- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Ailen arkanda değilse çalışacaksın arkadaşım.
Çok çalışıp para kazanacaksın ki güçlü olasın.
Hiç kimseye minnet duymadan ayakta kalmak için.
Çalışın paranızı kazanın boşanın. Akraba evliliği akıl işi değil gerçekten , her şeyi ayrı dert, şimdi aileniz muhtemelen ara bozulmasın aile arasında kavga çıkmasın diyerekten de boşanmanızı istemiyor. Tek yapacağınız işe girip kimseyi dinlemeden boşanmak. Bu hocalara götüren kafalardan bir şey çıkmaz.
bi de yazarken biraz cümle bütünlüğü, olay akışı gözetin rica edicem okurken 3 paragraflık yoruldum resmen.
Geçmiş için yapacak bir şey yok.Cok Tesekür ederim, suan Hedefim bu zaten. Ama iste insan Gecmisini unutamiyor malesef.
Tahmin etmistim, kuzura bakmayin..Ben pek bir şey anlamadım ama en çok anlamadığım hem ermeni hem hoca hem kuran kısmı. Sigara ne alaka onu hiç anlamadım.
Ermeni olan kim peki?Tahmin etmistim, kuzura bakmayin..
Benim akildan hasta oldugumu söyleyip bir Hocca'ya götüriyorlar, onlarin dedikleri Hocca, kuranin elinde oldugu halde sigara iciyordu. Burda demek istedigim su ki bir Hocca saygidan kuranin elinde oldugu halde sigara icmez. Baska ortamda icer.
Ben de anlamadım, onlar ermeniyse kuran ne alaka? E kuzen olduğunuza göre siz de ermenisinizdir diye düşünüyorum, neden hocaya götürüyorlar? Bir an önce cesaretinizi toplayıp kurtulmanızı ümit ediyorum . Türkiyede mi yaşıyorsunuz? Yaşadığınız yerin şartlarını bilmeden yorum yapmak da çok doğru değil...
+1Çalışın paranızı kazanın boşanın. Akraba evliliği akıl işi değil gerçekten , her şeyi ayrı dert, şimdi aileniz muhtemelen ara bozulmasın aile arasında kavga çıkmasın diyerekten de boşanmanızı istemiyor. Tek yapacağınız işe girip kimseyi dinlemeden boşanmak. Bu hocalara götüren kafalardan bir şey çıkmaz.
bi de yazarken biraz cümle bütünlüğü, olay akışı gözetin rica edicem okurken 3 paragraflık yoruldum resmen.
Kuzura bakmaErmeni olan kim peki?
Evet, öyle malesef. Elimden geleni yapiyorum aslinda..Türkçeniz iyi değil sanırsam neredesiniz? Akraba evliliği berbat bir şey ama yaşınız genç çalışın para kazanın hayatınızı siz inşa edin. Herkesin kaderi bir değil bu sizin sınavınız.
Eşiniz size şiddet uygulandığında polise gittiniz mi? Ya da bir hastaneye gidip darp raporu aldınız mı? Bosanirken darp raporunuz olursa eşinizin şiddet uyguladığı konusunda kanıtınız olur.
Yapılacak tek şey bir işe girip kendi kazancınızı sağlayıp bu adamdan boşanmak. Bu arada lütfen bu adamdan çocuk yapmayın. Çocuk olursa bu adamla ömür boyu muhatap olmak zorunda kalırsınız.
Hayir meslegim yok malesef. Ama burda cok imkanlar oldugu icin zorluk cekmem.Mesleğiniz var mı ?
Savcılığa gidip uzaklaştırma karari çıkarabilirsiniz eşiniz size yaklaşmasın diye. Bundan sonra size şiddet uygulansa darp raporu alın, polis çağırın gerekirse.Hic bir sekilde rapor almadim.
Ailemden ve ondan gitmek zorunda kaldim, bildiginiz Kacmak.
Cocugum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?