Aile ile görüşmemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem hasta gelemiyorlar ben gidiyorum izinlerde vs deyiver. Sorarlarsa iyi cok sukur falan de. Baskalarinin hayatini didik didik soran tipler vardir her yerde. Kacamazsiniz bunlardan. Yalan soylemeye alistirin kendinizi
Alıştırsam iyi olacak sanırım çünkü anlatmak İstemiyorum insanları ilgilendirdiğini düşünmüyorum

Benim bir ara kardeşimle aram açılmıştı. Soran meraklı akrabalara: "iyi şükür. Bir yaramazlık yok. Koşturup duruyor iş güç" derdim. Kimsede fazlasını sormuyor. Görüşümüyorum deseniz arkasından sorular kesilmez meraklılarin.

12 yasında babamı kaybettım ben 26 yasındayım ben soylemedıkten sonra kımse bılmez. Ogrenmelerını hıc ıstemedım unı bıtene kadar kımsenın acır gozle bakmasını ıstemedım. Sen ıstemedıkten sonra kımse bılmez. Eskısı gıbı kus olmadıgınız zamand nasıl davranıyorsanız oyle ya benım annem soyle yemek yapar bıyle yapr deyınce arkadasın benımkıde boyle yapıyor demeye devam edeceksın. Gelıp gıtme meselesıne de kımse karısamaz kı gecen gıttım geldım dıyebılırsın ben evlendım baska sehırdeyım aılem zaten gelemez uzak. Sen aynı sekılde kus olmamıs gıbı anlat herkese. Zaten yakınların bılır gorusmedıgı. Kımsenın bılmesıne gerek yok. Hala babamın olmadıgını sadece babası annesı olmayanlara onlr soylerse soylerım cunku bılırler anlarlar halımden dıye.

12 yasında babamı kaybettım ben 26 yasındayım ben soylemedıkten sonra kımse bılmez. Ogrenmelerını hıc ıstemedım unı bıtene kadar kımsenın acır gozle bakmasını ıstemedım. Sen ıstemedıkten sonra kımse bılmez. Eskısı gıbı kus olmadıgınız zamand nasıl davranıyorsanız oyle ya benım annem soyle yemek yapar bıyle yapr deyınce arkadasın benımkıde boyle yapıyor demeye devam edeceksın. Gelıp gıtme meselesıne de kımse karısamaz kı gecen gıttım geldım dıyebılırsın ben evlendım baska sehırdeyım aılem zaten gelemez uzak. Sen aynı sekılde kus olmamıs gıbı anlat herkese. Zaten yakınların bılır gorusmedıgı. Kımsenın bılmesıne gerek yok. Hala babamın olmadıgını sadece babası annesı olmayanlara onlr soylerse soylerım cunku bılırler anlarlar halımden dıye.
Sizi o kdr iyi anlıyorum ki bendede o açıma duygusunu istemediğim için anlatmak istemiyorum ama insanlar anlıcak gibi hissediyorum ailemden bahsetmediğim için

Benim bir ara kardeşimle aram açılmıştı. Soran meraklı akrabalara: "iyi şükür. Bir yaramazlık yok. Koşturup duruyor iş güç" derdim. Kimsede fazlasını sormuyor. Görüşümüyorum deseniz arkasından sorular kesilmez meraklılarin.
Evet görüşmüyorum desem altını çok deşecekler

Sizi o kdr iyi anlıyorum ki bendede o açıma duygusunu istemediğim için anlatmak istemiyorum ama insanlar anlıcak gibi hissediyorum ailemden bahsetmediğim için
Hayır bahsedın canım yanı küs olmanız o ınsanların hıc hayatınızda olmadıgı anlamına gelmıyor kı. Esımle sehır sehır gezıyoruz gezecegız bır suru ınsan gırecek hayatıma sadece cok samımı olduklarım yanında aılem hakkında konusurum. Aıle konusu muhakkak konusulur dınleyıcı olurum bazen ben. Yanı konusmak zorunda degılım. Esımın aılesı daha baskın mesela dogum yapcam goruncem gelecek annen neden gelmıyor dıyen cıkmıyord ya ben annemsız yapamam dıyen oluyor sen nasıl yapcan fılan bende boyle olması lazım dıyorum ben ana kuzusu degılım dıyorum. Annem bayram ustu gelemez ben o kadını zorlayamam kısa dogrı gelır hersyın bır oluru vardır ve ben nasıl ıstersen oyle olur zaten zamanla acıklama yapmayı bırakırsınız kımse sen ıstemedıkce hayatına mudahıl olamıyor yılların tecrubesı😁

Anne babayla gorusmeme sebebi nedir? Tamam bende akrabalarimla gorusmem ama ne bilim annene nasil dayaniyorsun. Babam cok bunalttigi halde anneme dayanamam yani

Galıba konu sahıbı cok annecı babacı ıdı. Evlılıgı tehlıkedeydı tercıh yaptı. Yoksa bu kız annesıne babasına kusmezdı bursaya alısmaya calısıyordu dogru kısıyse

Ben sadece soruma cevap istemiştim herkez kafasına göre yazmış dediğiniz gibi yapacağım çünkü anlatmak İstemiyorum güvenemiyorum insanlara
Givenmenize de gerek yok zaten, sizi gerçek anlamda tanımayan dışarıdaki insanlara her zaman yuvarlak cevaplar verin. Ayrıntıya gerek yok, ne kadar taviz verirseniz o kadar tepenize çıkarlar.

Givenmenize de gerek yok zaten, sizi gerçek anlamda tanımayan dışarıdaki insanlara her zaman yuvarlak cevaplar verin. Ayrıntıya gerek yok, ne kadar taviz verirseniz o kadar tepenize çıkarlar.
Kesinlikle o yüzden böylesi en iyisi değer veriyoruz içimizi döküyoruz yarin bi gün başka yerlerde duyuyoruz

Kesinlikle o yüzden böylesi en iyisi değer veriyoruz içimizi döküyoruz yarin bi gün başka yerlerde duyuyoruz
Ben sizi konularınıza bakınca hatırladım, hatta iş arkadaşlarınızın size geldiği için ailenizi sorarlarsa ne diyeceğiniz konusunda endişenizin olduğu konuya(kayınvalideyle aynı apartmandayım o da söylerse diye tereddüt etmiştiniz) cevap da yazmışım.

Bu aile konusu sizin bir travmanız, ben bunu çok iyi anlıyorum karakterlerimiz bu konuda çok benzer sizinle. Yalnız ben tek konunuzu görmüştüm diğer konularınızda yaklaşık olarak aynı içerikte. Ukalalık etmek istemem ama nacizane tavsiyem isterseniz eğer, İnsanlara karşı ketun olmayı öğrenmelisiniz. Durumunuzun normal olduğunu öncelikle içinizde sindirin, herkes sizinle aynı hayatı yaşamasa da herkesin sınav olduğu belli durumlar var hayatta kiminin ki sağlık, kimininki aile, kimininki iş.. Hayatınızda sahip olduğunuz güzellikler için şükredin. Bu aşamadan sonra da insanları gözlemleyin. Herkes her şeyi söylemez mesela, o insanları gözlemleyin, onlara böyle özel hayatlarıyla ilgili sorular geldiğinde tavırları nasıl oluyor, ona göre sizde kendi davranışınızı şekillendirin. Dediğim gibi ne kadar taviz verirseniz o kadar çok ezilirsiniz, özel hayatınızı dostlarınıza açın, arkadaşlarınıza değil. Birde iş arkadaşından dost olmaz. Yani en ufak zaafınızı öğrendiler mi iş yerinde ayağınızı kaydırma ihtimalleri var, iş arkadaşlarınızı iyi ölçmek lazım bence. İş yerinden tanışıp dost olan var mı, tabi ki var. Ama her zaman temkinli davranmakta fayda var. Siz var olan güzelliklerle mutlu olmaya bakın, o ne dedi bu ne yaptı ben öyle dersem şu kişi ne düşünür sorularıyla zihninizi meşgul etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X