Aile ile tatil

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Gunaydın kızlar...hayırlı ramazanlar...

Benım sızlere sorum olacak..

Soru şu:evlılık esretmı..ozgurlugun bıtısımıdır.

Mesela evlenenler yada bekar olanlar...

Esınız olmadan annenızlen yada aılenızlen tatıle yazlıga gıdermsınız..

Cokmu ters...

ıllakı eşte kocadamı olmalı...

Es derse yok artık ole eskısı gıbı otur dıbımde derse...

bence değil , daha evlenmedim nişanlıyım ama yeri geldiğinde çok yakın akrabamızın yazlığına gidiyorum ailemle, nişanlımın işleri yoğun baya çok izni yok hatta der bana ben çok uzun süreli izin alamazsam ileride biz birlikte kısa bi tatil yaparız sonra sen istersen ... amcanlara gidersin yine ailenle diye, hee ama konu arkadaşlarla tatil dersen ona izin vericeğini sanmam hatta konusunu dahi açmam.

eğer koca işi bırakamıyorsa gidilir neden gidilmesinki, gidiyolarda zaten, gerek kendi ailelerinin yazlığına gerek kendi yazlıklarına

arkadas banada ters ama aıleye karısılmaması gerekıldıgını dusunuyorum..

valla doğruya doğru eğriye eğri diyen biri olarak bu aile yapısı kaynanaerkil değilse, koca pek sorun çıkarmaz karısının ailesine gitmesine onlarla tatile çıkmasına

Bu kişiden kişiye değişen bir şey değil mi, eş ile birlikte karar verilmez mi buna?

Ben olsam işim varken eşimi kısıtlamam, onun da beni kısıtlamasını istemem.
Uzun süreler için değil tabii.

Allah gönlüne göre insanı çıkarıyor karşına.
evet ben eşim olmadan tatile gitmek istemem.
oda gezsin görsün isterim. amaaaaa imkanlar el vermiyorsa yapacak birşey yok.

peki sen ona ailesiyle kuzenleriyle tatile gitmesine ne diyeceksin?

çalısıyorsam ızın alamıyorsam gıtsın..tersı durumda zaten sacma olur dıye dusunuyorum

ben eşimsiz buruk,yarım geçirmektense gitmeyi tercih etmiyorum,eşimde bensiz gitmez..zorunluluk olmadığı sürece ben eşlerle gidilmesi taraftarıyım..

Cok kiskanc bi kocaysa hic bi yere gondermez zaten.ama gidilir yani niye gidilmesin ben anemle kardeslerim felanda gidiyo rum esimlede gidiyorum sorun yok yani.

ben giderim sorun yapmaz eşim..
o da gidebilir hiç umrumda değil....
genelde birlikte gezmeyiz zaten...
herkes kendi yoluna gider...
yareppimmm ne kadan birbirine bağlı bi çiftiz biz....

ben eşimsiz buruk,yarım geçirmektense gitmeyi tercih etmiyorum,eşimde bensiz gitmez..zorunluluk olmadığı sürece ben eşlerle gidilmesi taraftarıyım..

Aynı fikirdeyim...
Tatil demek deniz,güneş,kum ve eğlence demek.
Adam burada sıcaktan pişecek ve ben tatilim var diye eğlencenin dibine vuracağım,denizde şıp şıp yüzeceğim.
Yok içime sinmez.
Kocam da aynı özeni göstersin isterim tabii.

esim karsimda oturuyo. Annemlerle tatile gidebilir miyim? dedim. Ben? Dedi. Sen izin alamiyosun dedim. İyi gitt dedi gonulsuzce.

ben evlendiğimiz yaz bile gitmiştim ne yüzsüzüm ama bence önemli olan eşini arkanda gönül rahatlığıyla bırakmak.şartlara bağlı biz babalarına yakın oturuoruz ben yokken orda yiyo içiyo o da ailesiyle daha çok vakit geçirmiş oluyo yalnızlık çekmiyo saolsun bana da güveni tam ve rahatımı düşünüyo ki yolluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…