- 28 Haziran 2023
- 51
- 23
- 8
- 32
- Konu Sahibi lepistesss1
-
Aklım öyle diyor ama anne baba ahı almakta istemiyorum. Ama vazgeçip onların dediğini yaparsam da asla birey olduğumu kabul edemicekler ve hep kendi istedikleri şekilde beni kolaylıkla yönlendirebileceklerini zannedip her şeyime yön vercekler gibi hissediyorum.Aileleri asla onların istediği hayatın dışında bir hayat istediğinize ikna edemezsiniz zaten. Onların istediğini istemiyorsanız ya zorla tutuluyorsunuz ya da inadına yapıyorsunuzdur. O yüzden ikna etmeye çalışmayın, siz kendi istediğiniz yerde kendi istediğiniz insanla düzeninizi kurun. İşiniz de var zaten bir şeyler istediğiniz gibi olmazsa tayin istersiniz başka yere
Tam olarak öyle olacakkendi istedikleri şekilde beni kolaylıkla yönlendirebileceklerini zannedip her şeyime yön vercekler gibi hissediyorum.
Aklım öyle diyor ama anne baba ahı almakta istemiyorum. Ama vazgeçip onların dediğini yaparsam da asla birey olduğumu kabul edemicekler ve hep kendi istedikleri şekilde beni kolaylıkla yönlendirebileceklerini zannedip her şeyime yön vercekler gibi hissediyorum.
aynı şeyi yaşıyoruz ve aynı şeyleri hissediyoruz yalnız değilmişimAklım öyle diyor ama anne baba ahı almakta istemiyorum. Ama vazgeçip onların dediğini yaparsam da asla birey olduğumu kabul edemicekler ve hep kendi istedikleri şekilde beni kolaylıkla yönlendirebileceklerini zannedip her şeyime yön vercekler gibi hissediyorum.
Ya inanın ki onları da anlıyorum üzülücekler ayrı olcakları için bir şey olduğunda yetişemeyiz diye bakıyolar olaya. Ama napabilirim tek bu şekilde olan ben değilim dünyada millet ülke değiştiriyor. Önceki olaydan dolayı da aklım onları dinlememem gerektiğini sırf bu yüzden evlatlarını kolay kolay silebeiliyolarsa silsinler diye söyleniyor artık.Onların dediğini yapmadım diye anne baba bana ah edecekse ben onlara anne baba demem.
Anne baba olmak böyle bir şey değil.
Yaaaaynı şeyi yaşıyoruz ve aynı şeyleri hissediyoruz yalnız değilmişim
Ya inanın ki onları da anlıyorum üzülücekler ayrı olcakları için bir şey olduğunda yetişemeyiz diye bakıyolar olaya. Ama napabilirim tek bu şekilde olan ben değilim dünyada millet ülke değiştiriyor. Önceki olaydan dolayı da aklım onları dinlememem gerektiğini sırf bu yüzden evlatlarını kolay kolay silebeiliyolarsa silsinler diye söyleniyor artık.
Ayhh okurken ben darlandim senin yerine. Ailen cok zor insanlar gercekten bu ne yaMerhaba arkadaşlar yine bir derdimi aşamadığım için burdayım. Buraya içimi dökmek iyi geliyor. 30 yaşındayım mesleğim var doğuda görev yapıyordum bu sene tayin isticektim ama hayatıma biri girdi önceki konulardan bilenler bilir çakılı mesleğinden dolayı demiştim. Ben de orada kalmaya karar verdim ayrılabilirse birlikte ayrılalım ordan diye. Ama gelin görünki ailem sıkıntı çıkarmaya başladı. Mantıklı davranmıyormuşum insanlar batıya kaçarmış ben doğuda kalıyormuşum karşı taraf seviyorsa o gelsinmiş diyorum ben orada mutluyum ve o da orada çakılı. İşte o çakılı olduğu içi orada zorunluluktan kalıyormuşum mutlu değilmişim. Buraya gelince mutsuz olursam napıcaksınız diyorum. Ona cevap yok zaten 100 kere mutluyum orada o yüzden kalmak istiyorum dememe rağmen asla dinlemeyip beni bastırarak konuşuyolar. Bu arada ailemin olduğu ili de sevmiyorum. Böyle bişey olmasaydı tayin olarak yine orayı yazmıcaktım. Son sene yapmasaymışım böyle bir şey çocuğa karşı değillermiş benim evlenmeme de karşı değillermiş ama yaptığım doğru değilmiş seviyorsa o koşsunmuş peşimden. Ailemin olduğu ilde kiralar aşırı pahalı dedim biz nasıl kira ödicez burada zorlanırız ödeyen nasıl ödüyor diyolar. Bir de oraya gidiyomuş yanlarına gelmiyomuşum diye onları sevmiyor ve onları siliyor oluyomuşum. Napcağımı şaşırmış durumdayım sevgilime de anlatmak istemiyorum olanları. Sıkışmış gibi hissediyorum. Bu arada benim önceden bu kullanıcı adıma benzer başka kullanıcı adım vardı onun şifresini hatırlayamadığım için bunu açtım. Pandemi zamanında da o hesabımla yazdıklarımı belki hatırlayan vardır o zaman başka biri vardı 6 senelikti evlenmek istiyorduk ama annem pandemiyi bahane edip türlü sıkıntılar çıkarmış ve hatta bana hakarette bulunmuştu. Bi türlü ailemin tanışmaya yanaşmaması ve kendi aramızda olan sorunlardan dolayı iş ayrılığa gitti ve ayrılmıştık. Annem bana şimdi ben o çocuğu da karşı değildim diyor ki bazı huylarını sevmediğini söylüyordu 2 sene yanaşmadı nasıl karşı olmuyor anlamış değilim. Yok bekleseymiş demekki sevmiyormuş seven çok çabuk vazgeçmez diyodu bir de. Şimdi bunda da türlü sorunlar çıkarmaya başladılar aynı şekilde. Uzakmış onlar oraya gelemezmiş maddi durum yetersizmiş ben bunları düşünmüyormuşum çünkü ailemi önemsemiyormuşum. Bastırılmış hissediyorum onları da anlıyorum ama onlardan da beni anlamalarını isterdim. Sanki böyle bana istiyormuş aslında karışmıyolarmış gibi gösterip beni manipüle ediyolarmış gibi hissetmeye başladım. Hiç destek değiller hep engeller gibi gelmeye başladı ve bu durum artık beni üzmekten çok öte bişeye evrilmeye başladı. Biraz fazla uzun oldu ama daha fazla kısaltamadım sonuna kadar okuyan hakkını helal etsin şimdiden teşekkürler
Gerçekten öyleler bunu onlara söylediğimde asla kabullenmiyolarAyhh okurken ben darlandim senin yerine. Ailen cok zor insanlar gercekten bu ne ya
Ah keşke onlarda öyle deseler. Onlar beni onları düşünmediğim ailemi silip attığım düşüncesiyle suçluyolar. Bu da insanı yıpratıp üzüyor.30 yasindasiniz, aileniz bu kadar baskin olmamali.
Fikirlerini elbette soylesinler, siz de degerlendirin. Acele karar vermeyin.
Ama bu kadar yani.
Karar sizin, neticede koca sizin olacak. O sehirde siz yasayacaksiniz.
Valla çocuk değilsiniz mesleğiniz var yani karar size ait bosverin gerçekten nerde mutluysaniz orda kalın mutsuz olsanız diyecekler yine herkes ne yapıorsa sende onu yap yani en iyisi sizin kararinizMerhaba arkadaşlar yine bir derdimi aşamadığım için burdayım. Buraya içimi dökmek iyi geliyor. 30 yaşındayım mesleğim var doğuda görev yapıyordum bu sene tayin isticektim ama hayatıma biri girdi önceki konulardan bilenler bilir çakılı mesleğinden dolayı demiştim. Ben de orada kalmaya karar verdim ayrılabilirse birlikte ayrılalım ordan diye. Ama gelin görünki ailem sıkıntı çıkarmaya başladı. Mantıklı davranmıyormuşum insanlar batıya kaçarmış ben doğuda kalıyormuşum karşı taraf seviyorsa o gelsinmiş diyorum ben orada mutluyum ve o da orada çakılı. İşte o çakılı olduğu içi orada zorunluluktan kalıyormuşum mutlu değilmişim. Buraya gelince mutsuz olursam napıcaksınız diyorum. Ona cevap yok zaten 100 kere mutluyum orada o yüzden kalmak istiyorum dememe rağmen asla dinlemeyip beni bastırarak konuşuyolar. Bu arada ailemin olduğu ili de sevmiyorum. Böyle bişey olmasaydı tayin olarak yine orayı yazmıcaktım. Son sene yapmasaymışım böyle bir şey çocuğa karşı değillermiş benim evlenmeme de karşı değillermiş ama yaptığım doğru değilmiş seviyorsa o koşsunmuş peşimden. Ailemin olduğu ilde kiralar aşırı pahalı dedim biz nasıl kira ödicez burada zorlanırız ödeyen nasıl ödüyor diyolar. Bir de oraya gidiyomuş yanlarına gelmiyomuşum diye onları sevmiyor ve onları siliyor oluyomuşum. Napcağımı şaşırmış durumdayım sevgilime de anlatmak istemiyorum olanları. Sıkışmış gibi hissediyorum. Bu arada benim önceden bu kullanıcı adıma benzer başka kullanıcı adım vardı onun şifresini hatırlayamadığım için bunu açtım. Pandemi zamanında da o hesabımla yazdıklarımı belki hatırlayan vardır o zaman başka biri vardı 6 senelikti evlenmek istiyorduk ama annem pandemiyi bahane edip türlü sıkıntılar çıkarmış ve hatta bana hakarette bulunmuştu. Bi türlü ailemin tanışmaya yanaşmaması ve kendi aramızda olan sorunlardan dolayı iş ayrılığa gitti ve ayrılmıştık. Annem bana şimdi ben o çocuğu da karşı değildim diyor ki bazı huylarını sevmediğini söylüyordu 2 sene yanaşmadı nasıl karşı olmuyor anlamış değilim. Yok bekleseymiş demekki sevmiyormuş seven çok çabuk vazgeçmez diyodu bir de. Şimdi bunda da türlü sorunlar çıkarmaya başladılar aynı şekilde. Uzakmış onlar oraya gelemezmiş maddi durum yetersizmiş ben bunları düşünmüyormuşum çünkü ailemi önemsemiyormuşum. Bastırılmış hissediyorum onları da anlıyorum ama onlardan da beni anlamalarını isterdim. Sanki böyle bana istiyormuş aslında karışmıyolarmış gibi gösterip beni manipüle ediyolarmış gibi hissetmeye başladım. Hiç destek değiller hep engeller gibi gelmeye başladı ve bu durum artık beni üzmekten çok öte bişeye evrilmeye başladı. Biraz fazla uzun oldu ama daha fazla kısaltamadım sonuna kadar okuyan hakkını helal etsin şimdiden teşekkürler
Ah alacak bir durum göremedim ben. İşinizi yapıyorsunuz sonuçta. İş yapmayıp kalsaydınız haklılardı derdim ama. Oraya alıştığınızı yeni bir düzene kendinizi şimdilik hazır hissetmediğinizi söyleseydiniz. Onun için kalıyor gibi gorunmezdiniz belki.Aklım öyle diyor ama anne baba ahı almakta istemiyorum. Ama vazgeçip onların dediğini yaparsam da asla birey olduğumu kabul edemicekler ve hep kendi istedikleri şekilde beni kolaylıkla yönlendirebileceklerini zannedip her şeyime yön vercekler gibi hissediyorum.
İstemedim il dışı kesin net bir karar olduğu için annem benimle konuşmuyor. Konuşmadığım gibi tüm akrabalarımıza beni rezil etti memlekette. Akılsız bu millet batıya gider bu doğuya yerleşiyor, millet ailesin yanından ayrılmaz bu tam tersi bizi hiç düşünmüyor gibi gibi şeyler söylüyor. Anneme karşı aşırı kırgınım bu şekilde akrabalara da döktüğü için. Herşeyden soğudum sayesinde.Konuya denk geldim. Ben bunu hangi ara yazdım dedim cok şaşırtıcı yasimiz ve yasadiklarimiz ayni resmen neye karar verdiniz son durum nedir merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?