- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Dün gece babam o kadar çok içmiş ki ayakta zor duruyor.Parası oldugu zaman hep içer, eve para vermez.Tam uyuyacaktım.Bizim odaya geldi.Sarhoş.Bana dedi ki baba napıyon de dedi.Normalde ben babamla tek kelime konuşmam.Ona göre biz şerefsiziz, bizden bir bk olmaz.Ses etmedim.De diyo tutturdu.Sonra yakarım sizi, hepinizi de dedi.Bunları defalarca söyledi.Sonra ben de dedim ama sanki içten diyom dedim.Şerefsizsiniz diye söylendi.Aile konusunda çok şanssızım.Allah korusun kanser olsam kimse tek kuruş vermez.Derdim olsa anlatcak biri yok.Akraba desek hepsi yok eve şunu al bunu al.Hep dedikodumuzu yapıyorlarmış.Neymiş süslenip zengin yerlerde geziyormuşuz.Gezdıgımız yerlerde avm.O da kac ayda bir.Bu hayat birgün düzelir mi acaba.Erkek karrdesım desek.İlerde anneme kalan evı evlencegı kızın üstüne yapacakmıs.Kıza maas kartını verecek.Bize karsı soguk.Bu yıl son kez kpss ye adam gıbı hazırlanıcam.Birgün bel hersey duzelır.Sadece mutsuzum üzülüyorum.Aile yasantım hıc duzelmıycek bunu da biliyorum.İlerde evlenmek istesem kimse böyle ailesi olan kızı istemez dimi.Babam ayıkken bile saçma konuşan biri.Kim ister ki dimi
Kötü yorum yapanlar hic yazmasın..