Aile içinde karmaşık duygularim

İyileştigine sevindim. Ama tekrarlanmamasi için moral önemli bence.
Ve siz neye guvenmiyorsunuz da ayrı eve cikmiyorsunuz? Eşiniz çalışıyorsa ayrı eve çıkın. Ayaklarınızın üstünde durmasını bilin. Kendi eviniz duzeniniz, kendi kazancıniz olursa bence daha mutlu olursunuz. .
Ev içinde ev olmaz. .

İletişim sıfır bir tek seks normal ilgi yok birgün Gelip de nasılsın günün nasıl gecti dememiş tır. Bastırmaya gelince bir dolu kavga eder bunları bilerek çıkarsa geri gelirim annemin evine çift terapisti nde kabul etmiyor

Herşey gözünüze batar olmuş koymuşsunuz bence yıpranmışsınız bilemiyorum çok zor bı durum cidden ayrı ev çözüm olabilirmi acaba oturup konuşsanız evlenmek zor ama boşanmak daha zor bence kurtulabilcekse evliliğiniz karşılıklı çabalamaya değer ama ömür boyu mutsuz olacaksanız...
Oturup iyice düşünün sinirli olmadığınız bi zamanda. maviyesiltuna maviyesiltuna

tedavinin bitmesi, hastaligin son bulmasi surecin tamamlandigi manasina gelmiyor.
o kullandigi ilaclarin etkisinin vucuttan atilmasi kim bilir ne kadar zaman alacak.
biraz sabirli olun.

Kanserden öncede boyleydi ömrümün sonuna kadar böyle gitmez ki onu düşündüm hep bugüne kadar pekala idare ediyorum bana etti laflar sözlere hakaretler yaralamayi bırak itiyor kendisinden

İki tane battaniye atsaniz. ? Biri sizin için biri esiniz için. Benim ustumden eşim yorgani cekse gider bi yorgan daha çıkarır yatarım yani. Sabahına da hesaplasirim. Çocuk gibi kusup yatak ayirmam. Yaşınız 30 bi de daha olgun olmanız lazım ikiniz için de diyorum bunu..

bilgecem senin yorumlarını çok beğeniyorum, benim bu kkında tek favorımsin çok zekice mantıklısın bu yazdıklarından belli oluyor kendine çok iyi bak saygı ve sevgilerimle :KK68:

Herşey gözünüze batar olmuş koymuşsunuz bence yıpranmışsınız bilemiyorum çok zor bı durum cidden ayrı ev çözüm olabilirmi acaba oturup konuşsanız evlenmek zor ama boşanmak daha zor bence kurtulabilcekse evliliğiniz karşılıklı çabalamaya değer ama ömür boyu mutsuz olacaksanız...
Oturup iyice düşünün sinirli olmadığınız bi zamanda. maviyesiltuna maviyesiltuna

Suan sinirlerim yatıştı guvenemiyorum bu adama a desem o z anlıyor birde iletişim yok sıfır çok yoruldum

İletişim sıfır bir tek seks normal ilgi yok birgün Gelip de nasılsın günün nasıl gecti dememiş tır. Bastırmaya gelince bir dolu kavga eder bunları bilerek çıkarsa geri gelirim annemin evine çift terapisti nde kabul etmiyor

Ben çift terapistine falan inanmıyorum. Boşuna para harcaniyor. Annenizi bi kaç gün bi tatile falan yollayın. Bütün elektronik aletleri bozun. Ve oturup eşinizle konuşun. En iyi terapi karşılıklı konusmaktir. Emin olun farkı göreceksiniz. Ama bagirmadan sırayla birbirinizde sevmediğiniz şeyleri söyleyin, nelerden hoşlanmadıginizi söyleyin. Bir daha böyle davranmayalim deyin . Sonra da sevdiğiniz özelliklerinizi sayın.
Ve gerekirse kağıda yazın. Buna dikkat edeceğinize söz verin. İkinizin de çok değerli olduğunuzu vs söyleyin. Güzel sözleri saymayayim şimdi.
Ama inanin her şey insanın elinde. Kuserek ömür curutuyorsunuz.
Allah korusun ya yine küs oldugunuz bir gün eşinize bir şey olsa?
Boş yere kusmeyin ya. Hayat çok güzel. Sevmek çok güzel. Olanın kıymetini bilin. Çünkü kaybedince mahvolursunuz.
Yeter ki isteyin bakın nasıl da her şey güzel olacak..

bilgecem senin yorumlarını çok beğeniyorum, benim bu kkında tek favorımsin çok zekice mantıklısın bu yazdıklarından belli oluyor kendine çok iyi bak saygı ve sevgilerimle :KK68:

Ya çok teşekkür ederim. Çok tatlısın :KK60:
Sen de kendine çok iyi bak :KK68::KK68:

İki tane battaniye atsaniz. ? Biri sizin için biri esiniz için. Benim ustumden eşim yorgani cekse gider bi yorgan daha çıkarır yatarım yani. Sabahına da hesaplasirim. Çocuk gibi kusup yatak ayirmam. Yaşınız 30 bi de daha olgun olmanız lazım ikiniz için de diyorum bunu..

Konuşmama izin vermiyor konuştuğumda bastırıyor ve dediğimi yanlış anliyor yada işine geldiği gibi yapiyor

@Bilgece canim konuşmaya çalıştım adam benle dalga geçiyor hiiii diye bu huyundan hoşlanmıyorum dedim adam umursamiyor ciddi anlamda çok çabaladım ama yok adam inadimi ınat diyor ben psikoloğa gidiyorum ve faydasını gördüm bu çift terapi beles

@Bilgece canim konuşmaya çalıştım adam benle dalga geçiyor hiiii diye bu huyundan hoşlanmıyorum dedim adam umursamiyor ciddi anlamda çok çabaladım ama yok adam inadimi ınat diyor ben psikoloğa gidiyorum ve faydasını gördüm bu çift terapi beles

O zaman bir aile Büyüğünü yanınıza alın konuşun. Belki dinler bu sefer.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Esiniz de kolay şeyler yasamamis. Allah şifa versin..

O zaman bir aile Büyüğünü yanınıza alın konuşun. Belki dinler bu sefer.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Esiniz de kolay şeyler yasamamis. Allah şifa versin..

O kadar bunalmislarki tamam boşanmak diyorlar onlarda sıkıldı bende bu seferde benim gücüne gider halbuki onca şeyi ben diyorum olmuyor onlar diyince oluyor

O kadar bunalmislarki tamam boşanmak diyorlar onlarda sıkıldı bende bu seferde benim gücüne gider halbuki onca şeyi ben diyorum olmuyor onlar diyince oluyor

Ya bence ya anneni bi yere gönder ya da sen esinle bi tatile çık. Bak iyi gelecek. Baktın ki olmuyor o zaman boşanmayi dusunursun. Neyse dediğim gibi hakkında hayırlısı. Ama çocuk gibi değil olgun gibi davranin lütfen.
Hayırlı geceler. .

Ya bence ya anneni bi yere gönder ya da sen esinle bi tatile çık. Bak iyi gelecek. Baktın ki olmuyor o zaman boşanmayi dusunursun. Neyse dediğim gibi hakkında hayırlısı. Ama çocuk gibi değil olgun gibi davranin lütfen.
Hayırlı geceler. .

İçimden gelmiyor ki konuşmak yine kendini haklı çıkarıp yine bastırcak artık yoruldum ondan susuyorum yanında yatmama sebebim çok yaptı yataktan itti neler dedi yüzünü bile görmek istemiyorum 2.5 senelik evliyim sanki 50 senedir evliyim sim gibi hissediyorum hayırlı geceler

Back
X