• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ile tanıştırma mevzuu...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Merhaba. 2 aylık bir ilişki düşünün... Erkek kişisi kızın tarafıyla tanışmak istiyor.... Bu tam tersi degil midir? Erkek olan taraf eğer çok seviyorsa sevdiği kızı ailesiyle tanıştırır. Bu tam tersi bir durum. bunun anlamı önce bir aileyi taniyayim eğer kafama uyarsa devam ederim gibi düşünceler bence.
Eğer istiyorsan seni de tanıştırırım diyor... Mantıksız bence.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Tşkler.

Benim sevgilim de öyle yapmıştı. Ben tanıştıramam seni daha ailemle demiştim. Sonra kendi ailesiyle tanışayım diye baskı yapmıştı fln. İyi demiştim bende bunalıp iyiki de tanışmışım diyorum şimdi. Ailesini sevdim, zaman geçti tabi ( 7 sene oluyo) nişan vs derken erken tanımak da iyi oluyormuş sanki. Kötü şeyler düşünme öyle

Bana göre erken.
Ama iki tarafa da uyuyorsa önce kızın ailesinin tanıması daha iyi bence.

Kimin daha önce tanıdığının bir önemi yok. Bu durumdan rahatsız olduysanız, sevgilinize ‘annenle beraber bekliyoruz’ diyebilirsiniz ama zamanlama olarak çok erken değil mi?

Çok tşkler... Biz erken olmasından değil de kendi ailesi ile tanıştırmak istememesinden, önce bizim aileyi tanımak istemesini garip bulduk. Ama sorun yok diyorsunuz. Ciddi olduğundan eminiz. 2ay daha erken ilerleyen zmnlarda devam edilirse tanistirilir diye düşünüyorum. Lacka olmasından korkuyoruz.

2 ay erkenmiş.
Ve düşünceniz çok tuhaf açıkcası,ne fark eder erkeği kızı.
Önce kendi geliyor işte,nesi yanlış.

Benim de önce eşim geldi annemle tanışmaya,evimize..
Sonra ben gittim evlerine.
Akabinde de ailece tanışmaya geldiler.

Hiç aklıma gelmedi,anamı beğenmezse beni almayacağı.
Mesela ben
onun anasını beğenmedim ama vardım oğluna
:KK55:

Tanisma mevzusu girince ortaya, islerin cok kisa bir surede ciddiye binmesi gerekir bence. Benimde esim tanisti ailemle once. Onun ailesiyle ben tanisma/istemede tanistim.

2 ay erkenmiş.
Ve düşünceniz çok tuhaf açıkcası,ne fark eder erkeği kızı.
Önce kendi geliyor işte,nesi yanlış.

Benim de önce eşim geldi annemle tanışmaya,evimize..
Sonra ben gittim evlerine.
Akabinde de ailece tanışmaya geldiler.

Hiç aklıma gelmedi,anamı beğenmezse beni almayacağı.
Mesela ben
onun anasını beğenmedim ama vardım oğluna
:KK55:
Anasına bak kızını al diyorlar halbuki.. :KK48: .pfff atasözlerimiz bile cinsiyetçi bu memlekette

Back
X