Aile ile tanisma

Gelecek hakkında da konuşuyorduk.Oturacagimiz ev eşyalar cocuk vs...Hatta ablasıyla da konuşuyorlarmis nasil yapalım vs.. diye.Bohca işini konuşmuşlar. Yani ben hicbisey anlamadım gerçekten.Bu yaşıma kadar hep evlilik için gorsumelerim oldu hiç flortum olmadi.Onlardada çabuk.karar veriyordum.Ben bunu çözemedim ne iyi ne kötü diyebiliyorum

Bizde eşimle sevgiliyken bu tür evlilikle ilgili hayallerimiz olurdu ama iş ciddiye binince ben kendimi geri çekmiştim çünkü ne bilim ailelerden çekiniyorum utanıyordum sonra eşim benimle ciddi değilsen ayrılalım deyince mecburen o kabul etmiştim ama erkek niye çekinir bilmiyorum belki de gerçekten çekiniyordur. Üzerine gidin baktınız olmuyor ayrılmaktan bahsedin kabul ederse zaten ciddi değilmiş der yolunuza bakarsınız

Arkadasiniza hesap acmaniz cok zor olmasa gerek. Ayrica yasak baskasinin ayni hesabi kullanmasi.
Arkadaşım bu işlerden fazla anlamıyor eski dönemlerden kalma gibi internet alışverişi bu tarz yerlere kayit olma onun için tedirgin edici bisey.Kullanmiyor benim hesabımı o adına yazdim cevaplarına gösterdim zaten o yazmadığı için devamlılığı kısa sürdü.Sirf gözü açılsın diye düşündük.Onu düşünürken ben bir şeyin içine düştüm.debelenip duruyorum

Keske flort deneyimlerinizde olsaydi o zaman daha kolay cozebilirdiniz adami. Bence adam sizi sevmiyor yaptiklarida gosteristen ibaret.

Onun adina siz acabilirdiniz yine ona ogretebilirdiniz. Dunyadan bi haber arkadasim olsaydi ona birseyleri ogretmeye calisirdim hic degilse. Siz kendi adiniza acmis gibi gorunuyorsunuz konuyu bu yuzden burdakilerde soylediklerinde hakli duruyor.

Eskiden açtığınız konudaki problem size ait değildi madem, o konunun başında bunu açıklasaydınız… bir de bilip bilmeden yazıyorsunuz demişsiniz nerden bilelim Allahaşkına konuya gelince aileyle tanışma muhabbetini kapat. 2 ay daha bekle. Kendisi teklif etmezse ayrılmak istediğini söyle.

Haklı olabilirsiniz ancak neden bu kadar süre vakit geçirdik o zaman.Biz el ele bile tutusmadik. Amacı neydi o zaman
Erkeklerde amac aramiyorum ben. Bir hamam bocegi hizli hizli gidip sonra yonunu degistirir ya onu anladigimiz zaman erkekleride anlariz.

Çok sıkmayın. Akışına bırakın.Olmazsa ayrılırsınız.

Belaların defi için bir kurban da siz kestirin. Çünkü belli ki zor ve çıkmaz bir yoldasınız. Bu adam evcilik oynuyor, evlenmez bu adam.

Ödü kopuyor adam ayrılacak diye ..adam muhafazakarım ayağında bununla buluşurken dinen mekruh olduğunu bilmiyor mu? Kendince kızı deniyor hevesi geçer mi diye kızı bağımlı hale getiriyor.islami Adnan Hoca taktikleri üzülme ya İmam nikahı kıyarsınız

1 senelik ilişkim var diyor kendisi aslında arkadaşım diye beddua ediyor inkâr etse de her detayı onu anlatıyor.1 sene önce korkularım var diyor diğer mesajlarında detay var

[/URL]

Bir süre konuyu açmayın tavrı nasıl ya da tanışalım diye kendisi açacak mı açmazsa ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…