Aile önemli

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Dün gece babam o kadar çok içmiş ki ayakta zor duruyor.Parası oldugu zaman hep içer, eve para vermez.Tam uyuyacaktım.Bizim odaya geldi.Sarhoş.Bana dedi ki baba napıyon de dedi.Normalde ben babamla tek kelime konuşmam.Ona göre biz şerefsiziz, bizden bir bk olmaz.Ses etmedim.De diyo tutturdu.Sonra yakarım sizi, hepinizi de dedi.Bunları defalarca söyledi.Sonra ben de dedim ama sanki içten diyom dedim.Şerefsizsiniz diye söylendi.Aile konusunda çok şanssızım.Allah korusun kanser olsam kimse tek kuruş vermez.Derdim olsa anlatcak biri yok.Akraba desek hepsi yok eve şunu al bunu al.Hep dedikodumuzu yapıyorlarmış.Neymiş süslenip zengin yerlerde geziyormuşuz.Gezdıgımız yerlerde avm.O da kac ayda bir.Bu hayat birgün düzelir mi acaba.Erkek karrdesım desek.İlerde anneme kalan evı evlencegı kızın üstüne yapacakmıs.Kıza maas kartını verecek.Bize karsı soguk.Bu yıl son kez kpss ye adam gıbı hazırlanıcam.Birgün bel hersey duzelır.Sadece mutsuzum üzülüyorum.Aile yasantım hıc duzelmıycek bunu da biliyorum.İlerde evlenmek istesem kimse böyle ailesi olan kızı istemez dimi.Babam ayıkken bile saçma konuşan biri.Kim ister ki dimi :KK43: Kötü yorum yapanlar hic yazmasın..

Seçemiyoruz ama istersek bizler gelecek de iyi bir aile kurabiliriz.Hedeflerine odaklan ayrica babasi alkol kullanan evli arkadasim da cok.Yani aile onemli ama buna oncelik veren de zaten dogru secim mi tartisilir!ok.
Haklısınız.Gerı kalan hayat bızım elımızde

Bazı şeylere malesef çare bulunmuyor. Ama geleceğinizi kurtarmak sizin elinizde. Sizi gerçekten seven insan sizin dışınızda hiçbir şeyi umursamaz.

üniversiteye hazırlanıyorum,hafta sonu dershaneye gidiyor hafta içi evde hem evin tüm işini o yapıp hem ders calisiyorum.Catı katı bir dairede kiraciyiz ve üstelik akıyor.Altina kova koyuyorum.Annem askeri ücretten az fazla alıyor,abim şehir dışında üniversite okuyor.Evde hiçbir ısı kaynağı yok,akşamları filan elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyoruz.Zil zurna sarhoş gelmiş babam eve ...oturmuş salonda kuşum boncuklar konuşuyor...Napiyorsun baba dedim."Keske soba kursaydik, boncuk usurse ya " dedi.Gulumsedim gittim yattım.Ben tum gün üşüyorum,babam boncuk diyor:KK57:

üniversiteye hazırlanıyorum,hafta sonu dershaneye gidiyor hafta içi evde hem evin tüm işini o yapıp hem ders calisiyorum.Catı katı bir dairede kiraciyiz ve üstelik akıyor.Altina kova koyuyorum.Annem askeri ücretten az fazla alıyor,abim şehir dışında üniversite okuyor.Evde hiçbir ısı kaynağı yok,akşamları filan elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyoruz.Zil zurna sarhoş gelmiş babam eve ...oturmuş salonda kuşum boncuklar konuşuyor...Napiyorsun baba dedim."Keske soba kursaydik, boncuk usurse ya " dedi.Gulumsedim gittim yattım.Ben tum gün üşüyorum,babam boncuk diyor:KK57:
Kıyamam :( bizde eskı dolap falan kırıyoruz.Babam odun almıyor eve.Aylardır elektrık su yatırmıyor.Sende cok calıs kazan sınavı

Canım senin yazdıklarını okuyunca o yillarim aklıma geldi,o an yazdim mesajı.Ben ogretmenlikte 14. yıli devirdim.Dogum iznindeyim ,evde 2.cocuguma bakıyorum su an.
ayy ne güzel.İnşallah bende atanırım kurtulurum.Şuan babanızla görusuyor musunuz pekı?

mesleğiniz yok mu yani kpss olmasa da girip bir yere çalışamaz mısınız hani öğretmenseniz özelde filan? çok üzüldüm umarım bir an önce kurtulursunuz. sanırım iş bulup hatta şehir dışında iş bulup gitmekten başka çare yok.

Tabiki görüşüyorum.Benim babam kötü bir insan değildi ama "alkolikti" ve sağlıklı muhakeme yapamiyordu
ben sevmıyorum babamı.Bıze serefsızsınız dıyo.Koca bulun gıdın artık dıyo.Annemi kac kez aldattı.Kadınlara para yedırıyor.Sadece kırayı falan verır eve bırsey almaz.Bırkez cok hastaydım.Hastane gıttım acıle yattım.Haber bıle vermedım ona

M
Tabiki görüşüyorum.Benim babam kötü bir insan değildi ama "alkolikti" ve sağlıklı muhakeme yapamiyordu
Mesela kardesım evlencek suan.Dugun parası halamdan ıstıycek.Yanı evlatlarına hıcbır sey yapmıyor.Parayı karı kıza alkole verıyor

ben sevmıyorum babamı.Bıze serefsızsınız dıyo.Koca bulun gıdın artık dıyo.Annemi kac kez aldattı.Kadınlara para yedırıyor.Sadece kırayı falan verır eve bırsey almaz.Bırkez cok hastaydım.Hastane gıttım acıle yattım.Haber bıle vermedım ona
Canım babam işleri iyiyken bize düşkündü.Sonra alkolün artması ve bizden elini eteğini çekmesi birbirine girdi ve bizi düşünemez oldu.Su an çok şükür bir sıkıntımız yok.Ama ben 14 yaşından beri çalışıyorum.Soyle sana anlatayım yazın fabrikada gece vardiyasında 19:00/7:00 saatleri arasında çalışıyordum ve gece yemekten sonra kolilerin üzerinde uyuyordum.Annemi haftada bir görüyordum çünkü ben işten geldiğimde annem ise gitmiş oluyordu.:KK43: Kışın da o kazandigimla okula gidiyordum,ihtiyaçlarımi alıyordum.Sana tek tavsiyem kendi yolunu çiz

M

Mesela kardesım evlencek suan.Dugun parası halamdan ıstıycek.Yanı evlatlarına hıcbır sey yapmıyor.Parayı karı kıza alkole verıyor

İnş hayat istemediğinde fazla güzellikler sunar sana hiç üzülme çok çalış kendi paranı kendin kazan hamileyim şuanda butun dualarım senin için olcak yardıma ihtiyacın olursa lütfen bana ulaş elimden gelen herseyi yaparım

Canım babam işleri iyiyken bize düşkündü.Sonra alkolün artması ve bizden elini eteğini çekmesi birbirine girdi ve bizi düşünemez oldu.Su an çok şükür bir sıkıntımız yok.Ama ben 14 yaşından beri çalışıyorum.Soyle sana anlatayım yazın fabrikada gece vardiyasında 19:00/7:00 saatleri arasında çalışıyordum ve gece yemekten sonra kolilerin üzerinde uyuyordum.Annemi haftada bir görüyordum çünkü ben işten geldiğimde annem ise gitmiş oluyordu.:KK43: Kışın da o kazandigimla okula gidiyordum,ihtiyaçlarımi alıyordum.Sana tek tavsiyem kendi yolunu çiz
bilemiyorum sizin icin onemi var midir ama o kadar cok takdir ettim ki sizi , insallah hayatinizin geri kalanini cocuklarinizla beraber rahat , huzurlu , saglikli ve cok mutlu sekilde gecirirsiniz

bilemiyorum sizin icin onemi var midir ama o kadar cok takdir ettim ki sizi , insallah hayatinizin geri kalanini cocuklarinizla beraber rahat , huzurlu , saglikli ve cok mutlu sekilde gecirirsiniz
Çok teşekkür ederim ,çok duygulandırdiniz beni.Guclu anneler güçlü kızlar yetiştirir diye düşünüyorum,annem bizi babamıza bırakıp gitse bunları başaramazdim.Allah tüm kuzularimiza mutlu ,huzurlu yuvalar versin.

Çok teşekkür ederim ,çok duygulandırdiniz beni.Guclu anneler güçlü kızlar yetiştirir diye düşünüyorum,annem bizi babamıza bırakıp gitse bunları başaramazdim.Allah tüm kuzularimiza mutlu ,huzurlu yuvalar versin.
kesinlikle anneler cok onemli , cocuklariniz cok sansli sizin gibi bir anneleri oldugu icin :)

Canim benim ya ne çok dolmuşsun baban konusunda kim olsa dayanamaz evlilik konusuna gelince seni isteyen böyle iştesin kimsenin ne dediğini takma dünyaya bir kere geliyorsun onu da dilediğin gibi yaşa Allah yar ve yardımcın olsun

Back
X