Aile Oturmasına Gitmelimiyim,Gitmemelimiyim?

gidin ama çok kalmayın sizde...
bi bahaneyle ayrılın eşinizle ordan..

bi arkadşın dediği gibi..midem kötü diyip sadece 1 bardak çay içebilirsiniz...

bence gıt canım ama hıc konusma meraba meraba obur akrabalarla muhabbet et

eltin yani her daim göreceksin kaçmak çözüm değil sadece ona karşı sinsi olacaksın şimdi gitmedi e? yarin bayramlarda ne yapacaksın ,kaç,kaç,nereye kadar ,git ama bir yarım saat otur bahane et ve ayrıl oradan, anlasın senin onun önemsemediğini!!

eltin yani her daim göreceksin kaçmak çözüm değil sadece ona karşı sinsi olacaksın şimdi gitmedi e? yarin bayramlarda ne yapacaksın ,kaç,kaç,nereye kadar ,git ama bir yarım saat otur bahane et ve ayrıl oradan, anlasın senin onun önemsemediğini!!

teşkür canım ama eşim yarım saat kalmaya razı gelmez.amcası falan da olcak seviyo amcasını onları bırakıpta yarım saatte kalkmak istemez.ben tekmi çıkıcam yukarı eşimi orda bırakıp.

teşkür canım ama eşim yarım saat kalmaya razı gelmez.amcası falan da olcak seviyo amcasını onları bırakıpta yarım saatte kalkmak istemez.ben tekmi çıkıcam yukarı eşimi orda bırakıp.

Yarım saatlik birşey için kendi bünyeni hırpalama arkadaşım.
Eşinde sende bırakın öyle ev toplantılarını madem..
Zevk almadığınız birşeyi sırf eltiye nispet olsun diyede yapılmaz ki.

arkadaşlar konu kısaca şu.eltimle altlı üstlü oturuyoruz ama gidip gelme yok.sadece meraba meraba gidip gelme toplam 3 kez oldu.yeni evliyim ben 8 aylık.aramız pek iyi değil yani.sevmiyoruz birbirimizi.şöyle birşey başladı.5 aile akrabalar dan.her ay birimizde toplancaktık.sıra eltime geldi bu ay onda olcakmış.ben çalışıyorum ve 4 gün önce eltim eşimi görmüş yukarı çıkarken ve ona söylemiş c.tesi bizdeyiz diye.bana söylemedi henüz.beni daha sonraki akşamlarda görmesine rağmen.meraba dedi geçti.benim gitmemi istemiyo onlara.eminim buna.kadın beni görmek istemiyo.ben gitmemeye karar verdim.eşimede söyledim.ama eşim gitcemi sanıyo galiba.amacı eşimle aramı açmak heralde.ben gitmeyince sorun olcak tabi.herkes eşime sorcak serap nerde diye.onu çağırmadılar mı dicek eşim..ben kötü olcam gitmezsem.biliyorum ama artık inceldiği yerden kopsun ya.yabancı gibiyiz zaten.başkalarının yanında da numara yapmak istemiyorum artık sıkıldım..üst katta oturuyorum sonuçta gündüz olmasa bile akşam eve gitcem tabi.sizce bu bir oyun mu.amacı ne.cumartesiyede az kaldı.2 gün sonra.bana söylememesi de kasti bence istemediği için.siz tecrübelisinizdir benden.siz olsanız napardınız.

canım sen alınganlık yapmısın bıraz esıne solemıs yanı sana ıkınıze ayrı ayrı solememıs sımdı sen gıtmesen esın nekadar uzulur sıkılır sorun olur bence hıc problem yapma sen kotu olma bosver gıt buyukluk sende kalsın gıder oturur cayını ıcer kalkarsın bu kadar esının hatrına katlan bıraz normalde gıdıp gelme gene benım nacızane fıkrım bu dınlersen:):30:

İkinize birden tek tek söylemek zorunda değil siz bir ailesiniz birinize söylemesi yeterli.Çocukça davranma.

Arkadaşlar konu kısaca şu.Eltimle altlı üstlü oturuyoruz ama gidip gelme yok.sadece meraba meraba gidip gelme toplam 3 kez oldu.yeni evliyim ben 8 aylık.aramız pek iyi değil yani.sevmiyoruz birbirimizi.şöyle birşey başladı.5 aile akrabalar dan.her ay birimizde toplancaktık.sıra eltime geldi bu ay onda olcakmış.ben çalışıyorum ve 4 gün önce eltim eşimi görmüş yukarı çıkarken ve ona söylemiş c.tesi bizdeyiz diye.Bana söylemedi henüz.beni daha sonraki akşamlarda görmesine rağmen.meraba dedi geçti.benim gitmemi istemiyo onlara.eminim buna.kadın beni görmek istemiyo.ben gitmemeye karar verdim.eşimede söyledim.ama eşim gitcemi sanıyo galiba.amacı eşimle aramı açmak heralde.ben gitmeyince sorun olcak tabi.herkes eşime sorcak serap nerde diye.onu çağırmadılar mı dicek eşim..ben kötü olcam gitmezsem.biliyorum ama artık inceldiği yerden kopsun ya.yabancı gibiyiz zaten.başkalarının yanında da numara yapmak istemiyorum artık sıkıldım..üst katta oturuyorum sonuçta gündüz olmasa bile akşam eve gitcem tabi.sizce bu bir oyun mu.amacı ne.cumartesiyede az kaldı.2 gün sonra.bana söylememesi de kasti bence istemediği için.siz tecrübelisinizdir benden.siz olsanız napardınız.

ailece yani esinle mi gidecekseniz yoksa bayanlar arasinda mi????
esinle gidecekseniz, gidin. yok sadece bayanlar gidecekse, git ve esime söylemissin toplanti sendeymis dersin. durumlara bakarsin kendini rahat hissetmezsen onbes dakika,yarim saat sonra kalkarsin.

yok gitmek istemiyorum, huzursuz oluyorum dersen.. bundan sonra onunla artik meraba meraba:24: toplantilarina gitme yüzünede bakma.. önemli olan senin psikolojin, birinin yaninda kendini huzursuz hissediyorsan ve sorun senden kaynaklanmiyorsa, demekki sorun o kiside...
yazdikca aklima etrafta olan örnekler geliyor.. simdi sen calisiyorsun o calismiyor, yarin bunun cocugu olursa basima kalacak diye düsünüp seninle simdiden mesafe tutacak kadarda ileri görüslü bir cahille karsi karsiya da olabilirsin.. yoksa niye tavir yapsin sana? eh herkes kendince haklidir elbetteki...herkesin kendi hayati ve herkes kendi hayatinda mutlu olayi bilmek zorunda.. gelismeleri yazarsan sevinirim

Yarım saatlik birşey için kendi bünyeni hırpalama arkadaşım.
Eşinde sende bırakın öyle ev toplantılarını madem..
Zevk almadığınız birşeyi sırf eltiye nispet olsun diyede yapılmaz ki.

Sana katılıyorum canım...Millet şöyle anlar böyle anlar diye,kendi psikolojini bozma,istemiyorsan gitme...Eşinede bahset ama eltinin davranışlarından..Amaaaannnnnnn

Bence git akrabalara karşı kötü gösterme kendini onu kötü blsinler :37: Sıra sana gelince sende aynısını yaparsın

seni önemsemediğini anlaman için kocana söylüyor.
bak seni hiçe sayıp kocana söylüyorum diyor kendince.
gitmezsen sana soracaklar niye gelmedin diye çağırmadı diyemezsin çünkü kocana söylese ben çağırdım sen gelmedin olacak.ve ipleri senin kopardığını sanacaklar.
sen mutlaka git eltine koz verme.
bırak onun yüzünden kopsun ipler tamamen

seni önemsemediğini anlaman için kocana söylüyor.
bak seni hiçe sayıp kocana söylüyorum diyor kendince.
gitmezsen sana soracaklar niye gelmedin diye çağırmadı diyemezsin çünkü kocana söylese ben çağırdım sen gelmedin olacak.ve ipleri senin kopardığını sanacaklar.
sen mutlaka git eltine koz verme.
bırak onun yüzünden kopsun ipler tamamen

haklisin...güzelde, arkadasin o zamana kadar sinirleri dayanabilecek mi bakalim? ne kadar stres yapmiski, kac gündür kafasina takilmis ve fikir istiyor

Esımın aılesı ıle yasadıgım entrıkalardan sonra,
esımın yegenının dogum gunu kutlaması ıcın ablası esımı davet ettı.
Bana haber verılmedı, 'gelırsınız' denmıs.
Esım o gun yalvardı bana 'benı mahcup etme' dıye.
Gıttım, sırf esım mahcup olmasın dıye.

Esının mahcup olacagını dusunuyorsan, gıt ve onun yanında oldugunu goster.
Daha sonrakı asamalarda yavas yavas ıstedıgın gıbı davranmaya baslarsın.
Bana onu yalnız bırakmamam ıcın yalvaran esımı,
dıger yegenının dogum gununde yalnız bıraktım.
Ve bana bır tek laf soylemesıne ızın vermedım.
Cunku, bır kez fedakarlık yaptım ve karsılıgını almadıgımı gordu.

Once esıne, fedakar gorun, sonra karsılıgını alamadıgını goster kı,
haklı olduguna once o ınansın.

ayyyy siniroluyorum bunlara yaa bazen öyle beddualar ediyorum kii...
dayanilmaz bi durum istenmedigin yere gitmek ve o suratlari görmek zorunda olmak.. gitmesen de gelmedi iste hic sallamiyo olacak.. biliyorum zor ama git sen de politika yap esine görüp diyen sana da diyebilir o topu sana atmaya calisiyor anlatmana göre.sen de aynisini ona yaparsin sira gelice.bak yeni evlisin simdi daha ayak direkme zamani degil..
ben de cok cektim esim kör gibi görmüyodu yaptiklarini, duymuyodu batirdiklari laflari.hic cicim ayi yasayamadim ben.. en son öyle bi kavga cikti ki "alisveris merkezinde" güvenlik görevlileri ayirdi anca.. ben de hakli oldugum icin esim bisey diyemedi ama onlara da tek kelime edemedi korkak kocam :113::47::47: eger ki söyle yüzde birlik hata payim olsaydi bile vay halime..
seninki yine elti... benimki halasiydi.. iyyyyy ölsün o kadin bayram edicem...

Sıra belliydi ama bir ay ara verildi ve tarih değişti.bi akraba bende olsun diyodu gelini doğum yapınca geçen ay olmadı.bu ayda belli değildi.tarihi bizimki kendine göre belirlemiş.o zaman kocamada söylemesin özel davete gerek yok diyosanız.

BEnce muhakkak git derim.Çünkü ailecek toplanacaksınız ve sen yoksun.Çağırdımda bak gelmedi der.Uyumsuzmuş falan der.Sen yokken lafın çok döner etrafta.Kimseye mahal vermemek için git.Yine ondan sonra görüşşme fazla..:10:

canım çok geç gerçi artık kararını vermişsindir ama bence de git. şimdi gitmezsen aranızdaki soğukluğun senden kaynaklandığını düşünürler. ama gidersen ben elimden geleni yaptım diyebilirsin. hele de burdaki kızları dinleyip bi de ikramlık hazırlayıp gidersen:) o zaman derler ki kız elinden geleni yaptı öbürünün geçinmekte gözü yokmuş.

kızlar toplantı haftaya pazara ertelendi.
eşimle tartıştık eltim ve kardeşi yüzünden.eltimin yüzüne biyere giderken bizimle birlikte gelmeyin dicem dedim eşime.kıyamet koptu tartıştık.kardeşimle kötü olurum sizin yüzünüzden dedi.aram açılır sakın söyleme dedi.onların yüzünden beni kırdı.konuşmuyoruz eşimle şu anda.görüşmüyoruz da.eve gitmedim iş çıkışı.2 gündürde gitmiyorum.bakalım yarın nolucak.aramadı bile beni.onların yüzünden.

git dedim onlarla otur.durma benim yanımda dedim.madem onların yanındasın.onlarla yaşa dedim.çok ağırına gitti bu sözüm.ama çıldırcak gibiydim yani.nefret ediyorum hepsinden

Canım hata yapmışsın keşke hiçbir şey demeseydin, burdaki genellikle git diye yorum yapıldı hiç konusunu açmadan günü geldiğinde gitseydin. Bu şekilde sen suçlu durumuna düştün. Bence sen ara eşini bu konu yüzünden birbirimizi kırmayalım de barışın. Biz de merak ettik gittin mi gitmedin mi diye. Senin için çok zor bir durum ama idare et bence. Eşine de bir iki saat oturup kalkıcaz diye anlaş öncesinde.

kızlar toplantı haftaya pazara ertelendi.
eşimle tartıştık eltim ve kardeşi yüzünden.eltimin yüzüne biyere giderken bizimle birlikte gelmeyin dicem dedim eşime.kıyamet koptu tartıştık.kardeşimle kötü olurum sizin yüzünüzden dedi.aram açılır sakın söyleme dedi.onların yüzünden beni kırdı.konuşmuyoruz eşimle şu anda.görüşmüyoruz da.eve gitmedim iş çıkışı.2 gündürde gitmiyorum.bakalım yarın nolucak.aramadı bile beni.onların yüzünden.

hiç lafını etmeden günü gelince gitsen bu problemler çıkmaz sende fedakar eş olurdun
evlilik fedakarlık ister istesende istemesende eskiden meraba demiycen insanlarla görüşmek zorunda kalırsın
şimdi iki gün sonra eşinde aynı şeyleri senin gitmek istiycen yerler için yapmaya başlar sa napıcaksın

Back
X