- 15 Haziran 2022
- 895
- 785
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Eş ailesinden birinin haksızlığını görüp eşinize anlattığınız zaman konunun nasıl ablanıza geldiğini göreceksiniz maalesefBunca zaman anlatmamıştım ama her gün beni huzursuz ediyordu hep anlatırsam içim rahatlayacak diye düşünüyordum.
Ablamın ailemle anlaşamadığını benim de aileme hak verdiğim için onun bana olan hakaret içerikli davranışları vardı, artık onunla görüşmeme kararı aldım
Bunca zaman hep tartışır yine konuşurduk bende eşime söylemezdim ama üzerimde aşırı bir negatif enerji oluyordu, söyleyemiyordum.
Ablamın başaramadığı her konuda ailemi suçladığını anlattım. Ayrıca olayları bambaşka bir şekilde kendine göre değiştirip olmayan şeyleri olmuş gibi kendini en haklı şekilde gösterecek şekilde konuştuğunu vs. Narsist özellikler taşıdığını..
Rahatlarım sanmıştım ama içimde huzursuzluk oldu, uzaktan onu iyi görüyordu eşim, şimdi ilerde yüz yüze geldiğimizde ne olacak , artık farklı bakar diye düşünüyorum
Ablam anlattığımı duyarsa bir de kendini kanıtlamak için bambaşka şekilde uğraşıp konuşacaktır , zaten saçma sapan anlatıyım ondan akıl alıyım bari falan diyordu ben yüz vermiyordum.
İyi etmemişsiniz, bir kavga anında canınızı yakmak için bunları kullanabilir...Bunca zaman anlatmamıştım ama her gün beni huzursuz ediyordu hep anlatırsam içim rahatlayacak diye düşünüyordum.
Ablamın ailemle anlaşamadığını benim de aileme hak verdiğim için onun bana olan hakaret içerikli davranışları vardı, artık onunla görüşmeme kararı aldım
Bunca zaman hep tartışır yine konuşurduk bende eşime söylemezdim ama üzerimde aşırı bir negatif enerji oluyordu, söyleyemiyordum.
Ablamın başaramadığı her konuda ailemi suçladığını anlattım. Ayrıca olayları bambaşka bir şekilde kendine göre değiştirip olmayan şeyleri olmuş gibi kendini en haklı şekilde gösterecek şekilde konuştuğunu vs. Narsist özellikler taşıdığını..
Rahatlarım sanmıştım ama içimde huzursuzluk oldu, uzaktan onu iyi görüyordu eşim, şimdi ilerde yüz yüze geldiğimizde ne olacak , artık farklı bakar diye düşünüyorum
Ablam anlattığımı duyarsa bir de kendini kanıtlamak için bambaşka şekilde uğraşıp konuşacaktır , zaten saçma sapan anlatıyım ondan akıl alıyım bari falan diyordu ben yüz vermiyordum.
Şimdiye kadar incitecek yüze vuracak laflar söyleyerek kavga etmedik, ama bazı şeyler yıllar sonra bile ortaya çıkabiliyor tabi ki çevremde gördümİyi etmemişsiniz, bir kavga anında canınızı yakmak için bunları kullanabilir...
Şimdiye kadar hiç öyle bir durumumuz olmadı ama yine de insan korkuyorKeşke anlatmasaydın. Bundan sonra eşinin Allah göstermesin ama ilk kavgada gardı bu olacak malesef
İnşallah olmasın da zatenŞimdiye kadar hiç öyle bir durumumuz olmadı ama yine de insan korkuyor
Eşe göre değişir anlatma meselesiBunca zaman anlatmamıştım ama her gün beni huzursuz ediyordu hep anlatırsam içim rahatlayacak diye düşünüyordum.
Bunca zaman anlatmamıştım ama her gün beni huzursuz ediyordu hep anlatırsam içim rahatlayacak diye düşünüyordum.
Kimseye açığını vermeyeceksin; ailen, anne baban, eşin, kardeşine bile.Şimdiye kadar incitecek yüze vuracak laflar söyleyerek kavga etmedik, ama bazı şeyler yıllar sonra bile ortaya çıkabiliyor tabi ki çevremde gördüm
benimde eşim arkadaşım gibi ve bunca zaman derdimi niye sakladığımı düşündüm. Eşim de evlenmeden önceden aile sorunları vardı sonradan düzeldi ben hiç yüzüne vurmadım herkes ilerde yüze vurursa diyor . 2 yıllık evliyiz 8 seneden beri de tanıyorum , ilerde böyle bişey yaparsa zaten çok büyük hayal kırıklığı olurEşe göre değişir anlatma meselesi
Ben herşeyi anlatırım
Anneme,ablalarima,arkadaslarima hic bişey anlatmam ama eşime s.ctigima kadar anlatırım
Sürekli aynı konudan dolayı sıkıntı, stres içindeydim, ben bunalırken mutlu taklidi yapıyodum resmen, dayanamadm söyledimYanlış yapmışsın. Rahmetli annem, en iyi koca bile olsa gün gelir yüzüne vurur derdi. Hep de haklı çıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?