aile mi yoksa sevdğin mi arada kaldım yardımcı olun lutfen

birlikte olmadan ve kıyafetleriniz üzerinizdeyken kızlık zarı falan bozulmaz..üstelik hadi öyle birşey olduğunu varsayalım,daha sevgiliyken sana bunları çektiren adam evlenince şiddetin her türünü uygular.sence evlenip,bir sürü kötülük yaşayıp baba evine dönmek mi zor yoksa ailenin sözünü dinleyip birkaç gün üzlüp bu işikiyi bitirmek mi? karar senin tabii.[/

evet bunları çok düşünuorum ve ona soluorum.oda senin bu düşüncelerin yüzünden mutsusuz zaten dior. olumsuz yapın var dior. görünen koyde klavuz istemior kavga edip duruoruz olumsuz düşünmem çok normal değilmi

kızlar su yakınlaşma konusuna çok modern yaklaşmanız beni çok rahatlatı. yargılamadan yardımcı olmaya çalşıorsunuz çok sağolun . benim hassas yapım var. bole birlkte olmadan bile nekadr çok taktım kafama:(

yorumlarınız benim için çok değerli bayanlar. inanın şuan mantıklı düşenemiorum biliorum onun için size danışıorum. kimseyede anlatamıorum bu derdimi. şuanda okadr cok isteyen oluor hiçbirine sans vermiorum çnku onu seviorum hala. ailemde birsey göruor demekki istemiorlar tecrubelernede cok guveniorum ama kalbmle mantıgım arasnda kaldım.

en cokta o yasadıgım olay tutuor beni onu yasamasaydm belkide çoktan ayrılmıştık yeniden yapablrmym başkasıyla bilemiorum :(

sevgi falan değil bu hissettiğin şey bence,bağımlılık..yaşadığın olayda birşey yok,niye içinde bu kadar büyüttün bunu anlayamadım? evet bu tarz şeyleri yaşamasan çok daha iyi ama olan olmuş bir kere..ama sırf bu yüzden o adamla bir ömür geçirmeyi düşünmen hakikaten mantıksızlık!

yorumlarınız benim için çok değerli bayanlar. inanın şuan mantıklı düşenemiorum biliorum onun için size danışıorum. kimseyede anlatamıorum bu derdimi. şuanda okadr cok isteyen oluor hiçbirine sans vermiorum çnku onu seviorum hala. ailemde birsey göruor demekki istemiorlar tecrubelernede cok guveniorum ama kalbmle mantıgım arasnda kaldım.

en cokta o yasadıgım olay tutuor beni onu yasamasaydm belkide çoktan ayrılmıştık yeniden yapablrmym başkasıyla bilemiorum :(

yaşadığın olayın seni tuttuğunun farkındayım canım ama sadece kendine zaman ver emin ol unutursun,
sevgiliyken sana bağıran,ağlatan bi adamın evlendikten sonra çok farklı olacağını sanma,zaten bi karar verip ayrılmışsın şimdi güçlü ol ve kararından asla dönme,hayata küsme,tekrar söylüyorum çevrendekilere şans ver.

Beyaz lale, neden o yaşadığın şeyden dolayı kendini ona mahkummuş gibi hissediyorsun merak ettim?

Neden toplumun biz bayanlar üzerinde kurduğu baskıyı kolaylıkla kabul ediyorsun ve neden eğer bir adam beni sevecekse beni ben olduğum için sevsin demiyorsun?

Neden, evet sevdim ve yaşadım ama ben yanlış bir şey yapmadım,( sonuçta iki gün çıktığın bir insanla yaşamadın bunu ve üçüncü gün ayrılmadın) deyip kendine özgürlük tanımıyorsun?

İkincisi diyelim başka birini sevdin ilerde ve adama bunu anlattın, adam da yok hayatta kabul edemem dedi, sence zaten sen böyle bir insanla mutlu olabilir miydin?

Biz kadınlar böyle davrandıkça, erkeklerin tepemize binmesine müsade ediyor ve onlara da daha fazla özgürlük sağlamış oluyoruz.

ölemi dıorsunuz kızlar. birde allah ole bi yüzüme güldü ki ondan ayrıldıktan sonra çok güzel bir işe girdim. herseym düzgün. ailemle işimle çok mutluyum fakat özel hayatmda mutlu olamadım birtürlü.

uzaktyaz kavga edioruz dior.yanyana olsak etmeyz dior. gurbete gelin gidicem allah korusun anlaşamazsak yine ailem kosucak arkamdan onları uzucem. bunları herseyi düşünorum:(

çağladan arkaşdım sizinle birsey daha paylaşıcam. benm ilk çıktıgım erkekti o ve tek onla yaşadm bunları

ilk tanıstıgmzda kendisi bole seylere cok karşıydı ben hayatta kabul etmem öle birini falan diordu. sonra bunları yaşadık .erkekler hep bole bence. kendileri yapıp ediorlar ama el degmemeş kız istiorlar

bende kendmi kötü hissediorum bu durumdan dolayı ilerde nasıl anlatıcam bu durumu evlenceğim insana tamam bozulmamş olsa bile vicdan denen bişey var illaki solerim içim rahat etmez:(

kesınlıkle aile aile aileee
bır yar daha bulursun ama bır anne bır baba daha bulamazsın.asla aılenı cıgneme derım uzak dur dıyolarsa emın ol onlar goruyo bıseyleri

ben eşim mi ailem mi diye sorsalar eşim derim ama, karşıdaki kişiye bağlı değer mi değmez mi sonra koşullar da önemli
kalbi salt alıp mantığı hiçe saymak da olmaz sonuçta fiziksel dünyada yaşıyoruz. belki ilerde onunla evlenme imkanın olur uzak da hep uzak mı kalacak taşınma diye birşey var heralde

o kendi memlektnde yaşamak istior. benm memelketme ölur gene gelmez. buda düşündürücü değilmi zaten memleket kavgası bile ediorduk yani

çağladan arkaşdım sizinle birsey daha paylaşıcam. benm ilk çıktıgım erkekti o ve tek onla yaşadm bunları

ilk tanıstıgmzda kendisi bole seylere cok karşıydı ben hayatta kabul etmem öle birini falan diordu. sonra bunları yaşadık .erkekler hep bole bence. kendileri yapıp ediorlar ama el degmemeş kız istiorlar

bende kendmi kötü hissediorum bu durumdan dolayı ilerde nasıl anlatıcam bu durumu evlenceğim insana tamam bozulmamş olsa bile vicdan denen bişey var illaki solerim içim rahat etmez:(

Merak etme her erkek böyle değil belki geçmişini hiç sorgulamaz çünki böyle erkeklerde var. Karakter önemlidir zaten o zar parçası değil ben tasvip etmiyorum ama bu demek değildir ki kimse yapmasın herkesin kendi yaşam biçimi var sonuçta. Erkek neden kabul etmez biliyormusun empati kur; Kızlığım gitti diye takılan kadınlar ile takıla takıla ki onların durumu ortada her bakire olmayanı bir görüyorlar kim bilir kaç kişi oldu beni kekliyor diye düşünüyorlar. Forumumuzda da var böyle kadınlar şimdi diktirip evleniyorlar kocalarına ne gözle bakıyorlar acaba ? Vicdanı olsa zaten böyle yapmazlar.

Sen kendin ile mahkeme kur sendeki aşkmı takıntımı ? Hatta bir kağıt kalem al sol tarafa olumsuz yanlarını sağ tarafa olumlu yanlarını yaz hangisi ağır basıyor ? Ailen dediğim gibi tecrübe ile hareket ediyor mutlu olacağına inansalar destek olurlar inan. Belkide daha kötü şeyler yaşamadan rabbim seni bu insandan kurtardı değilmi? Mecburiyet olarak görme bu ilişkiyi geleceğin daha belli değil karamsar olma. Ailenin desteğini hiç bir zaman kaybetme evlenince aslında tanıyacaksın aşık olduğun adamı. Allah yar ve yardımcın olsun.

yasemin arkdşm ailemn kesnlkle gördüğü bişey var bzm mutlulugumuzu isterler buna inanıorum. fakat kalbime ve yasadklarımada soz geciremiorum.ilerde bunu başıma kakarsa erkek dayanamam zaten asırı hassas yapım var. ondan başka erkek tanımadım ben belkide ondan bukadr sığ dusunuorum. arkdşlarım erkek arşlarıyla aynı evde kalıor ayrılıor başkasıyla çıkıor ama onlardan mutlusu yok sankı dğnyada kendime bakıorum birde tek kişiyle yasadım dünyam karardı resmen .

bu olay yasanmadydı ben daha kolay kopardım bunu biliorum

yasemin arkdşm ailemn kesnlkle gördüğü bişey var bzm mutlulugumuzu isterler buna inanıorum. fakat kalbime ve yasadklarımada soz geciremiorum.ilerde bunu başıma kakarsa erkek dayanamam zaten asırı hassas yapım var. ondan başka erkek tanımadım ben belkide ondan bukadr sığ dusunuorum. arkdşlarım erkek arşlarıyla aynı evde kalıor ayrılıor başkasıyla çıkıor ama onlardan mutlusu yok sankı dğnyada kendime bakıorum birde tek kişiyle yasadım dünyam karardı resmen .

bu olay yasanmadydı ben daha kolay kopardım bunu biliorum

O yüzden dedim ya sendeki aşk mı takıntımı ki sen aşırı derecede ileride gitmemişsin o arkadaşlarını boş ver çoğu ilerde eminim evlencek erkek sıfatını yakıştırdıklarını kekleyip evlenecekler şuan hayat onlara güzel ilerisi var birde kendi inancım öbir tarafı var. Buna takılma kesinlik ile. Mantığını dinle sen yüreğin ile hareket etme.

3 yıllık bir ilşkm vardı. ve bitti. ailem uzak die istemior. bizde sürekli kavga ediorduk fakat deli gibide sevioruz birbirimizi. bitti demeklede bitmior. ailem istemedği için bıraktım ama içim okadr acıorki. ailemi diretip evlenmelmydım onla ilerde pişman olmak istemiorum.sizce ne yapmalıyım bayanlar:(

aile:ssz:ni seçmen çok doğru olmuş

şu alıntı ile nasıl yazıorsunuz ya beceremedim birtürlü :)

yasemin arksşm sana yazıorum haklısın ailemi dinlemeyi düşünorum ama o başkasıyla olursada dayanamam.seviorumda o seyleri yasadıgım için daha cok bağlandım belkide. oda asırı sevior. beni asla bunları yasadık die yargılamadı ben hayatta oldugum sürece bırakmycam dedi bırakmadıda ama ayrıldık işte ailem yüzünden:(

şu alıntı ile nasıl yazıorsunuz ya beceremedim birtürlü :)

yasemin arksşm sana yazıorum haklısın ailemi dinlemeyi düşünorum ama o başkasıyla olursada dayanamam.seviorumda o seyleri yasadıgım için daha cok bağlandım belkide. oda asırı sevior. beni asla bunları yasadık die yargılamadı ben hayatta oldugum sürece bırakmycam dedi bırakmadıda ama ayrıldık işte ailem yüzünden:(

Sağ altta alıntı ile cevapla var oradan alıntı yapıyorsun. Ailem yüzünden deme sevdiğin kişinin ailene ve sana göstermiş olduğu karakter dolayısı ile oldu diye düşün. Kendini toparlasaydı madem saa davranışlarını düzeltseydi ama can çıkar huy çıkmaz onun yapısı bu ise hayatta düzelmez. Yaşadıkların sana mecburum diye düşündürüyor sanırım ki değilsin asla.

Annen alarm sinyallerini almis anneni dinle simdiden neden seni aglatiyormus ne hakla birde uzakmis zaten daha kimler cikar karsina evlenmeye kalksaniz isin icone aileler girse dugun stresi derken artik tahmin edersin ne kavgalar edecegini bosver ister 3 yil olsun ister 5 yil anneni dinle derim

annen baba seni bu dünyada karşılıksız sevecek yegane insanlar...evlenince çocuklar falan olunca eşler arası bağlar kuvvetleniyor..ama o zamana kadar çok yorıulur yıpranırsın...o yaşadığın şeyler seni engelliyormuş ama tüm hayatına yayılacak bir yanlış yapmanada gerek yok...sinirli erkek zor,eşim değil ama dayımdan falan biliyorum..şimdi seviyorum dersin 2 gün sonra agresif hareketlerini gördükçe kafanı taşlara vurursun......

Kızıma kötü davranan,onu üzen,ağlatan adam,kızımı alıp başka şehre götürecek.

Hayatta razı olmam !

Back
X