldu bu en başından böyledir şimdi değil semurcan semurcan bugüne kadar herşeyde onu düşündüm herşeyde maddi manevi emin ol ilacı alırken böyle degildi

Tedavi gördü bitti zaten hep böyle yaparak oldu bu en başından böyledir şimdi değil semurcan semurcan bugüne kadar herşeyde onu düşündüm herşeyde maddi manevi emin ol ilacı alırken böyle degildi

İyileştigine sevindim. Ama tekrarlanmamasi için moral önemli bence.
Ve siz neye guvenmiyorsunuz da ayrı eve cikmiyorsunuz? Eşiniz çalışıyorsa ayrı eve çıkın. Ayaklarınızın üstünde durmasını bilin. Kendi eviniz duzeniniz, kendi kazancıniz olursa bence daha mutlu olursunuz. .
Ev içinde ev olmaz. .

Çok bunaldim her tartışmada üzerimden çekip alıyor ilk degil yani kaç gece usumekten uyuyamadimı biliyorum
İki tane battaniye atsaniz. ? Biri sizin için biri esiniz için. Benim ustumden eşim yorgani cekse gider bi yorgan daha çıkarır yatarım yani. Sabahına da hesaplasirim. Çocuk gibi kusup yatak ayirmam. Yaşınız 30 bi de daha olgun olmanız lazım ikiniz için de diyorum bunu..

tedavinin bitmesi, hastaligin son bulmasi surecin tamamlandigi manasina gelmiyor.
o kullandigi ilaclarin etkisinin vucuttan atilmasi kim bilir ne kadar zaman alacak.
biraz sabirli olun.

Back
X