- 10 Mart 2021
- 3
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Biriciksss
-
Siz nerede yaşamak istiyorsanız orada yaşayın bağlı kalmayın aileye çocuk için tek çocuksuz mutlaka bakmak için gelirlerSevgili hanımlar, üyeliğimi yeni aldım. Normalde eski uyeyim. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyduğum bi konu var. Hemen konuya giriyorum. Nişanlıyım, nişanlım ile aynı işi yapıyoruz yurtdışına gidip geliyoruz görev gereği devamlı. Nisanlimin suan kirada oldugu yer isimize gittigimiz yere 15dk bizim cok isimize geliyor. Ve orada kalmak o tarafta oturmak istiyoruz. Nisanlimin ailesi uzakta. Ben Ailemin tek çocuğuyum, tek torunuyum. Babam genelde emrivakileri sever, şuan bana söylediği şey evlendikten sonra gelin karşı dairemizde oturun. ( daire bizim, üst katımızda da babaannem dedem oturuyor apartmanda)
Nişanlım ve ben ise böyle bir şey istemiyoruz.
Bunu kirmadan belirttim babam ilerisi için planları olduğunu, istemiyorsanız sizin işinize yakın bi yer almayi dusunuyorum, babaannenler ile birlikte 3 daire bi yerde yaşarız gibi şeyler söyledi. Yani 4 katlı bi bina tarzinda. Nisanlim bu sekilde zaten yasamak istemiyor. Biliyorum. Bende istemiyorum. Gel gelelim cocuk mevzusu. 29 yasindayim, evlendikten sonra cocuk yapmak isterim nisanlimda boyle dusunuyor. Allah kismet ederde olursa ben bu cocuga tek basima bakabilir miyim? Yeğenlerim vs yok. Hic bebek tutmadim bile yani tecrubeli degilim. Annem devamli torunuma ben bakacagim, gelirsiniz karsi daireye diyip duruyor. Onlari da anlıyorum. Fakat Benim istediğim olay bu değil. Sadece çocuk konusunda fikir istiyorum. Ailemle evimizin arası istanbul trafiğinde 40dk aşağı yukarı. Bebek olsa annem sık sık gelip gitse olmaz mi diye düşünüyorum . Sizce ?
Okuduğunuz için teşekkür ediyorum, fikirlerinizi bekliyorum.
Sevgiler
Hergun değil. Mesela 1 hafta boş oluyorum boş gunlerim üst üste geliyor benim. Ofiste çalışmıyorum. Degisik bi iş sistemim var. O günlerde gelmeyi tercih etse yeterli diye düşünüyorum arada bir annem için ya da ise doğumdan sonra başladığımda sadece yola giderken bırakabilirim anneme gibiHem pastam dursun hem karnım doysun istiyorsun.
Uzak oturalım ama annem her gün 40 dk yol gelsin demeniz bencillik.
Ailen zaten ısrarcı.
Sen gelmezsen biz geliriz diyor.
Nişanlın zaten aynı binada oturmak istemiyormuş, bu konu da biraz aileni dizginlemelisin.
Şahsen ben nişanlıyken eşimin ailesi gelin karşıma oturun, gelmezseniz siz nereye biz oraya derse evlenmeyi bir daha düşünürüm.
Kesinlikle çok kafama takıyorum yani bunu babama anlatmalıyım bi sekildeilla ayni bina olmamali bunun cozumu.. ayni sokakta ayni semtte uc daire alin isinize yakin. bebege de bakarlar. hem ayri bir hayatiniz da olur. ayni apartmanda zor gercekten.
eğer nişanlın boyle bir şey istemiyorsa bence annenizin babanızın dediğine gore is yapmayın. bunun erkek ailesi ile dib dibe olmaktan bir farki yok.Siz nerede yaşamak istiyorsanız orada yaşayın bağlı kalmayın aileye çocuk için tek çocuksuz mutlaka bakmak için gelirler
Çocuğu çocuk olunca düşün.Hergun değil. Mesela 1 hafta boş oluyorum boş gunlerim üst üste geliyor benim. Ofiste çalışmıyorum. Degisik bi iş sistemim var. O günlerde gelmeyi tercih etse yeterli diye düşünüyorum arada bir annem için ya da ise doğumdan sonra başladığımda sadece yola giderken bırakabilirim anneme gibi
Dunyanin en zevkli ve kolay isi bebek bakmak "uykusuzluk ve yorgunluk " gülü sevip dikenine katlanmak ...Sevgili hanımlar, üyeliğimi yeni aldım. Normalde eski uyeyim. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyduğum bi konu var. Hemen konuya giriyorum. Nişanlıyım, nişanlım ile aynı işi yapıyoruz yurtdışına gidip geliyoruz görev gereği devamlı. Nisanlimin suan kirada oldugu yer isimize gittigimiz yere 15dk bizim cok isimize geliyor. Ve orada kalmak o tarafta oturmak istiyoruz. Nisanlimin ailesi uzakta. Ben Ailemin tek çocuğuyum, tek torunuyum. Babam genelde emrivakileri sever, şuan bana söylediği şey evlendikten sonra gelin karşı dairemizde oturun. ( daire bizim, üst katımızda da babaannem dedem oturuyor apartmanda)
Bunu kirmadan belirttim babam ilerisi için planları olduğunu, istemiyorsanız sizin işinize yakın bi yer almayi dusunuyorum, babaannenler ile birlikte 3 daire bi yerde yaşarız gibi şeyler söyledi. Yani 4 katlı bi bina tarzinda. Nisanlim bu sekilde zaten yasamak istemiyor. Biliyorum. Bende istemiyorum. Gel gelelim cocuk mevzusu. 29 yasindayim, evlendikten sonra cocuk yapmak isterim nisanlimda boyle dusunuyor. Allah kismet ederde olursa ben bu cocuga tek basima bakabilir miyim? Yeğenlerim vs yok. Hic bebek tutmadim bile yani tecrubeli degilim. Annem devamli torunuma ben bakacagim, gelirsiniz karsi daireye diyip duruyor. Onlari da anlıyorum. Fakat Benim istediğim olay bu değil. Sadece çocuk konusunda fikir istiyorum. Ailemle evimizin arası istanbul trafiğinde 40dk aşağı yukarı. Bebek olsa annem sık sık gelip gitse olmaz mi diye düşünüyorum , benim isim 8 5 ofis işi degil. boş gunlerim üst üste oluyor, mesela 4 4 gün bazen 1 hafta vs. O günlerde gelmeyi tercih etse . Ya da ben bebegi biraksam anneme giderken yola ? Zaten ilk 1 yıl izin alırım tabiki. O dönemde kalabilir ara ara belki de bilemedim . Sizce ?
Sevgiler
Ilk once eşinizin ailesiyle ayni apartmanda oturmak istermiydiniz? Bence istemezdiniz o zaman eşiniz de hakli. Çok uzak olmak da iyi değil dip dibe olmak da. Mesela ben hamileliğimi zor geçiriyorum. Annem yanimda olmasa nasil idare ederim bilmiyorum. En zor zamanlarda hem ablalarim hem ben annemin yardimina siğiniyoruz. Aslinda çok uzak olmamak inan çok işine yariycak. Tabiki hep onlar bakmasin çocuğun senin duzeninle buyusun. Diğer konu evin tek kizisin yanimizda ol demeleri biraz saçma. Mesela biz 3 ablayiz heremiz bir yerdeyiz. Ne yakindayiz ne uzakda. Ayni şehrin farkli farkli semtlerindeyiz zor animizda yardimimiza koşa biliyoruz. Biz kirada kaldiğimizda babam bizim bahcede size ev yapaljm demisdi ama sirf aile gibi ayri bir duzenimiz olsun diye biz de pek yanaşmadik. Tabiki birinin cani agrisa , bir sorunlari olsa hemen koşariz yanlarina. Ve sadece saglik durumunda geçerli bu ayri kalma. Sonuçta bir aileyiz. Yaşli insanlar onlara da yardim gerek. Eşimin ailesi kiskanc biraz. O yuzden tarazliği korumaya çalisiyoruzSevgili hanımlar, üyeliğimi yeni aldım. Normalde eski uyeyim. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyduğum bi konu var. Hemen konuya giriyorum. Nişanlıyım, nişanlım ile aynı işi yapıyoruz yurtdışına gidip geliyoruz görev gereği devamlı. Nisanlimin suan kirada oldugu yer isimize gittigimiz yere 15dk bizim cok isimize geliyor. Ve orada kalmak o tarafta oturmak istiyoruz. Nisanlimin ailesi uzakta. Ben Ailemin tek çocuğuyum, tek torunuyum. Babam genelde emrivakileri sever, şuan bana söylediği şey evlendikten sonra gelin karşı dairemizde oturun. ( daire bizim, üst katımızda da babaannem dedem oturuyor apartmanda)
Bunu kirmadan belirttim babam ilerisi için planları olduğunu, istemiyorsanız sizin işinize yakın bi yer almayi dusunuyorum, babaannenler ile birlikte 3 daire bi yerde yaşarız gibi şeyler söyledi. Yani 4 katlı bi bina tarzinda. Nisanlim bu sekilde zaten yasamak istemiyor. Biliyorum. Bende istemiyorum. Gel gelelim cocuk mevzusu. 29 yasindayim, evlendikten sonra cocuk yapmak isterim nisanlimda boyle dusunuyor. Allah kismet ederde olursa ben bu cocuga tek basima bakabilir miyim? Yeğenlerim vs yok. Hic bebek tutmadim bile yani tecrubeli degilim. Annem devamli torunuma ben bakacagim, gelirsiniz karsi daireye diyip duruyor. Onlari da anlıyorum. Fakat Benim istediğim olay bu değil. Sadece çocuk konusunda fikir istiyorum. Ailemle evimizin arası istanbul trafiğinde 40dk aşağı yukarı. Bebek olsa annem sık sık gelip gitse olmaz mi diye düşünüyorum , benim isim 8 5 ofis işi degil. boş gunlerim üst üste oluyor, mesela 4 4 gün bazen 1 hafta vs. O günlerde gelmeyi tercih etse . Ya da ben bebegi biraksam anneme giderken yola ? Zaten ilk 1 yıl izin alırım tabiki. O dönemde kalabilir ara ara belki de bilemedim . Sizce ?
Sevgiler
Emrivaki seven baba evi içine de karışır. Mesafe iyidir. Maddi durumunuzda iyiye benziyor anlattığınız kadarıyla, güvenilir tam zamanlı bir bakıcı tutarsınız. Ayrıca daha doğup doğmayacağı bile belli olmayan bir çocuk mevzusu için sürekli müdahalenin olacağı net olan bir yerde yaşamakta... Bilemedim.Sevgili hanımlar, üyeliğimi yeni aldım. Normalde eski uyeyim. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyduğum bi konu var. Hemen konuya giriyorum. Nişanlıyım, nişanlım ile aynı işi yapıyoruz yurtdışına gidip geliyoruz görev gereği devamlı. Nisanlimin suan kirada oldugu yer isimize gittigimiz yere 15dk bizim cok isimize geliyor. Ve orada kalmak o tarafta oturmak istiyoruz. Nisanlimin ailesi uzakta. Ben Ailemin tek çocuğuyum, tek torunuyum. Babam genelde emrivakileri sever, şuan bana söylediği şey evlendikten sonra gelin karşı dairemizde oturun. ( daire bizim, üst katımızda da babaannem dedem oturuyor apartmanda)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?