• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile meseleleri

Maria_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
98
16
88
35
Hanımlar s. a
Kendınızı eşinizin aılesının yanında degersız hıssedersenız ne yaparsınız.
Nasıl davranırsınız
Ayrımcılık yapılıyorsa mesafeden hariç nasl davranılabılır

Ben sizin yerinizde olsam tamamen kendim olurum, diğerlerinin ne düşündüğüyle veya size karşı davranışla hiç ilgilenmemeye çalışırım.. Bu biraz nefis terbiyesi gibi birşey yani beklentiyi sıfırlamak ve çok zor.. Ben şahsen böyle durumlarda bol bol dua eder çözümü ve yardımı Allahtan isterim 🙏🏻😊Ayrıca siz kendinize olan bu kötü davranışı farkedip fitne fesatlık yapmadan güzel bir yol arıyorsanız zaten çok çok değerli bir insansınız.. Altının değerinden sarraf anlarmış diyelim 😊 eşinizin ailesiyle belli ki görüşmek zorundasınız malesef ne kadar eşiniz bu konuyu çözsün desekte eşler bunu genelde çözemiyor. Bu çok kötü.. Konu aile olunca işler karışıyor, olan evliliğe oluyor.. İnşallah zamanla sizi üzen insanlar hayatınızdan yavaş yavaş çıkar ve çekirdek ailenizle çok mutlu olursunuz🙏🏻😊

Ben sizin yerinizde olsam tamamen kendim olurum, diğerlerinin ne düşündüğüyle veya size karşı davranışla hiç ilgilenmemeye çalışırım.. Bu biraz nefis terbiyesi gibi birşey yani beklentiyi sıfırlamak ve çok zor.. Ben şahsen böyle durumlarda bol bol dua eder çözümü ve yardımı Allahtan isterim 🙏🏻😊Ayrıca siz kendinize olan bu kötü davranışı farkedip fitne fesatlık yapmadan güzel bir yol arıyorsanız zaten çok çok değerli bir insansınız.. Altının değerinden sarraf anlarmış diyelim 😊 eşinizin ailesiyle belli ki görüşmek zorundasınız malesef ne kadar eşiniz bu konuyu çözsün desekte eşler bunu genelde çözemiyor. Bu çok kötü.. Konu aile olunca işler karışıyor, olan evliliğe oluyor.. İnşallah zamanla sizi üzen insanlar hayatınızdan yavaş yavaş çıkar ve çekirdek ailenizle çok mutlu olursunuz🙏🏻😊
Teşekkürler e

Hanımlar s. a
Nasıl davranırsınız
Nasıl bi ayrım yapılıyor, değersiz hissettiren olay nedir mesela? biraz açsanız daha objektif yorumlar gelir.

Hanımlar s. a
Nasıl davranırsınız
Ben açık sözlü biri olduğum için genelde bu tür davranışlardan kaçınırlar. Yani saygısızlık yapmıyorum tabi ama bir ayrımcılık yapıp bunu sürekli tekrar ediyorsa ve belli ediyorsa şakayla karışık veya ciddi ayrımcılık yaptığını söylerim yüzüne vurunca karşındaki evet yüzsüz oluyor ama yinede afallıyor bunu duyunca. Tepkimi gösteririm her türlü o anı yaşamak lazım ne denir ki :D Mesafemi de koyarım tabi ama eşinin ailesi olduğu için bi yere kadar tepki gösterebiliyorsun

Hanımlar s. a
Nasıl davranırsınız

İş eşinizde bitiyor. Onunla problem yoksa savunmuyor ise gerektiğinde onlara dur diyor yada size ne kdr değer verdiğini gösteriyor ise hiç umursamayın neden dert edeceksiniz? 3 günlük dünya umurunuzda bile olmasın
Ne iyi ne kötü olun kapınızı kapatın keyfinize bakın
Ama eş adaletsiz ise dengeyi bulamıyor ise olmaz o iş yürümez

Nasıl bi ayrım yapılıyor, değersiz hissettiren olay nedir mesela? biraz açsanız daha objektif yorumlar gelir.
Kendi çocukları arasında da yapılıyor eskiler yaparlar mesela
Kayırmak
Cok olaylar oldu tabı uzunca yazmak ıstemıyor um. Yeni gelın aldılar mesela almadan önce de geldıgınde kızımız hos geldın bizede hosgeldınız 😁😅
En basıt ornek

Hanımlar s. a
Nasıl davranırsınız
Ben zaten degerliyim. Esimden ve onun ailesinden bagimsiz sekilde. Dolayisiyla umrumda olmazdi, neticede herkes kendine yakisan sekilde davranir

İş eşinizde bitiyor. Onunla problem yoksa savunmuyor ise gerektiğinde onlara dur diyor yada size ne kdr değer verdiğini gösteriyor ise hiç umursamayın neden dert edeceksiniz? 3 günlük dünya umurunuzda bile olmasın
Ne iyi ne kötü olun kapınızı kapatın keyfinize bakın
Ama eş adaletsiz ise dengeyi bulamıyor ise olmaz o iş yürümez
Yok eşimden yana sıkıntım çok şükür benı savunur ve korur

Şu mesafe denilen olay herşeyin ilacı.Size değer vermeyen insanlardan ilgi sevgi beklemek acizlik.Kisi bunu açık açık belli ediyorsa sizde ona göre davranın.Yalniz olay elti kıskanma meselesi mi yoksa alenen kötü davranma mi onu iyi anlamak lazim

Şu mesafe denilen olay herşeyin ilacı.Size değer vermeyen insanlardan ilgi sevgi beklemek acizlik.Kisi bunu açık açık belli ediyorsa sizde ona göre davranın.Yalniz olay elti kıskanma meselesi mi yoksa alenen kötü davranma mi onu iyi anlamak lazim
Kıskanma sanılmasın diye çok içten davrandım samimi davrandım benım oldugum zamanlarda davranışları umursamadım hiç hatta eşim soluyodu ona sole davrandılar fln dıe banane dıordum başka olaylar oldu ondn sonra ben mesafe koymaya karar verdım ama genede toplandıgımızda garip bir sogukluk oluyor bende yaşanan bazı seylerı hazmedemedkgım ıcın bende soguk davranıyorum acıkcası cunkı içimden ole gelıyor bana kalsa hayatta gıtmm ama eşim için mecburum

Kıskanma sanılmasın diye çok içten davrandım samimi davrandım benım oldugum zamanlarda davranışları umursamadım hiç hatta eşim soluyodu ona sole davrandılar fln dıe banane dıordum başka olaylar oldu ondn sonra ben mesafe koymaya karar verdım ama genede toplandıgımızda garip bir sogukluk oluyor bende yaşanan bazı seylerı hazmedemedkgım ıcın bende soguk davranıyorum acıkcası cunkı içimden ole gelıyor bana kalsa hayatta gıtmm ama eşim için mecburum
Mecbur değilsiniz eşiniz yalnız da gidebilir, bir. İkincisi eğer soğuduysanız niye takıyorsunuz kafayı?

Eşinizle bu düşüncenizi konuşun çok sık gitmek istemiyorum mümkünse mecbur kalmadıkça gitmeyelim deyin.Nasıl değersiz hissettiriyorlar bilmiyorum ama onlar size nasıl davranıyorlarsa sizde aynı şekilde davranın.

Back
X