aile mi yoksa sevdğin mi arada kaldım yardımcı olun lutfen

beyaz_lale

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
25
0
16
Düzce
3 yıllık bir ilşkm vardı. ve bitti. ailem uzak die istemior. bizde sürekli kavga ediorduk fakat deli gibide sevioruz birbirimizi. bitti demeklede bitmior. ailem istemedği için bıraktım ama içim okadr acıorki. ailemi diretip evlenmelmydım onla ilerde pişman olmak istemiorum.sizce ne yapmalıyım bayanlar:(

3 yıllık bir ilşkm vardı. ve bitti. ailem uzak die istemior. bizde sürekli kavga ediorduk fakat deli gibide sevioruz birbirimizi. bitti demeklede bitmior. ailem istemedği için bıraktım ama içim okadr acıorki. ailemi diretip evlenmelmydım onla ilerde pişman olmak istemiorum.sizce ne yapmalıyım bayanlar:(

Ailen sadece uzak diye mi istemiyor?
Onları ikna etmek için uğraştın mı peki yoksa istemiyorlar diye bitirdin mi?
Ailen tabiki önemli ama bu senin hayatın gerçekten seviyorsan onları ikna etmek için uğraşmalısınız neden deli gibi sevdiginiz halde ilişkinizi bitiryorsunuz?

Aile aile aile..
Aşk biter deli gibi sevsenizde biter ama ailenin yerini hiçkimse dolduramaz.

ailemle paylaştım durumu annem hastanelik oldu. deprosyana girdi istemiorum dior başka bişey demior:(başlarda bişey demiorlardı sevioruz die ama sonraları bizim kavgalarımızı gördükçe mutsuz olcam die istemiorlar. erkek arkdşm sinirli biraz genelde kavgalarımızda bağırır bana bende ağlarım ve bunu bizimnkler görüor ve üzülüorlar. artık istememeye başladılar.şmdi tamamen ipler koptu hiç istemiorlar. annem eger onla evlenrsen benim sağlıgımı ona değişmiş olursun ona dedi.nekadr acı bir cumle. bende ayrılmak zorunda kaldım:((
kızlar birde bizim biraz yakınlaşmamız oldu ondanda kendimi kötü hissediorum ve ayrılamıordum. bilmiorum tam bir çıkmazdayım ne yapmaylıym sizce. ailemide uzmek istemiorum hersey rızalı olsun diorum ama olmuor ölede:(

kmseye anlatamadıgm seyleri buraya yazıorum.burdaki paylaşımların birbirimze destek verici oldugunu düşünorum.

kıyafetlermz uzernde yakınlaşma. belki cogu çift yaşıor bilemiorum. ama ben kendmi çok kotu hissediorum.ondan ayrılırsam sankı başkasyla olamycak gibi :(

kmseye anlatamadıgm seyleri buraya yazıorum.burdaki paylaşımların birbirimze destek verici oldugunu düşünorum.

kıyafetlermz uzernde yakınlaşma. belki cogu çift yaşıor bilemiorum. ama ben kendmi çok kotu hissediorum.ondan ayrılırsam sankı başkasyla olamycak gibi :(

güzelim amacım seni yargılamak değil ama başka bir başılkta bir durum hususunda yardım almak istediğini belirtmştn..bence daha açık olmalısın

Ailenin sözünden çıkma derim, baksana senin ne kadar üzüldüğünü ailen görmüş, büyük ihtimalle haklılar!

Sürekli kavga ettiğin biri de deli gibi sevdiğini sansan da alışkanlıktır. Mutlaka anlaşacağın bir insan yine karşına çıkar.

Birçok kadın evlenmeden önce sinirliydi biliyordum ama değişir sandım der. BU CÜMLEYE KULAK VER :)

yakınlaşmanın da önemi yok, ne yaşanmış olursa olsun, bu senin ona mahkum olacağın anlamına gelmez.

aileni etmenin bi yolu olsa keşke ama anlattıklarına bakılırsa zor gibi canım
sevgilin seni çok kırıyor belliki bu durumda ailende haklı sevgiliyken böyleyse evlenince nasıl olur diyorlardır
ama senide anlıyorum seviyosun
şunuda bilki aile insana her daim gerekli
kaç yaşında olursan ol ana gibi yar olmuyor

Bu duruma takılmanı anlamdıramıyorum, evet bir çok erkek hatta sen en ileri noktaya kadar gitmiş olsan bile KABUL ETMEMEZLİK YAPABİLİR ama bu durumda BU ŞU DEMEK OLUR: Seni gerçekten seven bir erkeği bulana kadar devam etmek.

Erkek sıkıntıya girmiyor da sen niye kendini üzüyorsun ki? Sonuçta sevmiştin ve olacağını sandın, ne yaşamış olursan ol, bak sormuyorum bile ne yaşadığını, önemli olan senin kendine saygı duyman ve sana saygı duyan biriyle evlenmen.

ONA MAHKUM DEĞİLSİN , aileni de dinlemelisin bence.

kıayafetlermz uzermzdeydi kızlık zarımn bozuldugndan süpheleniorum ama doktora bile gitmedim daha ole bozulurmu ondan bile emn değilm. birlkte olmadık kesnlikle

Ailen tecrübeleri doğrultusunda seni yönlendirmeye çalışıyor inan senin göremediklerini görüyorlardır. Onun sinirli olmasını görüyorsun ama onlar emin ol daha fazlasını. Flört ile evlilik bambaşka dünyadır evlendiğinde farklı özelliklerini göreceksin mantığın ile düşün yüreğin ile değil. Birlikte olmanız ona mecbur olduğun anlamına gelmez sevdin evet dedin yaşadın keşke yapmasaydın evlenmeden olmuş ile ölmüşe çare yok kınamıyorum seni Allah korusun kınadığın başına gelir derler ama bir sonraki erkek seni sen olduğun için sevsin diktirip sahtekar bir insan olma kambur olmasın sana diğer paylaşımını gördüm buda nacizane görüşüm.

ailemle paylaştım durumu annem hastanelik oldu. deprosyana girdi istemiorum dior başka bişey demior:(başlarda bişey demiorlardı sevioruz die ama sonraları bizim kavgalarımızı gördükçe mutsuz olcam die istemiorlar. erkek arkdşm sinirli biraz genelde kavgalarımızda bağırır bana bende ağlarım ve bunu bizimnkler görüor ve üzülüorlar. artık istememeye başladılar.şmdi tamamen ipler koptu hiç istemiorlar. annem eger onla evlenrsen benim sağlıgımı ona değişmiş olursun ona dedi.nekadr acı bir cumle. bende ayrılmak zorunda kaldım:((
kızlar birde bizim biraz yakınlaşmamız oldu ondanda kendimi kötü hissediorum ve ayrılamıordum. bilmiorum tam bir çıkmazdayım ne yapmaylıym sizce. ailemide uzmek istemiorum hersey rızalı olsun diorum ama olmuor ölede:(

canım kesinlikle ailenin sözünü dinle neden dersen insan aşık olduğunda çoğu gerçeği göremiyor fakat başkaları bunları çok net görebiliyor,özelliklede annelerimiz.
bizim mutsuz olmamızı isteyecek en son kişi annelerimizdir ve annenin rızası olmayan bir işin sonuda hayırlı olmaz genelde.
Çok kavga ettiğinizi söylemişsin,bence sende bu ilişkiden çok mutlu değilsin fakat aranızda birşeyler geçtiğinden dolayı ayrılamıyorsun,
Aranızda birşey yaşanmış olabilir,bundan dolayı pişmanlık duyma demekki onu yaşaman ve öğrenmen gerekiyormuş,dünyanın sonu değil asla kendini bundan dolayı o adama mecbur bırakma.
Ve şunuda unutma tatlım en unutulmaz dediğin acılar bile geçiyor,sana kesin birşey söyliyeyim karşına ondan daha mükemmel bir insan çıkacaktır ve sen onla geçirdiğin zamanlara ve aileni üzdüğün için çok pişman olacaksın.
Umudunu yitirme inşallah çok güzel bi ilişki yakında seni bekliyor,etrafındakilere bi şans ver.

sevdigin insani ailen istemedigi icin nasil birakabiliyorsun.ama burda annenin laflarida cok kotu(evlenrsen benim sağlıgımı ona değişmiş olursun) ne demek ya.seni resmen zor durumda birakmis. bak benim sevgilimde onun ailesi beni istemiyor diye birakmisti beni. nekadar uzuldum anlatamam.simdi diyorum o beni gercekten sevmemis. simdi senin sevgilinde nasil uzgundur.bide ikna etmeye ugrassamiydim soruyorsun.tabiki gercekten seviyorsan ugrasmalisin.

kıayafetlermz uzermzdeydi kızlık zarımn bozuldugndan süpheleniorum ama doktora bile gitmedim daha ole bozulurmu ondan bile emn değilm. birlkte olmadık kesnlikle

yok ne yaşadığın beni ilgilendirmez asla..sadece diğer konudan dolayı sordum cnm...
diğer arkadaşların dedğine katılyorum..ailen daima yanında kalacak ve bu insan seni devamlı üzen biri..
gerçekten değişmiyorlar...böyle biriyle bir ömür geçmez asla :(

Valla yorum yapamıyorum seni yanlış yönlendirmek istemem.
Benimde 2 yıllık erkek arkadaşım var babam onunla evlenirsen reddedicem seni diyor.Ama sadece dogulu diye.
Ve ben bu yüzden sevdigimden vazgecmiycem kesinlikle.
Ama senin durumun farklı.Onu tanıyorlar anladıgım kadarıyla ve seni üzmesinden korkuyolar sana bağırdıgını biliyorlar falan.
Çünkü suan böyle yapan biri ilerde sana şiddet de uygulayabilir.
Ailen seni düşünüyor yani sadece.
Tabi sadece neden buysa.

annemın bı lafı var: 40 tane koca bulunur da BİR TANE BABA BULUNMAZ.... diye
ne yaşarsan yaşa, bırlıkte dahı olmuş olsan annen senı atmaz, atamaz...
ama elin oğlu bır kalemde siler atar..
ailen ailen ailen........

birlikte olmadan ve kıyafetleriniz üzerinizdeyken kızlık zarı falan bozulmaz..üstelik hadi öyle birşey olduğunu varsayalım,daha sevgiliyken sana bunları çektiren adam evlenince şiddetin her türünü uygular.sence evlenip,bir sürü kötülük yaşayıp baba evine dönmek mi zor yoksa ailenin sözünü dinleyip birkaç gün üzlüp bu işikiyi bitirmek mi? karar senin tabii.

yorumlarınız benim için çok değerli bayanlar. inanın şuan mantıklı düşenemiorum biliorum onun için size danışıorum. kimseyede anlatamıorum bu derdimi. şuanda okadr cok isteyen oluor hiçbirine sans vermiorum çnku onu seviorum hala. ailemde birsey göruor demekki istemiorlar tecrubelernede cok guveniorum ama kalbmle mantıgım arasnda kaldım.

en cokta o yasadıgım olay tutuor beni onu yasamasaydm belkide çoktan ayrılmıştık yeniden yapablrmym başkasıyla bilemiorum :(

yorumlarınız benim için çok değerli bayanlar. inanın şuan mantıklı düşenemiorum biliorum onun için size danışıorum. kimseyede anlatamıorum bu derdimi. şuanda okadr cok isteyen oluor hiçbirine sans vermiorum çnku onu seviorum hala. ailemde birsey göruor demekki istemiorlar tecrubelernede cok guveniorum ama kalbmle mantıgım arasnda kaldım.

en cokta o yasadıgım olay tutuor beni onu yasamasaydm belkide çoktan ayrılmıştık yeniden yapablrmym başkasıyla bilemiorum :(

Yazdıklarına bakılırsa sen o onu sevmiyorsun ve ayrılmışsın ama yaşadıklarınız için suçluluk hissediyorsun o kadar...

Son düzenleme:
Back
X